|
Валютний ринок в контексті ДС |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
Додано: Сер 26 тра, 2021 13:11
Zebra написав:но когда будет дорожать по грн в день, с выпученными глазами все будут выгребать.
Хто буде вигрібати? Може пересічні?  Перед тим, як заплатять по конячих цінах за газ, е/е і продукти..... - так, далі ставати тільки в чергу до обмінки 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 271 раз.
- Подякували: 1005 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
8
1
4
Додано: Сер 26 тра, 2021 13:40
Realist написав: g_al1 написав: Realist написав:Ще 5 днів і + ще один місяць пересиджений в гривні із дохідністю від 5% до 10% брутто.
Так річних же... бо з тексту можна подумати, що за місяць зробили 5-10%.
Звичайно, що річних. А хто подумає інакше, той марнує час на цьому форумі  ІМХО.
Звичайно, що сказати 5-10% брутто крутіше і солідніше, ніж 0.42-0.84% брутто Бо якщо так "мілко" сказати, то тоді виникає питання, а що Realist робить на цьому форумі* з такою дохідністю  * якщо буде таке саме питання до мене - то я проста заздрю...
Востаннє редагувалось change_pm в Сер 26 тра, 2021 13:47, всього редагувалось 1 раз.
-
change_pm
-
-
- Заблокований
- Подякував: 126 раз.
- Подякували: 1070 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Сер 26 тра, 2021 13:44
Успіх написав:То що - крім мене, ніхто більше не купив на відскоку?(
зачем? я па 27 начну откупаться
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2521 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Сер 26 тра, 2021 14:01
Успіх написав:То що - крім мене, ніхто більше не купив на відскоку?(вчора/позавчора) Успіх написав:Купив вчора 1,5К$(пА , 47) - вистачить, щоб покрити всі борги за товар. Хотів ще купити, щоб почати скирдиування доляра "на зиму", але передумав і кинув гривню(яку зняв з депо) ще на "вільні кошти" - почекаю я ще тиждень-два, тоді й почну... 
Ну конечно один Доллярчик поймал дно из дон. У него самая лучшая корзина активов. У Доллярчика самая красивая жена и детки. У одного Доллярчика на этом форуме самый приличный доход. Короче Доллярчик опять всё сделал по уму и как можно правильней. Никто не сомневается. Просто не надо постить самого себя и задним числом.)) Пожалуйста не надо! Все давно поняли что вы лучший! Ну а по курсу ничего нового, уже почти все догадались, наверное и всезнающие таксисты, что никаких 27.10 не будет. Возможно ещё раз или два попытаемся продавить 27.40, возможны засветы 27.3х на межбанке. Наличка думаю даже 27.40 по продаже не возьмёт. Это и так отличный результат. Зимой никто не верил даже в поход ниже 28. Фина не считаем, это глубоко религиозный человек, там отдельный разговор. Вот такие пироги малята, сейчас поле на стороне Запада, который хочет заглянуть в глаза нью джугашвили и снимет/ослабит санкции и позволит запустить сев. поток 2. Что из этой "замечательной" идеи получится. Вот тогда уже может что угодно, нет транзита, нет гарантий о ненападении на Неньку от "братьев" и у преступника будут развязаны руки, ведь его фактически похвалили за преступления, вот что значит назвать убийцей. Единственная радость это тот факт, что пока всё норм. с урожаем. Хоть голодными наверное не будем, не знаю правда по каким ценам, но еда будет. Делайте выводы, пока никто никого не подганяет.
-
somilitark
-
-
- Подякував: 706 раз.
- Подякували: 3859 раз.
-
-
Профіль
-
-
5
5
Додано: Сер 26 тра, 2021 14:05
kluychkooleg написав:С курса.уа 10:46 Поднялись выше 27,50 и "бидами", и "офферами". 10:24 На текущий момент заявок на покупку на 5,5 млн долларов, на продажу - почти в 3 раза больше. Вот как так? Как курс может быстро расти при троекратном превышении заявок на продажу? Где-то нас обманывают. Причем там часто такие противоречия.
Вы просто не понимаете немного кухни  Когда курс идет вверх, тут же появляется масса народа, желающего продать дорого. Они выставляют массу заявок, часто нерыночных. И ждут, авось повезет. Кстати, эта масса уже сделала свое дело. Рост затормозился, сейчас откатывать начнут.
-
Искатель
-
-
- Подякував: 1064 раз.
- Подякували: 4869 раз.
-
-
Профіль
-
-
6
13
2
Додано: Сер 26 тра, 2021 14:40
Zebra написав: kluychkooleg написав: Zebra написав:Та вы до обменки не успеете добежать как спред на 1 грн расширят.
Да пока все спокойно, уже стабилизировались на 27,56. Ну или не уже, а пока.
Как обычно, на копейку подорожало - жаба душит переплатить, но когда будет дорожать по грн в день, с выпученными глазами все будут выгребать.
навіть неходячі підуть
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2837 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Сер 26 тра, 2021 14:57
Zebra написав:Скупайтесь глупцы
еще подождем
-
Олежан
-
-
- Подякував: 23 раз.
- Подякували: 138 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 26 тра, 2021 15:05
change_pm написав: Realist написав:А хто подумає інакше, той марнує час на цьому форумі  ІМХО.
Звичайно, що сказати 5-10% брутто крутіше і солідніше, ніж 0.42-0.84% брутто Бо якщо так "мілко" сказати, то тоді виникає питання, а що Realist робить на цьому форумі* з такою дохідністю  * якщо буде таке саме питання до мене - то я проста заздрю...
Всім не вгодиш. Завжди буде хтось із своїм баченням. Це аксіома! Зачепити "на рівному місці" (бо скучно або людина не подобається), це в українців у крові. Це нам легко дається. Подивіться тільки що у ФБ твориться. Та й тут на форумі маса прикладів була та є. Цей форум читають різні люди. У кожного своє коло інтересів та різний матеріальний стан. Не потрібно всіх рівняти під одну гребінку. Кожен все розуміє так як йому зручно. Коли я написав "А хто подумає інакше, той марнує час на цьому форумі" я добавив ІМХО. Я ніде не написав, що стверджую це! Ніколи не приховував, що на цьому форумі займаюсь самоосвітою. Профільної освіти не маю як і не маю часу та мети її здобувати. Будь ласка. добавте мене в ігнор та й по всьому. Хорошого дня!
-
Realist
-
-
- Подякував: 3095 раз.
- Подякували: 2233 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
2
1
1
Додано: Сер 26 тра, 2021 15:37
vitaliian написав: Успіх написав:То що - крім мене, ніхто більше не купив на відскоку?(
зачем? я па 27 начну откупаться
И я того же мнения.
-
fin
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 175 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 26 тра, 2021 15:42
somilitark написав: Успіх написав:То що - крім мене, ніхто більше не купив на відскоку?(вчора/позавчора) Успіх написав:Купив вчора 1,5К$(пА , 47) - вистачить, щоб покрити всі борги за товар. Хотів ще купити, щоб почати скирдиування доляра "на зиму", але передумав і кинув гривню(яку зняв з депо) ще на "вільні кошти" - почекаю я ще тиждень-два, тоді й почну... 
Ну конечно один Доллярчик поймал дно из дон. У него самая лучшая корзина активов. У Доллярчика самая красивая жена и детки. У одного Доллярчика на этом форуме самый приличный доход. Короче Доллярчик опять всё сделал по уму и как можно правильней. Никто не сомневается. Просто не надо постить самого себя и задним числом.)) Пожалуйста не надо! Все давно поняли что вы лучший! Ну а по курсу ничего нового, уже почти все догадались, наверное и всезнающие таксисты, что никаких 27.10 не будет. Возможно ещё раз или два попытаемся продавить 27.40, возможны засветы 27.3х на межбанке. Наличка думаю даже 27.40 по продаже не возьмёт. Это и так отличный результат. Зимой никто не верил даже в поход ниже 28. Фина не считаем, это глубоко религиозный человек, там отдельный разговор. Вот такие пироги малята, сейчас поле на стороне Запада, который хочет заглянуть в глаза нью джугашвили и снимет/ослабит санкции и позволит запустить сев. поток 2. Что из этой "замечательной" идеи получится. Вот тогда уже может что угодно, нет транзита, нет гарантий о ненападении на Неньку от "братьев" и у преступника будут развязаны руки, ведь его фактически похвалили за преступления, вот что значит назвать убийцей. Единственная радость это тот факт, что пока всё норм. с урожаем. Хоть голодными наверное не будем, не знаю правда по каким ценам, но еда будет. Делайте выводы, пока никто никого не подганяет.
Все будет. Только летом. И 27, а может и ниже.
-
fin
-
-
- Подякував: 1 раз.
- Подякували: 175 раз.
-
-
Профіль
-
-
|