криві доходностей RBA (AUD) & BoC (CAD) виділено жирним
PS. на підтримку формування довгих позицій по AUD/CAD
|
|
![]() відсоткові ставки провідних цетробанків з 1990 року :
криві доходностей RBA (AUD) & BoC (CAD) виділено жирним PS. на підтримку формування довгих позицій по AUD/CAD ![]() окремо RBA проти BoC :
звуження диференціалу % доходностей AUD-CAD дійсно є достатнім поясненням зниження пари AUD/CAD на 8 % за останні 3 місяці, але чи збережеться дія цього вагомого фактору й надалі в очікуванні відповіді від Банку Канади в тренді загального кількісного/якісного пом`якшення від провідних центробанків світу ? ![]() AUD/CAD
ДОПОКИ купувати не готовий, може від 0,9750 ![]() Якби хоч ця свічка закриття тижня була білою ![]() Wall
гарні малюночки. професійна робота ! все бачу але ставлю наголос по фундаменту на завищені сподівання на Банк Канади технічні протиріччя поміж перепроданістю AUD та готовністю CAD до активної фази послаблення проти USD теж підкріплюють моє бачeння перспектив AUD/CAD часу для обговорення ідеї достатньо - місяця півтора до наступного засідання Банку Канади 17/07, але вже після 04/06 (оголошення РБА - пауза на пару мітінгів ?) треба уважно придивлятися до свічних сигналів ![]() товарні крос-курси ЄвроEUR/AUD, weekly :
тримав-тримав солов`я у клітці та випустив на волю саморучно. закрив довгу 5 великих фігур назад (нижче !) взявши фігури зо три. перезайти просто не дали. EUR/CAD, weekly : третину пози фіксонув. решту триматиму до з`ясування : хто такий Полоз та з чім його вживають - гострим перцем чи солоним огірочком ? ))) ![]() Wall
ні, розширювати корзину вже не буду - концентрація ризиків має бути під контролем ! ставки зроблено : на помірне відновлення Євро та Фунтєга + послаблення Када + відскок Ауд + хедж на укріплення доляра (до када окремо за технікою) триматиму EUR/USD (1,5) & GBP/USD (2) + EUR/CAD (2) & AUD/CAD (1,5) + USD/CAD (2) & AUD/USD (0,5) - або стоп або профіт до 20 червня планую виходити з ринку та на паркан ![]()
Форма(будова свічки) вже краща, але цей колір...............
|
|