Валютний ринок в контексті ДС

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 77437744774577467747 ... 11916>
Повідомлення Додано: Сер 26 тра, 2021 13:11

Re: Валютный рынок

Zebra написав:но когда будет дорожать по грн в день, с выпученными глазами все будут выгребать.

Хто буде вигрібати?
Може пересічні? :)
Перед тим, як заплатять по конячих цінах за газ, е/е і продукти..... - так, далі ставати тільки в чергу до обмінки :D
Успіх

Подякував: 271 раз.
Подякували: 1005 раз.

Профіль

4
8
1
4
Повідомлення Додано: Сер 26 тра, 2021 13:40

Realist написав:
  g_al1 написав:
  Realist написав:Ще 5 днів і + ще один місяць пересиджений в гривні із дохідністю від 5% до 10% брутто.

Так річних же... бо з тексту можна подумати, що за місяць зробили 5-10%.

Звичайно, що річних.
А хто подумає інакше, той марнує час на цьому форумі :-) ІМХО.

Звичайно, що сказати 5-10% брутто крутіше і солідніше, ніж 0.42-0.84% брутто :mrgreen:

Бо якщо так "мілко" сказати, то тоді виникає питання, а що Realist робить на цьому форумі* з такою дохідністю :?: :!:

* якщо буде таке саме питання до мене - то я проста заздрю...
Востаннє редагувалось change_pm в Сер 26 тра, 2021 13:47, всього редагувалось 1 раз.
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 26 тра, 2021 13:44

Re: Валютный рынок в контексте ДС

Успіх написав:То що - крім мене, ніхто більше не купив на відскоку?(
зачем? я па 27 начну откупаться
Wirująświatła

Подякував: 2521 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Сер 26 тра, 2021 14:01

Успіх написав:То що - крім мене, ніхто більше не купив на відскоку?(вчора/позавчора)
  Успіх написав:Купив вчора 1,5К$(пА , 47) - вистачить, щоб покрити всі борги за товар.
Хотів ще купити, щоб почати скирдиування доляра "на зиму", але передумав і кинув гривню(яку зняв з депо) ще на "вільні кошти" - почекаю я ще тиждень-два, тоді й почну... :)

Ну конечно один Доллярчик поймал дно из дон.
У него самая лучшая корзина активов.
У Доллярчика самая красивая жена и детки.
У одного Доллярчика на этом форуме самый приличный доход.
Короче Доллярчик опять всё сделал по уму и как можно правильней.
Никто не сомневается. Просто не надо постить самого себя и задним числом.)) Пожалуйста не надо! Все давно поняли что вы лучший!
Ну а по курсу ничего нового, уже почти все догадались, наверное и всезнающие таксисты, что никаких 27.10 не будет.
Возможно ещё раз или два попытаемся продавить 27.40, возможны засветы 27.3х на межбанке. Наличка думаю даже 27.40 по продаже не возьмёт.
Это и так отличный результат. Зимой никто не верил даже в поход ниже 28. Фина не считаем, это глубоко религиозный человек, там отдельный разговор.
Вот такие пироги малята, сейчас поле на стороне Запада, который хочет заглянуть в глаза нью джугашвили и снимет/ослабит санкции и позволит запустить сев. поток 2. Что из этой "замечательной" идеи получится.
Вот тогда уже может что угодно, нет транзита, нет гарантий о ненападении на Неньку от "братьев" и у преступника будут развязаны руки, ведь его фактически похвалили за преступления, вот что значит назвать убийцей.
Единственная радость это тот факт, что пока всё норм. с урожаем. Хоть голодными наверное не будем, не знаю правда по каким ценам, но еда будет.
Делайте выводы, пока никто никого не подганяет.
somilitark

Подякував: 706 раз.
Подякували: 3859 раз.

Профіль

5
5
Повідомлення Додано: Сер 26 тра, 2021 14:05

kluychkooleg написав:С курса.уа

10:46
Поднялись выше 27,50 и "бидами", и "офферами".
10:24
На текущий момент заявок на покупку на 5,5 млн долларов, на продажу - почти в 3 раза больше.

Вот как так? Как курс может быстро расти при троекратном превышении заявок на продажу?
Где-то нас обманывают. Причем там часто такие противоречия.

Вы просто не понимаете немного кухни :)
Когда курс идет вверх, тут же появляется масса народа, желающего продать дорого. Они выставляют массу заявок, часто нерыночных. И ждут, авось повезет.
Кстати, эта масса уже сделала свое дело. Рост затормозился, сейчас откатывать начнут.
Искатель

Подякував: 1064 раз.
Подякували: 4869 раз.

