здесь можно увидеть сообщения тех, кто вложился на дело в грн. на год по курсу 23.
для них курс 26-27 - это полная катострофа.
придётся им зимой после окончания дело идти работать в супермаркет и зюкать на кассе.

|
|
![]() здесь можно увидеть сообщения тех, кто вложился на дело в грн. на год по курсу 23. для них курс 26-27 - это полная катострофа. придётся им зимой после окончания дело идти работать в супермаркет и зюкать на кассе. ![]()
![]() Валютный рынок в контексте ДСобвали на фондових чіткої кореляції (як у випадку РФ) з нами не мають, бо у нас фондовий фактично відсутній, ... а стосовно грн. та нашої економіки, зараз можна допускати локальний загончик, тобто пастку для бичків, але у випадку світової кризи, реакція буде дійсно дещо запізніла, тому слідкуємо за поведінкою sp500, а також як за нафтою буде вести себе ціна на наші експортні позиції (зернові, руда, ...)
![]() Re: Валютный рынок в контексте ДСПора корегувати голосувалку в темі, варіанти 27 та 28 більш актуальні ніж 23 та 23.5
![]() ![]() Re: Валютный рынок в контексте ДСНБУ перестарався з продажами. Міжбанк вниз на 2 коп.
Яків не слухає преЗЕдента)) ![]() Re: Валютный рынок в контексте ДСзавтра палюбэ вниз
в сУкраине долар перекуплен на 100 лет вперёд ![]() В пятницу нерезиденты продали еще на 800 млн.грн ОВГЗ номинированные в национальной валюте, остатки на 10 марта 122,8 млрд.грн
За 10 дней марта -4,33 млрд. А вот что будет сегодня, я даже не знаю. В пятницу продажи шли с доходностью 12% Котировки ОВГЗ сегодня изменились. Если в пятницу бумаги торговались 10% / 11,75% То сегодня 11% / 13,5% Угу, приве ипотеке по 7-9-11 % Интересно что в четверг решит НБУ по учетной ставке. Как по мне её надо временно поднять с 11% до 12-13% ![]() у нас, схоже, у багатьох людей укорінена совкова ментальність, до обвалу стокового маркету рашки та їхнього рубліка повинна трепетно відноситися Білорусь, т.я. там велика ступінь інтегрованості,
... а для нас, якби падали тільки ціни на енергоносії, то це позитив, якщо на фондовому буде тільки відкат на рості, то ми це мало відчуємо, ... а стосовно курсу валют, пара прикладів => 1) гондураська лемпіра укріпилася на десяток іхніх копійок при просадці долара ![]() 2) чешськ крона укріпилася в районі 50 їхніх копійок на фоні слабшання долара та укріплення євро ![]()
|
|