|
Валютний ринок в контексті ДС |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: П'ят 02 жов, 2020 18:00
Я прочитав сьогодні, що Ойропа домовлсяється про терміни вводу/законодавчого появлення - цифрового ойро з середини 21 року.
Я вже декілька разів казав (сам грешен, маю кеш), так ось десь максимум до кінця 21 року - початку 22 року заборонять кеш (бакси чи ойро) - придумають чи тероризм чи коронотероризм, неважливо.
Все буде в цифрі, все буде в банках. Можливо до 1 куе можна буде здати в банк, але не більше, імхо.
Мій план такий, до середини 21 року повністю вийти з кешу.
However, the digital Euro would not replace cash and coins and only complement fiat currency, according to Lagarde. Moreover, it was seen as an alternative to private digital currencies and that national currency would remain at the core of European payment systems, Lagarde added.
-
sergey_sryvkin
-
-
- Подякував: 629 раз.
- Подякували: 666 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 02 жов, 2020 18:08
sergey_sryvkin написав:Я прочитав сьогодні, що Ойропа домовлсяється про терміни вводу/законодавчого появлення - цифрового ойро з середини 21 року.
Я вже декілька разів казав (сам грешен, маю кеш), так ось десь максимум до кінця 21 року - початку 22 року заборонять кеш (бакси чи ойро) - придумають чи тероризм чи коронотероризм, неважливо.
Все буде в цифрі, все буде в банках. Можливо до 1 куе можна буде здати в банк, але не більше, імхо.
However, the digital Euro would not replace cash and coins and only complement fiat currency, according to Lagarde. Moreover, it was seen as an alternative to private digital currencies and that national currency would remain at the core of European payment systems, Lagarde added.
Дякую за коментар. Вважаю, що жабу треба варити повільно, а не кидати в кип"яток. Думаючи люди почули регулятори і думаю, що зроблять правильні кроки )))) Ніякої крипти, ніякого кешу більше ніж 5 куе. А час покаже, чи вони праві, чи праві ті, хто в кеші і крипті.
-
change_pm
-
-
- Заблокований
- Подякував: 126 раз.
- Подякували: 1070 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 02 жов, 2020 18:10
Alex2007 написав:а если аккурат к выборам оба главных заокеанских кандидата склеют ласты и победит какой-нибудь Хауи Хокинс от партии зеленых или независимый Дэн Раттинер )) Можно со 100% вероятностью сказать что сильно прибавится работенки у аналитиков и экспертов ))
Законотворчество там контролируют республиканцы и демократы. Назначат новые выборы.
-
Zebra
-
-
- Заблокований
- Подякував: 1885 раз.
- Подякували: 2675 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: П'ят 02 жов, 2020 18:32
sergey_sryvkin написав:Я прочитав сьогодні, що Ойропа домовлсяється про терміни вводу/законодавчого появлення - цифрового ойро з середини 21 року.
Думаете, всех предупредят? Снимите розовые очки. Если они всех предупредят или даже будут играть в молчанку и давать поводы предполагать нехорошее, начнется такое, что мама не горюй.
-
hxbbgaf
-
-
- Подякував: 1677 раз.
- Подякували: 2367 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 02 жов, 2020 18:36
hxbbgaf написав:Думаете, всех предупредят? Снимите розовые очки. Если они всех предупредят или даже будут играть в молчанку и давать поводы предполагать нехорошее, начнется такое, что мама не горюй.
В США 1го негра завалили и что началось? Прикидаю если они много-много негров киданут, на деньги... Не, на такой шаг они не пойдут. Не камикадзе же 
-
vladus17
-
-
- Подякував: 183 раз.
- Подякували: 179 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 02 жов, 2020 18:44
change_pm написав: sergey_sryvkin написав:Я прочитав сьогодні, що Ойропа домовлсяється про терміни вводу/законодавчого появлення - цифрового ойро з середини 21 року.
Ніякої крипти, ніякого кешу більше ніж 5 куе. А час покаже, чи вони праві, чи праві ті, хто в кеші і крипті.
Я так розумію, що digital euro це і є крипта. І роблять її за для того, щоб пересічні не були залежними від комерційних банків, і мали спосіб тримати свої цифрові кошти поза межами приватних банків. Де ви тут побачили загрозу для кеша - я взагалі не розумію.
-
sergey_sryvkin
-
-
- Подякував: 629 раз.
- Подякували: 666 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 02 жов, 2020 18:48
vladus17 написав:В США 1го негра завалили и что началось?
Их там регулярно валят. Как и белых. Не в том конкретном нарке дело.
-
vitaliy_berdinskikh
-
-
- Подякував: 1099 раз.
- Подякували: 642 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 02 жов, 2020 18:49
Зростання вартості пшениці, підвищення цін на цукор, соняшникову олію та інші інгредієнти для виробництва хліба, а також девальвація гривні (на 20%) можуть привести до подорожчання хліба.
Таку думку висловив віце-президент Всеукраїнської асоціації пекарів Юрій Дученко, передає agroportal.ua
-
jump
-
-
- Подякував: 102 раз.
- Подякували: 1318 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 02 жов, 2020 18:55
vladus17 написав: hxbbgaf написав:Думаете, всех предупредят? Снимите розовые очки. Если они всех предупредят или даже будут играть в молчанку и давать поводы предполагать нехорошее, начнется такое, что мама не горюй.
В США 1го негра завалили и что началось? Прикидаю если они много-много негров киданут, на деньги... Не, на такой шаг они не пойдут. Не камикадзе же 
сделают, что можно населению сдать доляры только в банках а США, а остальные пусть договариваются с банками в своей стране.  вывод - наши банки будут принимать, до 1 тыс. дол. без проблем, а далее......?????
-
Игорь Алексеевич
-
-
- Заблокований
- Подякував: 113 раз.
- Подякували: 866 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 02 жов, 2020 19:01
Сибарит Спасибо, что стали мерять скорость отваривания земноводного привычными многим процентами (точнее, их долями... пока  ). И отмечать направления движения основной пары внутри нашей сессии. На всякий случай напомню, что помимо шаблонной сезонности 2017, был ранний сезонный хай 2018 (5.09), к уровням которого мы ближе весь сентбярь. А в 2019, помимо аномального тренда, был хороший такой загон, больше на новостях и (сбывшихся) "зрадных" ожиданиях (Данилюк - ПБ - МВФ, формула Ш...), чем на рыночных дисбалансах. Тогда же и рекордная заливка в 200 лямов за день состоялась. В 1-ю неделю октября (30.09-4.10) тогда улетели с 24,08 до 24,88 по НБУ за 5 сессий. А на наличке до 2 грн вперед/1 назад ход был, за 3 дня. Тем же объясняется резко "упавший" в эту неделю девал г/г: с 17% до 14% всего  Так что не варят даже, а тушат на медленом огне, можно сказать - томят.
Востаннє редагувалось matroSkin в П'ят 02 жов, 2020 19:15, всього редагувалось 1 раз.
-
matroSkin
-
-
- Подякував: 244 раз.
- Подякували: 310 раз.
-
-
Профіль
-
-
|