Профіль

6
13
2
Повідомлення Додано: Сер 26 тра, 2021 14:40

Zebra написав:
  kluychkooleg написав:
  Zebra написав:Та вы до обменки не успеете добежать как спред на 1 грн расширят.

Да пока все спокойно, уже стабилизировались на 27,56. Ну или не уже, а пока.

Как обычно, на копейку подорожало - жаба душит переплатить, но когда будет дорожать по грн в день, с выпученными глазами все будут выгребать.

навіть неходячі підуть
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2837 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 26 тра, 2021 14:57

Zebra написав:Скупайтесь глупцы

еще подождем
Олежан

Подякував: 23 раз.
Подякували: 138 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 26 тра, 2021 15:05

change_pm написав:
  Realist написав:А хто подумає інакше, той марнує час на цьому форумі :-) ІМХО.

Звичайно, що сказати 5-10% брутто крутіше і солідніше, ніж 0.42-0.84% брутто :mrgreen:

Бо якщо так "мілко" сказати, то тоді виникає питання, а що Realist робить на цьому форумі* з такою дохідністю :?: :!:

* якщо буде таке саме питання до мене - то я проста заздрю...

Всім не вгодиш. Завжди буде хтось із своїм баченням. Це аксіома!
Зачепити "на рівному місці" (бо скучно або людина не подобається), це в українців у крові. Це нам легко дається. Подивіться тільки що у ФБ твориться. Та й тут на форумі маса прикладів була та є.
Цей форум читають різні люди. У кожного своє коло інтересів та різний матеріальний стан. Не потрібно всіх рівняти під одну гребінку. Кожен все розуміє так як йому зручно. Коли я написав "А хто подумає інакше, той марнує час на цьому форумі" я добавив ІМХО. Я ніде не написав, що стверджую це!
Ніколи не приховував, що на цьому форумі займаюсь самоосвітою. Профільної освіти не маю як і не маю часу та мети її здобувати.
Будь ласка. добавте мене в ігнор та й по всьому.
Хорошого дня!
Realist

Подякував: 3095 раз.
Подякували: 2233 раз.

Профіль

1
2
1
1
Повідомлення Додано: Сер 26 тра, 2021 15:37

vitaliian написав:
  Успіх написав:То що - крім мене, ніхто більше не купив на відскоку?(
зачем? я па 27 начну откупаться
И я того же мнения.
fin

Подякував: 1 раз.
Подякували: 175 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 26 тра, 2021 15:42

somilitark написав:
  Успіх написав:То що - крім мене, ніхто більше не купив на відскоку?(вчора/позавчора)
  Успіх написав:Купив вчора 1,5К$(пА , 47) - вистачить, щоб покрити всі борги за товар.
Хотів ще купити, щоб почати скирдиування доляра "на зиму", але передумав і кинув гривню(яку зняв з депо) ще на "вільні кошти" - почекаю я ще тиждень-два, тоді й почну... :)

Ну конечно один Доллярчик поймал дно из дон.
У него самая лучшая корзина активов.
У Доллярчика самая красивая жена и детки.
У одного Доллярчика на этом форуме самый приличный доход.
Короче Доллярчик опять всё сделал по уму и как можно правильней.
Никто не сомневается. Просто не надо постить самого себя и задним числом.)) Пожалуйста не надо! Все давно поняли что вы лучший!
Ну а по курсу ничего нового, уже почти все догадались, наверное и всезнающие таксисты, что никаких 27.10 не будет.
Возможно ещё раз или два попытаемся продавить 27.40, возможны засветы 27.3х на межбанке. Наличка думаю даже 27.40 по продаже не возьмёт.
Это и так отличный результат. Зимой никто не верил даже в поход ниже 28. Фина не считаем, это глубоко религиозный человек, там отдельный разговор.
Вот такие пироги малята, сейчас поле на стороне Запада, который хочет заглянуть в глаза нью джугашвили и снимет/ослабит санкции и позволит запустить сев. поток 2. Что из этой "замечательной" идеи получится.
Вот тогда уже может что угодно, нет транзита, нет гарантий о ненападении на Неньку от "братьев" и у преступника будут развязаны руки, ведь его фактически похвалили за преступления, вот что значит назвать убийцей.
Единственная радость это тот факт, что пока всё норм. с урожаем. Хоть голодными наверное не будем, не знаю правда по каким ценам, но еда будет.
Делайте выводы, пока никто никого не подганяет.
Все будет. Только летом. И 27, а может и ниже.
fin

Подякував: 1 раз.
Подякували: 175 раз.

Профіль

#<1 ... 77437744774577467747 ... 11916>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор