|
Приватбанк |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: П'ят 30 лис, 2007 07:11
Everlast, если Вас, выпускника N-ской финансовой академии, нагревают на 9 EUR и Вы это замечаете, я себе не представляю, на какую цифру нагрели меня за время, которое я пользуюсь услугами ПриватБанка.
По теме. Приватбанк работает по самой конченой политики из мне известных, тупо наращивая количество отделений, но забивая все, что можно, на создание действительно эффективных коммуникаций. Например, "ПриватМани" в филиалах печерского отделения работает три дня в неделю, все остальное это все не работает. Постоянные сбои, проблемы и прочий геморрой. Этого достаточно, чтоб никогда не иметь с этим банком никаких дел.
Но это еще не все  Где берут макак, которые там занимают рядовые должности, я просто не понимаю. Например. Есть на пересечении ул. Красноармейской и И.Кудри, в г.Киеве, замечательное отделение ПриватБанка. Ближайшее, конечно. Однажды в два часа дня меня сильно удивили, сказав что операционист, работающий с ПриватМани уже ушла обедать, она придет через час, а когда она придет, то закроется касса. Сказать что у меня глаза на лоб полезли - это ничего не сказать.
Приватбанк - самая большая навозная куча нашего Гондураса!
-
HardyGuardy
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 03 гру, 2007 16:10
От недавно захотілося мені взяти кредитну картку приватбанку. У нашому районі (сел. Ювілейне м. Луганська) є маленький кіоск приватбанку, сидять там дві клюхи. Заходжу туди і питаю, що від мене потрібно щоб оформити таку картку на 5000 гривень. Вони мені кажуть - паспотр, ідент. код і довідка про зарплату. Не полінилась, взяла довідку (хоч наша бухгалтерія готова зїсти кожного, хто просить всякі довідки), принесла. Через місяць мені телефонують із відділення приватбанку на іншому (!) кінці міста - відділення "Донбасс" і просять забрати картку.
Приїхала. Годину хлопчина (Чуйко В.А.) оформляв її, потім віддає. Я питаю - чому зі мною не уклали договір? Він каже, що вони видають кредитні картки не по договору, а по заяві. Коли я у нього спитала, чи можливо видавати кредитні картки по заяві БЕЗ УКЛАДЕННЯ ДОГОВОРУ згідно з Положенням Нацбанку про емісію та застосування кредитних карток, він зробив на мене круглі очі. Про таке Положення навіть не чув, хоча повинен ним користуватися щодня, щохвилини!
Через півтори години втраченого часу я дізнаюся від нього, що на картці 700 грн замість 5000 які я просила. Виявляється, що для збільшення суми кредиту я повинна надати довідку про розмір зарплати. Коли я кажу, що таку довідку тим двом куркам у своєму відділенні вже давала, та ж реакція - круглі вітріщені на мене очі.
Оце сервіс, я вам скажу!
А сьогодні оті дві курки з відділення в сел. Ювілейному себе перевершили - вийшли з відділення, покинули все як є. У відділенні стоять люди, а їх нікого нема!!! А це ж банк, в ньому ж гроші зберігаються!
-
Setty
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 04 гру, 2007 20:26
Банк препаршивий. В Приват24 пропустили транзакцію на поповнення карти на суму 600грн. і нарахували проценти на мінус. Зараз вже два місяці чекаю на підтвердження з Дніпропетровська про перерахунок, але бачу тим не обійдеться.
-
Ростислав
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 11 гру, 2007 23:05
...по поводу Everalst Добавлено: Ср 28 Ноя, 2007 19:44
Так значит говорите - выпускник финансовой академии,с настоящей медалью, а не купленой,как сейчас принято.. неужели?!
..очень слабо в это верится!!!!!!! Уважаемый, если карточный счет в одной валюте, а снимаете в другой, то банк берёт за конвертацию валюты % себе (неважно свой/не свой банк, абсолютно все банки берут такую комиссию). Путём несложных вычислений просчитайте этот%. Он составит 2%. При снятии 3030грн по курсу 7,53 - фактически сняли 402,4евро, но+ 2% комиссии от это суммы. Надеюсь сможете на калькуляторе просчитать сумму комиссии за конвертацию?....Да, Ваши коллеги подсказывают правильно - порядка 8 евро.
..для вас, выпускника с золотой медалью, так будет наглядней: (1913,8-402,4-8,048=1503,3) как и в Приват 24. Элементарная математика 5го класса.
СМС, как и положено, показало фактически снятую сумму. Приват 24 показывал остаток с учетом комиссии за конвертацию валюты.
Выводы:
1. Диплом финансовой академии,с настоящей медалью - НА МЫЛО!
2. ...или проще говоря - не надо п..ть!!!!
-
Sentier
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 12 гру, 2007 11:00
гм, предыдущий оратор высказался довольно эмоционально касательно поста Everlast от 28.11.07, хотя вроде бы и по существу
с другой стороны, а присутствует ли информация об этой комиссии в 2% в тарифах? если да, то тема раскрыта полностью
меня вот всегда очень удивляли граждане, агрессивно прыгающие на операторов колцентров со взаимоисключающими сентенциями: то презрительно именуют "студентами", то неким сакральным центром, который должен ответить гражданину за ВСЕ вместо Дубилета, Коломойского и прочих громких фамилий
-
BLU
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 13 гру, 2007 18:25
Хочу отметить, что считаю Приватбанк - криминальным. У меня в этом банке украли деньги с карточки - просто заблокировали сумму, которую я вносил наличными без объяснения. Кроме того, банк использует ряд тем на грани законодательного фола и зарабатывает на всяких черных оборудках.
Но по поводу поста Everalst - тут полная глупость. Во-первых, мне не нравятся понты, которые он кидал человеку работающему в чате, во-вторых, ему был дан ответ правильный и по существу.
В любом банке (не только в Приватбанке) при снятии суммы (и в банкомате и при расчетах) в другой валюте, расчет курса происходит НЕ В МОМЕНТ СНЯТИЯ или ОПЛАТЫ, а в момент списания денег с блокировки. То есть в момент снятия денег - сумма попадает В БЛОКИРОВКУ по курсу на день операции. А окончательный расчет происходит только в момент (день) списания денег с карты, где деньги лежать просто в режиме блокировки. Так делает ЛЮБОЙ банк и Приватбанк тут не причем. Если есть грамотный мобильный или другой инфо банкинг, там все это можно отследить - как деньги попадают в блокировку и когда они реально списываются с карты, окончательно так сказать.
-
Pir1
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 19 гру, 2007 21:16
Я є держателем кредитної карти „УНІВЕРСАЛЬНА” № 4149437300432554, яка емітована „ПРИВАТБАНКом”.
21 листопада 2007 року о 01.57 мені на мобільний зателефонував представник служби безпеки „ПРИВАТБАНКу” та запропонував підтвердити проведення грошових переказів на сумму 510 та 1000 грн на Кайманові острови. Мені було пояснено, що у працівників банку виникла підозра про шахрайські операції з моїм рахунком, з використанням мережі інтернет, тому працівник банку вирішив перевірити законність транзакцій. Оскільки я не ініціював проведення таких транзакцій, я відмовився від підтвердження та подав заяву про блокування картки, аккаунту та рахунків відкритих в системі ПРИВАТ 24, що і було зроблено. Працівник банку повідомив, що ці транзакції було забраковано банком. Проте, як вияснилось пізніш, операціоністи банку провели 5 транзакцій незважаючи на мою відмову.
Того ж дня я звернувся до кредитного відділу центрального відділення СФ КБ „ПРИВАТБАНК” з заявою про шахрайські операції з моїм картковим рахунком.
Згідно клієнтської виписки „ПРИВАТБАНКу”, було встановлено 12 транзакцій які я не здійснював, а саме:
19.11.07: одна транзакція – 510 грн., три транзакції по 100 грн.;
20.11.07: одна транзакція – 50 грн., одна транзакція – 510 грн., одна транзакція – 1000, 02 грн.;
21.11.07: три транзакції по 100 грн., одна транзакція – 102 грн., одна транзакція – 510 грн. Загальною сумою 3282,02 грн.
В тому числі було здійснено грошові переводи на карткові рахунки відкриті в ПРИВАТБАНКу, а саме: 4405885012316607, 6762462622529158.
Службою Безпеки ПРИВАТБАНКУ було встановлено особу отримувача грошових коштів (паспортні дані, ідентифікаційний код).
Означених транзакцій я не ініціїював. Кредитну картку не губив, стороннім особам не передавав. Доручень на проведення транзакцій не надавав. До мережі інтернет виходжу тільки з свого помешкання. Пін код до картки та інші коди доступу до рахунку тримаю в таємниці. Інших осіб ознайомлених з кодами доступу немає.
21 листопада я подав заяву до Ковпаківського РВ УМВС України та УСБУ в Сумській області про проведення перевірки на предмет порушення кримінальної справи за ознаками ч.3 ст.190, ч.2 ст.200 КК України по факту шахрайства та незаконних дій з документами на переказ.
До цього часу про результати перевірки мені нічого не відомо. Кримінальну справа до цього часу не порушено, а рівно немає і постанови про відмову в порушенні КС. Заява знаходиться на ПЕРЕВІРЦІ в УВМС Сумської області.
В СБ ПРИВАТа сказали, що банк не бачить своєї вини в тому що трапилось.
на разі в правоохоронних органах лише повідомили що на Сумщині це не поодинокий випадок.
Якщо хто з дописувачів/ читачів форуму пересікся з подібною проблемою, чи раніше були спроби юридичного урегулювання з ПРИВАТом прошу повідомити.
-
robespjer
-
-
-
-
-
-
Додано: Сер 19 гру, 2007 21:36
Надо сразу подавать в суд на нарушение договора с банком - незаконное списание средств с вашего карточного счета. И на нарушение закона о правах потребителя, в данном случае финансовых услуг.
-
Pir1
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 21 гру, 2007 11:57
По заявлению саппорта портмоне.
похоже, это связано с усилением безопасности в портмоне и проверки держателя карты с помощью "подвисших" трансакций.
Но в пайпал это проходит с картами привата, хотя, давно не проверял.
PS: смысла в кредитке ПБ теперь не вижу, ухожу на ОТР 
-
Garick
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 23 гру, 2007 23:06
В субботу в 15ч05м. в 13 отделение в г.Черновцы хотели зайти несколько человек ,работницы банка хамски заявили" мы вжэ зачынены", хотя раписание
было суб. воскр. с 9-16., когда я обратил на это внимание заявили ,мы сами знаем когда нам закрывать и т.д. такое впечатление что они это отделение взяли в аренду и им всё пофигу.Человеческий фактор в этом банке очень сильно портит его репутацию ,ту девушку которая мне нахамила я помню ещё
сначала её работы в банке милый нрмальный человек, а вышло как всегда.
И всё-таки со всеми его недостатками, я считаю что это на сегодняшний день
самый удобный банк в г.Черновцы жаль если он превратится в "совдеповские
сберкассы".  .Интересно мониторят ли службы Приват банка высказывания клиентов на их счёт ,да и со своего сайта , книгу жалоб они убрали,
видимо достали жалобами.
-
Зураб
-
-
-
-
-
-
|
+ Додати тему
|