Альфа-Банк (2005 - 2021) Sense Bank

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 39853986398739883989 ... 10107>

ОЦІНІТЬ обслуговування в цьому Банку (або його філії) та ОБҐРУНТУЙТЕ свою оцінку.

Альфа-Банк (2005 - 2021) Sense Bank 3.1 5 1070
1 - ДУЖЕ ПОГАНО. Грубіянили і т.і.
20%
217
2 - ПОГАНО. Некомпетентно.
17%
181
3 - ЗАДОВІЛЬНО. Хотілося б краще.
17%
183
4 - НОРМАЛЬНО. Як і повинно бути.
27%
290
5 - ВІДМІННО. Дуже сподобалося.
19%
199
Всього голосів : 1070
Повідомлення Додано: П'ят 03 бер, 2017 21:28

WachtAmRhein написав:Я понимаю когда олени и знакомые оленей пишут, что в кассе вдруг не оказалось налички, но человек, который держит шестизначные депозиты и давно является клиентом, неужели не может сказать менеджеру Серёже, что нал мне не нужен, зачислите на карту.

Та є в мене їх Платина, я замовляв готівку, вже було домовлено на цей день на відкриття депозиту в іншому банку.
VASH

Подякував: 147 раз.
Подякували: 164 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 03 бер, 2017 21:30

Козак-характерник написав:
  WachtAmRhein написав:Я понимаю когда олени и знакомые оленей пишут, что в кассе вдруг не оказалось налички, но человек, который держит шестизначные депозиты и давно является клиентом, неужели не может сказать менеджеру Серёже, что нал мне не нужен, зачислите на карту.

Там в іншому справа. Не в отриманні саме готівки у повному розмірі. Хамство викликало зворотну реакцію і пішла коса на камінь.

Я даже на пытаюсь понять кто первый хамить начал. Зачем вообще заводить разговор о наличке, если у клиента туева хуча карт и бесплатный сэп?
WachtAmRhein

Подякував: 665 раз.
Подякували: 1330 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 03 бер, 2017 21:31

casper12 написав:
  casper12 написав:алла у відділенні відмовила у виплаті від фгвфо по платинуму. хотів отримати безготівково на власний рахунок (я є клієнтом алли). Ганьба!

не знаю що саме спрацювало (звернення до представника тут чи скарга у фонд), але справа зрушила з місця. Призначили зустріч на завтра.
З поганого: прикро, що без шкандалю не обійшлось, кошти тре прямо таки відвойовувати.
З обнадійливого: якісь механізми для вирішення ситуації таки працюють, тож не все погано. Банку успіхів!

ну що ж, як виявилось, історія на цьому не закінчується.
після реакції офпреда, отримав дзвінок з банку. 5 хвилин розмови, з'ясували всі деталі, перевірили у списку та суму, співробітник запронував час для візиту за виплатою, я погодився, все виглядало чудово. Натхненний тією розмовою, написав процитований вище пост з побажанням успіхів банку. Як виявилось, зарано.
Візит до відділення вдруге закінчився нічим. Виплатити знову відмовились. Ніби співробітник призначив непідходящий час, виплатити змоги немає, нічого не можемо зробити.
Особливо дратує той факт, що готівку ж не прошу, обидва рази намагаюсь отримати безготівково на картку клієнта (при розмові по телефону також цей момент уточнював) і все одно виникають якісь негаразди (навмисні?).

Хочеться лаятися і робити ще ряд речей, деякі з яких наведені в кримінальному кодексі. Адже цивілізованим шляхом вирішити це питання, яке для мене вже перетворилося на проблему, Алла вочевидь не хоче.
:twisted:
Востаннє редагувалось casper12 в Суб 04 бер, 2017 00:34, всього редагувалось 2 разів.
casper12

Подякував: 38 раз.
Подякували: 150 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 03 бер, 2017 21:35

WachtAmRhein написав:
  Козак-характерник написав:

Там в іншому справа. Не в отриманні саме готівки у повному розмірі. Хамство викликало зворотну реакцію і пішла коса на камінь.

Я даже на пытаюсь понять кто первый хамить начал. Зачем вообще заводить разговор о наличке, если у клиента туева хуча карт и бесплатный сэп?

Чисто практично, так. Але емоція зіграла. В будь якому випадку, Сірожа - муділкін! :twisted:
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 03 бер, 2017 21:35

anis написав:В альфе в на горячке видям mcc транзакций, или может в ИБанке

На горячке видет сразу, а в ИБ после проведения по счету.
Одно из немногих позитивных решений Альфы рассекречивание МСС.
BBC

Подякував: 1105 раз.
Подякували: 1199 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 03 бер, 2017 21:38

casper12 написав:
  casper12 написав:
casper12 написав:алла у відділенні відмовила у виплаті від фгвфо по платинуму. хотів отримати безготівково на власний рахунок (я є клієнтом алли). Ганьба!

не знаю що саме спрацювало (звернення до представника тут чи скарга у фонд), але справа зрушила з місця. Призначили зустріч на завтра.
З поганого: прикро, що без шкандалю не обійшлось, кошти тре прямо таки відвойовувати.
З обнадійливого: якісь механізми для вирішення ситуації таки працюють, тож не все погано. Банку успіхів!

ну що ж, як виявилось, історія на цьому не закінчується.
після реакції офпреда, отримав дзвінок з банку. 5 хвилин розмови, з'ясували всі деталі, перевірили у списку та суму, співробітник запронував час для візиту за виплатою, я погодився, все виглядало чудово. Натхненний тією розмовою, написав процитований вище пост з побажанням успіхів банку. Як виявилось, зарано.
Візит до відділення вдруге закінчився нічим. Виплатити знову відмовились. Ніби співробітник призначив непідходящий час, виплатити змоги немає, нічого не можемо зробити.
Особливо дратує той факт, що обидва рази намагюсь отримати безготівково на картку клієнта, при розмові по телефону цей момент уточнював.

Хочеться лаятися і робити ще ряд речей, деякі з яких наведені в кримінальному кодексі. Адже цивілізованим шляхом вирішити це питання, яке для мене вже перетворилося на проблему, Алла вочевидь не хоче.
:twisted:

У пані Алли періодично бувають критичні дні. Я теж знайомився вперше зі сварки з борзою панянкою, ще в Донецьку.. :P Потім полюбив пані Аллу...Треба допомогати ставати краще, щоб громадський контроль відчувала... :P
Козак-характерник
2

Подякував: 2245 раз.
Подякували: 2360 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 03 бер, 2017 22:34

ol_zy написав:
  Мизантрóп написав:
  ol_zy написав:Если бы вы знали что такое СЭП (в практическом применении), то спокойно бы платили из Альфы всю коммуналку - любые сумы с любыми показаниями счетчиков и абсолютно без комиссии уже года 3 или 4 так плачу и желания пользоваться всякими левыми сервисами где нет большей части региональных ком. компаний (про ОСББ я вообще молчу) у меня не возникает. Ранее платил из форума, потом дельты, несколько раз из скунса, но он начал воровать деньги с карты, перешел на альфу. Один раз создать шаблоны и забыть про все это многообразие сервисов...

субсидиантам ОСББ по ГИОЦ нет возможности снять неснимаемую галочку для корректировки суммы переплат за отопление.Чтобы не платить за переплаченное государством отопление юзаем Приват.Альфа зимой на коммунале от меня отдыхает.Сейчас счета еще не формируются в красном банке,а в зеленом хоть сегодня плати за февраль)).

Так сделайте СЕП по внешним реквизитам (не используйте стандартный шаблон, а сделайте свой) и укажите в назначении, что вам хочется и сумму укажите какую желаете оплатить...

тогда не увижу в истории оплат в кабине ГИОЦ в разрезе услуг.Опять же у меня нюанс: переплата из бюджета по теплу идет потом в переплату за придомовую.Потому нуна не платить по этим 2-м позициям.Если Алле влом менять-мне не принципиально-в зеленом банке пока все четко :D
Мизантрóп

Подякував: 1598 раз.
Подякували: 1431 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 03 бер, 2017 23:23

Re: Альфа-Банк

Мали відкрити Комфорт ФГВФО. В мого кума є Блек і Комфорт ФГВФО.
Суперечить політиці банку, що у клієнта має бути лише один дебетний пакет, хоча описаний вами випадок непоодинокий.
А как же второй комфорт за 50грн? Или зарплатка + комфорт?
alex_b

Подякував: 3 раз.
Подякували: 45 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 03 бер, 2017 23:27

alex_b написав:
Суперечить політиці банку, що у клієнта має бути лише один дебетний пакет, хоча описаний вами випадок непоодинокий.

Второй комфорт за 50 грн, это не новый пакет.
зарплатка и карты Варгейминг могут быть.
BBC

Подякував: 1105 раз.
Подякували: 1199 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: П'ят 03 бер, 2017 23:45

Re: Альфа-Банк

BBC написав:
  alex_b написав:

Второй комфорт за 50 грн, это не новый пакет.
зарплатка и карты Варгейминг могут быть.

Дебют так же не закрывали при открытии нового дебетного пакета.
2XL

Подякував: 751 раз.
Подякували: 271 раз.

Профіль

#<1 ... 39853986398739883989 ... 10107>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор