справедливости ради связи цены газа с ценами на пшеницу ноль. Есть монополист и те кто с ним дружат покупают газ по хорошим ценам. 70% в цене газа - политика. При совке было нормой включать политику в ценники, ничего нового.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Сер 29 гру, 2021 22:40, всього редагувалось 1 раз.
Я ще ніколи так серйозно незадумувався про закриття свого бізнесу!
От зараз грудень - мала б бути "передсвяткова торгівля" - а її немає! Таке враження, що вже "після свят"... і триває стандартна тиша в бізнесі січень-лютий...
А тут ще й шліфануть ФОПів РРО з Нового року Коротше, якась по бізнесу "дупа в кубі!"(навіть, не в квадраті!)
Коли прикриєте свій бізнес в нерухомість будете кошти вкладати?
Як казки не про ліру, то про хліб, якого не буде. Уряд попросив Нафтогаз насипати по 25 грн за куб пекарям, може досить цієї зради висосаної із мізинця? Кажуть вже енергія буде не 5% у собівартості, а може 10 чи 12, хто хоч трохи в темі, той сміється з казок про закриття, ну буде хліб не 20, а 22 грн. До чого цей срач? Хліб був ще 5 років тому до 10-ти гривень увесь, а зараз по суті стартує з 20-ти, де всі зрадофіли перебували ці всі роки, у зимовій сплячці? А зараз раптово прозріли?
...а тим часом - знайомий, який недавно повернувся з Польщі(після свят знову їде) - спокушає мене тим, що в Польщі, простий підсобний укр-робітник на будові заробляє +/-100$/день.
Успіх написав:...а тим часом - знайомий, який недавно повернувся з Польщі(після свят знову їде) - спокушає мене тим, що в Польщі, простий підсобний укр-робітник на будові заробляє +/-100$/день.
Когда то давно я вам писал что всё кончится тем что вы бросите бизнес и уедете в Польшу. Ещё перед тем как вы в смарт влезли. Речь шла о том что недвижимость в Польше была бы полезнее и перспективнее. Лень доплатить искать эту цитату.
vovakwasov написав:Коли прикриєте свій бізнес в нерухомість будете кошти вкладати?
Їх не вистачить, навіть, на смарт-квартиру на стадії котловану)) Так, як у мене, навіть, не зовсім бізнес, а самозайнятість)) А товару коливається на суму від 10 до 20 куїв. Тобто, коли я зменшу товару до 10К(а це треба декілька місяців часу, щоб ще трохи дихати) і захочу закрити, то максимум, що я зможу витягнути за останній місяць, перед закриттям - так це максимум 3-4К з тих 10ти!(решта потім довго і нудно розпродавати через інет і знайомих) Так що тут вкладанням в нерухомість - навіть, і не пахне
Успіх написав:...а тим часом - знайомий, який недавно повернувся з Польщі(після свят знову їде) - спокушає мене тим, що в Польщі, простий підсобний укр-робітник на будові заробляє +/-100$/день.
Когда то давно я вам писал что всё кончится тем что вы бросите бизнес и уедете в Польшу. Ещё перед тем как вы в смарт влезли. Речь шла о том что недвижимость в Польше была бы полезнее и перспективнее. Лень доплатить искать эту цитату.
https://interfax.com.ua/news/general/788969.html Холява мог бы, наверное, подсказать, что значит, когда буйный сначала кидается на санитаров и свернословит, а потом просится, чтобы его выслушал глав. врач.
п.с. интересно завтра будет посмотреть на форекс в конце амерской сессии.