Байки про банки і не тільки....

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 738739740741742 ... 1612>
Повідомлення Додано: Сер 14 жов, 2009 18:54

easy
Вас не бентежить те, що стабільність російських держбанків, по суті, залежить від самопочуття однієї людини? Мені це не до вподоби. Мабуть, одразу й не назву керівників Франції, Італії і Австрії, але їх зміна не вплине (крайності відкинемо) на стабільність BNP, Intesa чи Erste.
Якщо не помиляюсь, у Італії після ІІ світової війни змінилось близько півсотні урядів, але суттєвого впливу на банки від цьго не було.
steven

Повідомлення Додано: Сер 14 жов, 2009 18:56

Re: Приват

easy написав:Квесторе, шукав по цій гілці форуму, але так і не знайшов особливої інфи щодо Привату. В мене закінчується депо в листопаді і ваші прогнози не співпадають з моїм баченням майбутнього цієї установи :(

Поясніть будь-ласка таке їх місце в палаті В.

...відомий персонаж не потребує зайвої уваги...

...плюси..
-хватка
-обсяг ринку
-високий рівень ризик-менеджменту
-пристойне резервування
-висока операційна ефективність

..мінуси..
- характер(сквєрний)
-слабка власна ліквідність ( реф хвельдшера складає 7-8 млрд грн)
-слабка капіталізація ( власники не поспішають її зміцнювати)

Резюме....палата "В" ...з позитивним прогнозом.

ПС...політична підтримка плюсується тільки державним банкам....для недержавних -це називається націоналізація... :wink:
..Королівський Шотландець теж був занадто великим... щоб збанкрутувати....але .це лише сприяє альтернативі - націоналізації...
квестор

Подякував: 0 раз.
Подякували: 394 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 14 жов, 2009 19:09

Re: Райффайзен Банк Аваль збільшить капітал на півмільярда

asu95 написав:
MaryanM написав:ВАТ "Райффайзен Банк Аваль" збільшить статутний капітал на 582,8 млн. гривень в результаті закритого розміщення простих іменних акцій додаткової 25-ої емісії.

Відповідне рішення ухвалили його акціонери на позачергових загальних зборах 14 жовтня, повідомляє прес-служба банку.

«Ще одна інвестиція Райффайзен Інтернаціональ в український дочірній банк підтверджує довготривалість стратегії групи в Україні. Кошти в обсязі 932,5 млн грн., сплачені за акції 25-ої емісії, буде спрямовано на формування капіталу банку. Це дасть можливість значно підвищити фінансову стабільність нашого фінансового інституту», — зазначив Володимир Лавренчук, голова правління ВАТ «Райффайзен Банк Аваль».

по сравнению с их огромными убытками - это ноль ... как минимум в 2,5 раза больше эмиссия должна быть чтобы хотя бы убытки от формирования резерва перекрыть

...не згоден....заявлений обсяг збільшення +вже отримані кошти ЄБРР+ обіцяні 100млн.євро від ЄБРР....є цілком достатніми для покриття існуючої проблематики....
.......я , особисто, процесом лікування пацієнта Аваль ..задоволений... :wink:
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 14 жов, 2009 19:29

квестор
а если девальвационные процессы не остановятся? что там у них стресс-тестирование показывает при курсе 10, 11, 12 ....? сколько еще %% в проблемку скатится?

а еще - Квестор, очень ценим Ваше авторитетное мнение, - есть ли у Вас прогноз по девальвации? ждете удешевления гривни? если да, то на сколько и в каком периоде

ЗЫ кто скажет, что это тема другой ветки - не соглашусь, девальвация/ее отсутсвие/укреп очень скажется на диагнозе банков - тут прямая корреляция

заранее - СПАСИБО
OP

Подякував: 12 раз.
Подякували: 148 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 14 жов, 2009 19:36

квестор написав:

А какими еще пациентами ты Квестор доволен?
petra1000

Повідомлення Додано: Сер 14 жов, 2009 19:46

steven написав:easy
Вас не бентежить те, що стабільність російських держбанків, по суті, залежить від самопочуття однієї людини? Мені це не до вподоби. Мабуть, одразу й не назву керівників Франції, Італії і Австрії, але їх зміна не вплине (крайності відкинемо) на стабільність BNP, Intesa чи Erste.
Якщо не помиляюсь, у Італії після ІІ світової війни змінилось близько півсотні урядів, але суттєвого впливу на банки від цьго не було.

Нагадаю Вам, що в нас є країни Перської затоці, де тех одна людина все вирішує теж … і банки цих країн є найнадійнішими … і паралелі з Росією тут також є те, що Росія теж забезпечує свою міцність природними ресурсами. Тому ВВП – це «не только ценный мех», але и нафта і газ і золото. + Ця людина в гарному стані здоров'я (якщо вас бентеже його стан): не п'є, не палить, займається спортом. Повністю контролює усе ! Після фіктивного прем'єрства знову, тепер вже на 14 років повернеться Президентом. Теперішній "зиц", який виконує обов'язки прес-секретаря та контролює одне питання - компьютеризацію шкіл, скоріше стане прем'єром. Така особливість влади в цієї країні. При чому ВВП там люблять «іскрєннє». В якій ще країни, на особу про яку нічого ніхто не знає, але на яку «храмая утка» ткнула пальцем сказавши, що він гарний хлопець обрали б у першому турі …

Висновок:
Росія – це Росія. Кожна країна має свої особливості. Ті обставини, що Ви зазначили – для мене, навпаки – підвищують надійність. Квестор дає прогнози на 3 місяці (як він казав). Про стан здоровя ВВП на цей період особисто я повністю спокоєм.
Ну а про те … люблю не люблю Росію – мені у проблемах зберігання власних грошей пофіг. Риба шукає де глибше … а загалом я космополіт :lol: тому вчора відкрив у ПіБі вклад, за який спокоєн більш ніж за всі інші разом узяті не зважаючи на совдеповський сервіс, обшкрябані стіни відділень та товстих тіток – операціоністок передпенсійного віку ...
Востаннє редагувалось IMPRINTER в Сер 14 жов, 2009 20:03, всього редагувалось 2 разів.
IMPRINTER
2
1

Свинорил 100 lvl

Подякував: 229 раз.
Подякували: 6253 раз.

Профіль

9
5
2
Повідомлення Додано: Сер 14 жов, 2009 19:49

OP написав:квестор
а если девальвационные процессы не остановятся? что там у них стресс-тестирование показывает при курсе 10, 11, 12 ....? сколько еще %% в проблемку скатится?

а еще - Квестор, очень ценим Ваше авторитетное мнение, - есть ли у Вас прогноз по девальвации? ждете удешевления гривни? если да, то на сколько и в каком периоде

ЗЫ кто скажет, что это тема другой ветки - не соглашусь, девальвация/ее отсутсвие/укреп очень скажется на диагнозе банков - тут прямая корреляция

заранее - СПАСИБО

...ну, зараз у нас ...спостерігається певна..ревальвація.. :wink:
...Ви ж знаєте мою точку зору на курси..."вони будуть змінюватись".. :D
...не очікую...., глибокої , тривалої і стійкої девальвації[b]...може трішки навіть..навпаки...десь весною...мабуть...хоча...навряд..але...все може бути.... :lol:

ПС...і взагалі...це не моє хоббі...курси ловити....
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 14 жов, 2009 19:52

petra1000 написав:
квестор написав:

А какими еще пациентами ты Квестор доволен?

...пацієнтом-жодним...усі дратують... :wink:

..а позитивний процес лікування...або ..незначний характер ускладнень....у нас в палаті "А"..живуть.
квестор

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 14 жов, 2009 19:59

Re: Приват

квестор написав:..мінуси..
- характер(сквєрний)
-слабка власна ліквідність ( реф хвельдшера складає 7-8 млрд грн)
-слабка капіталізація ( власники не поспішають її зміцнювати)

Квесторе, ну давайте подивимось правді в очі. Ну, є у Привата фізична і моральна можливість за невеличкий відкатик отримати гарний реф на декілька років під смішний відсоток. Ну і навіщо власникам відволікати ресурси на докапіталізацію? Це умови нашої країни і методи роботи Привата :(

В негативі залишається тільки сквєрний характер, але ми ж говоримо про життєздатність :wink:
easy

Подякували: 0 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 14 жов, 2009 20:08

tikhonov_d написав:Что все таки будут с физиками работать?

Украинская "дочка" крупнейшего германского банка Deutsche Bank – ОАО "Дойче Банк ДБУ" (Киев) – стала членом Фонда гарантирования вкладов физических лиц, сообщается на веб-сайте фонда.
[url]
http://infobanks.com.ua/news/ukrainskaj ... 10-14-2529[/url]

Кто знает сайт ОАО "Дойче Банк ДБУ"?
keps

Подякував: 23 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

#<1 ... 738739740741742 ... 1612>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти