|
Альфа-Банк (2005 - 2021) Sense Bank |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: П'ят 03 бер, 2017 20:00
BBC написав: 2XL написав:Альфа-банк, клиенту банка с Платинум блек отказали в оформлении Комфорта ФГВФО для получения выплат, мотивируя наличием дебетной карты. Это так должно быть?
Да. Но вы могли закрыть ПлатинумБлэк и открыть КомфортФГВФЛ.
Речь не обо мне, я бы так и сделал. Закрыл, потом бы снова открыл. Но какой смысл в этом для банка, только расходы. Интересно услышать по этому вопросу представителя.
-
2XL
-
-
- Подякував: 751 раз.
- Подякували: 271 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 бер, 2017 20:34
2XL написав:BBC написав: 2XL написав:Альфа-банк, клиенту банка с Платинум блек отказали в оформлении Комфорта ФГВФО для получения выплат, мотивируя наличием дебетной карты. Это так должно быть?
Да. Но вы могли закрыть ПлатинумБлэк и открыть КомфортФГВФЛ.
Речь не обо мне, я бы так и сделал. Закрыл, потом бы снова открыл. Но какой смысл в этом для банка, только расходы. Интересно услышать по этому вопросу представителя.
Мали відкрити Комфорт ФГВФО. В мого кума є Блек і Комфорт ФГВФО.
-
Квесторе_поверніться
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 бер, 2017 20:38
Квесторе_поверніться написав:Мали відкрити Комфорт ФГВФО. В мого кума є Блек і Комфорт ФГВФО.
Суперечить політиці банку, що у клієнта має бути лише один дебетний пакет, хоча описаний вами випадок непоодинокий.
-
BBC
-
-
- Подякував: 1105 раз.
- Подякували: 1199 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 03 бер, 2017 20:45
1 березня зранку зателефонував до Альфа банку з метою зареєструватися на виплату коштів ФГВФО по Платінум банку. Просив призначити зручне для мене відділення (м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 17/52-А) та визначити час отримання. Вже мав попередній позитивний досвід обслуговування в цьому відділенні. Оператор лінії підтримки Банку надала телефон 496-88-61. За вказаним номером мені було запропоновано інше відділення – м. Київ, вул. Хрещатик, 14, як таке, черга в якому менша. Також відповідно було призначено час отримання – 3 березня з 13 до 14 години. Крім того повідомили, що я шостий у черзі. Відповідно, 3 березня я приїхав до банку у призначений час. У видачі грошей мені було відмовлено. На мої прохання врахувати, що я є інвалідом війни 2 групи з пред’явленням відповідного посвідчення, операціоніст відповів з посмішкою «ну і що з того». Подальше спілкування з операціоністом велося у вкрай хамській формі з його боку. Вимагав у мене письмове підтвердження реєстрації на виплату. Обслуговував молодий співробітник, який на мої чисельні вимоги повідомити його прізвище - категорично відмовився. Коли я побачив табличку з його ПІБ (стояла на іншому боці столу), і зробив спробу її взяти для ознайомлення, табличка у грубій формі операціоністом була вирвана у мене із рук. На мою вимогу запросити завідуючу відділенням, відповів, що вона на нараді. На моє попередження, що викладу інформацію на відповідних форумах та у скаргах до НБУ і ФГВФО, відповів «что имеют они эти форумы и жалобы ввиду». Крім того, хочу звернути увагу на його низькій професійний рівень. Так, він мені стверджував, що Альфа банк виплачує власні кошти, а не ФГВФО. Я давно є клієнтом Альфа банку, тримаю шостизначні депозити. Ніяк не очікував такого «обслуговування». Для себе можу пояснити тільки особистою ворожістю окремих співробітників банка країни-агресора до інваліда війни. Прізвище співробітника банку, який мене «обслуговував» мені все ж вдалося взнати Лабезнік Сергій. Постійно повідомляється, що в цілому по банківській системі України скорочено біля 110000 банківських працівників. Невже, за цих умов, нема можливості укомплектувати штат більш адекватними працівниками?
-
VASH
-
-
- Подякував: 147 раз.
- Подякували: 164 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 03 бер, 2017 20:56
2XL написав:clientage написав: anis написав:clientage до какого времени в течении дня необходимо совершать переброс средств с ВС, чтоб они были доступны в тот же день? и как быстро они становятся доступны?
ВС кличут тут на ветке просто "Сбер" Сбер обслуживается по стандартному регламенту МАБа 10-14-17 в опердень, т.е. операция, сделанная до 10:00 (14 или17:00) будет обработана через +1ч и средства с/на Сбер будут сняты/зачислены ещё через +0.5ч Но и тормоза бывают 
У меня ВСЕГДА все зачисления по сбере за вчера появляются после 15.00 - может это не правильный сбер? Открыт через ИБ.
Вчерашние сегодня в 11-32 уже на сбере были
-
anis
-
-
- Подякував: 105 раз.
- Подякували: 112 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 бер, 2017 20:59
VASH написав:1 березня зранку зателефонував до Альфа банку з метою зареєструватися на виплату коштів ФГВФО по Платінум банку. Просив призначити зручне для мене відділення (м. Київ, вул. Б. Хмельницького, 17/52-А) та визначити час отримання. Вже мав попередній позитивний досвід обслуговування в цьому відділенні. Оператор лінії підтримки Банку надала телефон 496-88-61. За вказаним номером мені було запропоновано інше відділення – м. Київ, вул. Хрещатик, 14, як таке, черга в якому менша. Також відповідно було призначено час отримання – 3 березня з 13 до 14 години. Крім того повідомили, що я шостий у черзі. Відповідно, 3 березня я приїхав до банку у призначений час. У видачі грошей мені було відмовлено. На мої прохання врахувати, що я є інвалідом війни 2 групи з пред’явленням відповідного посвідчення, операціоніст відповів з посмішкою «ну і що з того». Подальше спілкування з операціоністом велося у вкрай хамській формі з його боку. Вимагав у мене письмове підтвердження реєстрації на виплату. Обслуговував молодий співробітник, який на мої чисельні вимоги повідомити його прізвище - категорично відмовився. Коли я побачив табличку з його ПІБ (стояла на іншому боці столу), і зробив спробу її взяти для ознайомлення, табличка у грубій формі операціоністом була вирвана у мене із рук. На мою вимогу запросити завідуючу відділенням, відповів, що вона на нараді. На моє попередження, що викладу інформацію на відповідних форумах та у скаргах до НБУ і ФГВФО, відповів «что имеют они эти форумы и жалобы ввиду». Крім того, хочу звернути увагу на його низькій професійний рівень. Так, він мені стверджував, що Альфа банк виплачує власні кошти, а не ФГВФО. Я давно є клієнтом Альфа банку, тримаю шостизначні депозити. Ніяк не очікував такого «обслуговування». Для себе можу пояснити тільки особистою ворожістю окремих співробітників банка країни-агресора до інваліда війни. Прізвище співробітника банку, який мене «обслуговував» мені все ж вдалося взнати Лабезнік Сергій. Постійно повідомляється, що в цілому по банківській системі України скорочено біля 110000 банківських працівників. Невже, за цих умов, нема можливості укомплектувати штат більш адекватними працівниками?
Ганьба!  Пані Алла, ми вимагаємо надерти дупу Сіроже!  Геть з роботи хамлюгу! З вовчим квитком! Нехай по сміттєвим звалищам корочку хлібу шукає! 
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 бер, 2017 21:03
В альфе в на горячке видям mcc транзакций, или может в ИБанке
-
anis
-
-
- Подякував: 105 раз.
- Подякували: 112 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 бер, 2017 21:20
Я понимаю когда олени и знакомые оленей пишут, что в кассе вдруг не оказалось налички, но человек, который держит шестизначные депозиты и давно является клиентом, неужели не может сказать менеджеру Серёже, что нал мне не нужен, зачислите на карту.
-
WachtAmRhein
-
-
- Подякував: 665 раз.
- Подякували: 1330 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 бер, 2017 21:21
Мизантрóп написав: ol_zy написав:Если бы вы знали что такое СЭП (в практическом применении), то спокойно бы платили из Альфы всю коммуналку - любые сумы с любыми показаниями счетчиков и абсолютно без комиссии уже года 3 или 4 так плачу и желания пользоваться всякими левыми сервисами где нет большей части региональных ком. компаний (про ОСББ я вообще молчу) у меня не возникает. Ранее платил из форума, потом дельты, несколько раз из скунса, но он начал воровать деньги с карты, перешел на альфу. Один раз создать шаблоны и забыть про все это многообразие сервисов...
субсидиантам ОСББ по ГИОЦ нет возможности снять неснимаемую галочку для корректировки суммы переплат за отопление.Чтобы не платить за переплаченное государством отопление юзаем Приват.Альфа зимой на коммунале от меня отдыхает.Сейчас счета еще не формируются в красном банке,а в зеленом хоть сегодня плати за февраль)).
Так сделайте СЕП по внешним реквизитам (не используйте стандартный шаблон, а сделайте свой) и укажите в назначении, что вам хочется и сумму укажите какую желаете оплатить...
-
ol_zy
-
-
- Подякував: 449 раз.
- Подякували: 788 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 03 бер, 2017 21:25
WachtAmRhein написав:Я понимаю когда олени и знакомые оленей пишут, что в кассе вдруг не оказалось налички, но человек, который держит шестизначные депозиты и давно является клиентом, неужели не может сказать менеджеру Серёже, что нал мне не нужен, зачислите на карту.
Там в іншому справа. Не в отриманні саме готівки у повному розмірі. Хамство викликало зворотну реакцію і пішла коса на камінь.
-
Козак-характерник
-
2
-
- Подякував: 2245 раз.
- Подякували: 2360 раз.
-
-
Профіль
-
-