на графіку має бути не більше трьох ліній - сальдовані позиції "Non-commercial" + сальдовані позиції "Commercial" + сальдовані позиції "Total" (котрі, до речі балансуються "Nonreportable" позиціями - це ж біржа ! )) :
буде більше - він стане зарозумілим, але втратить інформативність на своєму графіку я й третю синю "Total" прибрав, бо вона ледь відривається від нульової позначки Y та майже збігається з віссю Х
але користь та цінність звітів залишається не змінномю : позиціювання (продаж або купівля) не-комерційних шпекулятивних гравцій на зорганізованому біржовому ринку, що дозволяє робити висновки про загалний настрій на більш ширшому "дикому" позабіржовому (міжбанк та внутрішні брокерські кухні)
Обов’язково передам твої побажання Фібо(зняв з їх сайта)
ЛОБ написав:ForexTrader уважно двічі переглянув топ-5 трейдів від вашого робофорекса був просто шокований своім невіглаством )) отак живеш щось приторговуєш собі втихую та й не знаєш, шо у світі твориться )))
аби тільки у шановних технарів-віщунів хвилі часто не перемальовувались, щоби ми за ними встигали розвертати своі оглоблі за ринком !
не уявляю (для себе) як можна сліпо підлаштовуватись під чиісь хотєлки та пророцтва, що взагалі ні словом не зачіпають будь-які обгрунтування та можливі рушійні сили ! що з такою легкістю можуть загнати глобальні/вспоміжні ринки до наведених неймовірних рівней ???
сміливість та самостійність мислення тільки вітаються ! ... своя особиста. чим більше чужого наскирдованного напрочитанного сміття у голові - тим більший безлад у торгівельних рішеннях !!!
пс. не приймайте на свій рахунок, думки на тему.
Приветствую , я неторгую по волнам просто инфа действительно интересная , наши мнения с вами тут расходятся я жду евро вниз далеко вниз , небудет даже цыфри 34 я нехочу никому чтото доказивать и росказивать я нераз выкладивал свои взгляди и зделки в картинках на них необращали внимания , по теме продаю евро австралийца нзд и вышел из дол ени , голд хочу ниже прикупить ожидаю вконце января заход
ForexTrader по єні та австралійцю наші погляди співпадають - по євро ні. це прекрасно мати різне бачення але знаходити спільну мову !
до речі, й по золоту ви приєдналися до мене ))
Євро "малює" конструктивну технічну картинку, що підтримується по фундамениу зниженням рівней % доходності державних облігацій краін Євро-периферіі.
коментарі Мінфіну Японіі про придбання бондів європейського стаб фонду ESM додають ваги грі у довжину. об'єктивно дивлюсь на Північ, без одфонарних хотєлок.
можливе погіршення технічних перпектив Євро не прослизне повз нашу увагу. будьте певні ))
Пока что я невижу етой техники тайми от дневного до годового тайма везде большие тени и видно что продают сверху. Короч ладно фигня ето в любом случае есть стопи
Не забуваємо сьгодні 14:45-Еврозона-Решение по процентным ставкам ЕЦБ ТА 15:30-Еврозона-Пресс-конференция главы ЕЦБ Якщо ставки як обіцяють залишать без змін, і не бовкнуть чогось зайвого на пресконференції, то легкі шуми які не впливатимуть на стратегію великих таймфреймів не змінять глобального курсу (зеленого-мені подобається). Поки такого ризику/стопу не приймаю, перейду на день ба навіть на Н4 шукаючи входу який би відповідав МОЇМ правилсм ММ та РМ. Профітів !!!!!
пробуємо на зуб жирну (червону) похилу лінію спротиву, котру проведено з історичних максимумів 2008 року на 1,6037
тому й не дивно, що гравці нервують : або повернемося в більш звичний даунтренд з потенціалом казкових профітів від продаж щонайменше до 1,1875, або ... вирвемося з нього понад Хмари
що скажуть оці експерти-хвильовики Forex Flash: GBP/USD to potentially target 1.30 in 2013 - HSBC, коли Фунтєг таки сходить за їхніми стопами на 1,66-1,70
пробуємо на зуб жирну (червону) похилу лінію спротиву, котру проведено з історичних максимумів 2008 року на 1,6037
тому й не дивно, що гравці нервують : або повернемося в більш звичний даунтренд з потенціалом казкових профітів від продаж щонайменше до 1,1875, або ... вирвемося з нього понад Хмари