Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Alfa_Bank написав:Вточніть, будь ласка, які саме нез’ясовані питання у Вас залишились, ми надамо відповідь.
1. Чи приймає карта "Еко-Максимум" участь в Maxi? (покищо відповіді 3 до 1 на користь "приймає", однак впевненості в цьому у мене немає) 2. Повідомили, що активувати карту можна в банкоматі Альфа-Банку, продивившись баланс, хлоча, як потім виявилось, можна використати будь-який банкомат (тут вже розібрався методом спроб та помилок, був, наприклад, варіант відповіді, що баланс дивитись не обов'язково, достатньо ввести пін - не "прокатило") 3. Не повідомили, що якщо я змінював кредитний ліміт, то картка добу після цього буде заблокована, тож я перся в відділення Альфа-банку, щоб її активувати (бо мені навіть смс прийшла, що кредитний ліміт змінено), а в результаті операція пройшла невдало, довелось ще раз записуватись до менеджера, розбиратись -це вже вчора вирішено 4. Не могли надати відповіді на питання, чи можна безкоштовно перевести гроші на картку "Еко-Максимум" через систему погашення кредиту іншою карткою в інтернет-банку ЗВЕРХ кредитного ліміту, довелось робити експерименти - вирішено самостійно 5. Не зрозуміло до кінця на рахунок страховок - на словах мені їх у відділенні відключили, однак договір на страхування змусили підписати - бо так треба (перед цим я одна "бо так треба" успішно оспорив, це вже не став, бо задовбало) 6. Не зрозуміло по картці Еко-Максимум коли закінчується розрахунковий період за який беруть 3,5% з витраченого в межах кредитного ліміту - кінець календарного місяця, чи 30 днів з моменту розрахунку? Відповіді менеджера та гарячої лінії - 50/50 на користь кожного варіанту. 7. Вчора нарешті активував картку, однак до сьогодні не можуть мені відповісти, чому не виходить зареєструвати її в персональному кабінеті програми Еко-Маркету "Подяка щодня" 8. Ніяк не можу зрозуміти - Еко-бонуси нараховуються за будь-які розрахунки карткою, чи тільки в Еко-Маркеті?
Конкретних працівників здавати не буду, бо дзвінки не запам'ятовував, а менеджер - була (хоча і вредна!) гарненька, а мене це підкупає )
Bobb, Кредитна карта «Еко-Максимум» не приймає участь у програмі MAXI, але по даній карті діє інша програма лояльності: 1. Бонус від Еко-маркета в розмірі від 1% до 4% від вартості покупки при купівлі товару в мережі супермаркетів Еко-маркет. 2. Додатковий бонус у розмірі 2% від Альфа-Банку нараховується за покупки, сплачені картою у будь-якій торгово-сервісній мережі (як при використанні власних коштів, так і при використанні кредитних коштів). 3. Бонуси за активацію карти. 4. Подарункові бонуси: - за активацію карти на сайті (online); - бонуси за відповіді на цільові питання анкети; - можливість нарахування бонусів під акційні пропозиції. Таким чином, користуючись картою Клієнт накопичує бонусні бонуси у розмірі 4% від суми покупок (при розрахунках в мережі Еко-маркет – 2% та 2% в інших мережах), ці бонуси можна використати як знижку тільки в мережі Еко-маркет. С детальною інформацією про правила та умови користування бонусною системою ЕКО можна ознайомиться на офіційному сайті ЕКО (http://www.eko.com.ua). Комісія 3,5% розраховується щомісячно від суми заборгованості на останню розрахункову дату (незалежно від того скористувались Ви пільговим періодом чи ні). Розмір комісії не залежить від кількості днів користування коштами. Тобто, якщо, наприклад, датою оформлення карти є 28-ме число, то якщо на 28-ме число наступного за датою оформлення місяця заборгованість по карті складає 1000 00 грн., то у вказану дату буде знята комісія 3,5% від 1000,00 грн.=35,00 грн., якщо на 28-ме число заборгованість по карті 0,00 грн., то комісія не буде утримана, і так кожного наступного місяця. З приводу реєстрації карти в персональному кабінеті Еко-Маркету Вам необхідно уточнювати у Контакт-Центрі партнера. З працівниками Контакт-Центру Банку буде проведена робота. Дякуємо за інформацію.
Скажите пожалуйста снятие налички в кассе банка в пакете ультра с комиссией или без? Снимал 4 раза. за второй и третий вклепали комиссию. при выдаче карты говорили что 2 раза в БАНКОМАТЕ бесплатно - потом с комиссией. а в кассе без ограничений
Nickmess написав:Скажите пожалуйста снятие налички в кассе банка в пакете ультра с комиссией или без? Снимал 4 раза. за второй и третий вклепали комиссию. при выдаче карты говорили что 2 раза в БАНКОМАТЕ бесплатно - потом с комиссией. а в кассе без ограничений
Nickmess написав:Скажите пожалуйста снятие налички в кассе банка в пакете ультра с комиссией или без? Снимал 4 раза. за второй и третий вклепали комиссию. при выдаче карты говорили что 2 раза в БАНКОМАТЕ бесплатно - потом с комиссией. а в кассе без ограничений
Мається на увазі те, що Не тарифікуються0 перші два зняття за місяць ( будь-які Ваші кошти з рахунку ЕПЗ ) через ПОС- термінал у касі Банку(пряме звернення у касу Банку). Не тарифікується0 у разі зняття третій, четвертий раз і т.д. без обмеження кількості знятів , зняття депозитів та процентів по депозитам відкритих у Банку або виплат від Фонду гарантування вкладів для фізичних осіб, якщо це зняття відбувається без використання ПОС – терміналу у касі Банку ( тобто шляхом звернення до співробітника відділення Банку). Якщо Ви знімаєте будь які кошти 3й,4й и тд раз за місяць через ПОС-термінал у касі Банку відбувається тарифікація згідно тарифу у п.3.1 у разі перевищення ліміту зняттів
для шары нуна ходить в кассу через менагера
Востаннє редагувалось clientage в П'ят 02 вер, 2016 16:45, всього редагувалось 1 раз.
WachtAmRhein написав:Ну типа у меня сертификат на 50 грн, подхожу к кассе с бутылкой водки за 54,99 и доплачиваю (с карты альфабанка) 4,99? Или такое не прокатывает?
Не пробовали. Думаю скорее всего нет, по аналогии с Б+ и другими программами. Если только Вам любезно не согласятся поделить покупку на два платежа.
Полагаю, что можно. У меня был чек на ~130 грн - воспользовался сертификатом на 100 грн и 30 доплатил карточкой.
Друзья, видимо вы далеки от ньюансов розничной торговли подакцизными товарами.
Вопрос я задал не просто так. Так как цена бутылки водки 0,5л на данный момент в рознице не может быть меньше 54,98, то самая дешевая водка стоит в магазине как правило 54,99.
И фактически, оплатив 50 грн. фантиками, я покупают её за 4,99грн., что является грубейшим нарушением.
Именно поэтому например в Эко бонусами за алкоголь невозможно расплатиться в принципе.