Andrey2512 написав:Как думаете, на этой неделе увидим 37.хх?
Подивився історію за минулі роки. Низ найчастіше був 8 лютого. Тобто в п'ятницю вгору. Але це було в минулому. Новини з США (геть не передбачувані) можуть вплинути на курс. Та й статистка від НБУ за січень може додати негативу.
Інфляція залишатиметься помірною, а економіка відновлюватиметься
"Цей прогноз ґрунтується на припущеннях про відчутне зниження високих безпекових ризиків з 2025 року та збереження значних обсягів міжнародної підтримки." Мені подобаються такі припущення, особливо перше про ризики. Натяк на закінчення війни?
Поражаюсь нашим людям... Месяц назад гребли по 39,80 у валютчиков и в банках всё выметали по 39,30 - 39,50, прошел месяц... Доллара валом по 38 и даже уже ниже местами - нафиг никому ничего не надо! 🙄🙄🙄
asti Знаєте, Ви нагадуєте мені маму, яку я не зміг переконати міняти гривню на $ до війни, коли курс виріс до 28 (поміняю влітку, коли курс упаде (с)), потім весною таки умовив поміняти всі гривні на Євро по 34 з копійками, а потім влітку вислузовував, що "можна взяти по 33, не треба було міняти"
Дюрі-бачі написав:asti Знаєте, Ви нагадуєте мені маму, яку я не зміг переконати міняти гривню на $ до війни, коли курс виріс до 28 (поміняю влітку, коли курс упаде (с)), потім весною таки умовив поміняти всі гривні на Євро по 34 з копійками, а потім влітку вислузовував, що "можна взяти по 33, не треба було міняти"