change_pm написав:У цьому році побачимо і 4-5-6% інфлеца від ФЕДота... Тоді побачимо, що таки є цінністю...
flyman написав:Як що: енергоносії і жрачка
Ти десь побачив в мене там знак питання
зі. Побачимо, як ти свої гриші чи бакси будеш рятувати в енергоносіях і жрачкі...
ззі. Цікаво, як 100 куе можна впакувати в енергоносії і жрачку в умовах України? Оце питання...
бетон КРЖН (кавілрки біля ШРТ), от остання надія на кешфлоу, якшо перестане працювати найкраща і нікому непотрібний
з.і. думаю, буде можливість, то тре буде напрягтися і затаритися троха бетоном напрозапас, на власний ПФ
і як це (енергоносії + жрачка) пов"язані з бетоном?
зі. Я розумію, що небагато дивляться в завтрашній день, але навіть населення Китаю скоротиться в 2 рази до кінця сторіччя, то страшно уявити, що станеться з красивими і працьовитими населенням неньки...
change_pm написав:Я розумію, що небагато дивляться в завтрашній день, але навіть населення Китаю скоротиться в 2 рази до кінця сторіччя, то страшно уявити, що станеться з красивими і працьовитими населенням неньки...
change_pm написав:Я розумію, що небагато дивляться в завтрашній день, але навіть населення Китаю скоротиться в 2 рази до кінця сторіччя, то страшно уявити, що станеться з красивими і працьовитими населенням неньки...
вы собираетесь до конца 21 века жить?!
Мені 40+, і років 10 тому я планував жити до 150 років десь... наразі нічого не планую...
change_pm написав:і як це (енергоносії + жрачка) пов"язані з бетоном?
зі. Я розумію, що небагато дивляться в завтрашній день, але навіть населення Китаю скоротиться в 2 рази до кінця сторіччя, то страшно уявити, що станеться з красивими і працьовитими населенням неньки...
особисто я думаю привезти філіпінку і будем працювати з нею разом над демографічною проблемою неньки (чого і тобі побажаю).
Красавчик!!!!
В тебе ж двоє дітей вже є, нашо тобі ще?
Українське суспільство нетолерантне, навіщо плодити "українців", над якими будуть все життя в Україні потішатись?
Мені 40+, і років 10 тому я планував жити до 150 років десь... наразі нічого не планую...
change_pm написав:Мені 40+, і років 10 тому я планував жити до 150 років десь... наразі нічого не планую...
мне тоже 40+ и жить хочу ровно столько сколько мне будет комфортно. За пределами моего комфорта жизнь уже неинтересна. Репликация органов это из области фантастики, банальный хронический панкреатит или СРК наукой неизлечимы, и хоть от них не умирают, но качество жизни они портят изрядно...
Investor_K написав:А этоттфорума через 80 лет существовать еще будет?
когда появились облачные хранилища я начал активно их тестировать, сливая туда тонны фото (было такое хобби). Из выживших гугл диск, яндекс и мейл ру, остальные сдохли вместе с моими фотками. Гугл наверное выживет..
change_pm написав:Мені 40+, і років 10 тому я планував жити до 150 років десь... наразі нічого не планую...
мне тоже 40+ и жить хочу ровно столько сколько мне будет комфортно. За пределами моего комфорта жизнь уже неинтересна.Репликация органов это из области фантастики, банальный хронический панкреатит или СРК наукой неизлечимы, и хоть от них не умирают, но качество жизни они портят изрядно...
Investor_K написав:А этоттфорума через 80 лет существовать еще будет?
когда появились облачные хранилища я начал активно их тестировать, сливая туда тонны фото (было такое хобби). Из выживших гугл диск, яндекс и мейл ру, остальные сдохли вместе с моими фотками. Гугл наверное выживет..
От тому я вже і припинив планувати ... треба мати якийсь сенс і мету, а жити, щоб просто жити - нецікаво...
Вже практично є надруковані / вирощені органи, ше років 5 і можна буде купляти... Питання ціни...
Наприклад, наразі печінка* десь від 100 куе, багато людей собі це може дозволити?