|
Сколько должен стоить кв.м. чтобы квартиры покупали? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Чет 24 вер, 2009 07:44
Очередные математические фокусы старого ребусника Синицына.
... в котором путем сложных арифметических вычислений доказывалось преимущество Советской власти над всеми другими властями
А сколько будет стоить квартира в Нью-Йорке по вашим расчетам? Это же так далеко от Киева... И где поправка на дыры в озоновом слое Земли? Так что формула неполная, предлагаю дорабатывать. Тем более что времени у вас в ближайшие лет пять будет достаточно...
-
serg_sn
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 24 вер, 2009 09:00
Очередные математические фокусы старого ребусника Синицына.
Цитата... ... в котором путем сложных арифметических вычислений доказывалось преимущество Советской власти над всеми другими властями
Будь яка влада , це певний набір правил , а правильність  правила дуже легко перевірити з допомогою математичних формул і обчислень . А сколько будет стоить квартира в Нью-Йорке по вашим расчетам?
1 Моя формула не претендує на повну достовірність 2 Вона пояснює певну залежність вартості квартири для Вас , від відстані між Вашим житлом і місцем праці і цими двома точками не обовязково буде Київ і Нью-Йорк И где поправка на дыры в озоновом слое Земли?
А чому тільки озоновий шар  , обовязково потрібно ввести поправку на відстань до чорнобиля і ще багато чого , про що я всіх повідомляв Чи відомо шановним форумчанам що вартість предметів довготривалого користування складається з двох складових ( можливо складових і більше )
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 24 вер, 2009 09:16
Пока средняя стоимость метра площади не опуститься до уровня средней зарплаты, до тех пор рынок недвижимости будет мёртв.
-
DIMON-1982
-
-
- Подякував: 115 раз.
- Подякували: 40 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 24 вер, 2009 09:23
budivelnik написав:Чи відомо шановним форумчанам що вартість предметів довготривалого користування складається з двох складових ( можливо складових і більше  ) 1 Складова - вартість створення 2 Складова - вартість використання Отже : 1 вартість створення хрущовки що в Києві , що в Дніпродзержинську - однакова ( Радянський Союз , все державне і безкоштовне , зарплата 80 % населення вкладається в діапазон 60-600 рублів ) 2 Вартість використання на сьогодні різна , бо вона привязана до заробітної плати яку може заробити власник житла в окрузі...
будивельнык, не надоело манипулировать цыфрами?
при чем тут вартисть выкорыстання на сьогодни???
эти дома оттрубили свой ресурс еще за царя гороха.
что в киеве, что в дзержинске.
не пытайтесь сползти на частности в общих вопросах.
и потом, основная масса живущих в таких домах, работает в том же городе (нас. пункте), кде находится дом. потому, рассказы про транспортные расходы, тем более, по теперешним ценам, не корректны.
-
br-harl
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 24 вер, 2009 09:34
работает в том же городе (нас. пункте), кде находится дом. потому, рассказы про транспортные расходы, тем более, по теперешним ценам, не корректны.
Я все нормально врахував .
1 Якщо в Днопродзержинську зарплата в рази менше від Києва , то як це вплине на вартість житла там  . А якщо заробітна плата там менше прожиткового рівня  , а іншої роботи взагалі не має
2 Як правило люди живуть і пацюють в одному й тому ж місці в малих містах , в містах - мільонниках кількість доїзджаючих на роботу з навколишніх ( до 50 км ) сіл і містечок - фантастична
3 Вартість використання на сьогодні це ті затрати які Ви несете сьогодні для того щоб користатись цим житлом .Якщо Ваша робота знаходиться неподалік , то транспортна складова - мізерна , вплив розміру зарплати - максимальний .До речі це добре пояснює чому для різних людей привабливість однієї і тієї ж квартири різна .
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 24 вер, 2009 09:47
ДА, и еще дворникам в Киеве надо платить больше, чем к примеру в Мадухово, поэтому цена строительства, а лучше сказать ВИКОРЫСТАННЯ квартиры больше. Не рассказывайте сказок, а просто сверните часть помоечных программ при строительстве и все будет в порядке, там же просто круговая пору коррупции, одни платят дургим и так далее, строители платят производителям строй материалов, и в каждом цикле сверх прибыли.
А кроме того, уважаемый будивельник, по вашему алгоритму если на каждый километр расстояния квартира дешевле на 500 $, а сегодня за 60 000$, в Киеве можно купить однокомнатную квартиру, то 60 000 / 500 = 120 на расстоянии 120 км, квартира ни чего не стоит!?
А на расстоянии 240 км мне еще 60 000$ должны доплатить!!!
Я первый вывел эту цифру и еду в Ялту, от киева это 1200 км и там мне дадут однокомнатную кватриту и 600 000 долларов США!!!
Будивельник, Гдк получить квартиру и деньги?
-
Чукча
-
-
- Подякував: 31 раз.
- Подякували: 30 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 24 вер, 2009 10:00
budivelnik написав:работает в том же городе (нас. пункте), кде находится дом. потому, рассказы про транспортные расходы, тем более, по теперешним ценам, не корректны.
Я все нормально врахував . 1 Якщо в Днопродзержинську зарплата в рази менше від Києва , то як це вплине на вартість житла там  . А якщо заробітна плата там менше прожиткового рівня  , а іншої роботи взагалі не має 2 Як правило люди живуть і пацюють в одному й тому ж місці в малих містах , в містах - мільонниках кількість доїзджаючих на роботу з навколишніх ( до 50 км ) сіл і містечок - фантастична 3 Вартість використання на сьогодні це ті затрати які Ви несете сьогодні для того щоб користатись цим житлом .Якщо Ваша робота знаходиться неподалік , то транспортна складова - мізерна , вплив розміру зарплати - максимальний .До речі це добре пояснює чому для різних людей привабливість однієї і тієї ж квартири різна .
будивельнык, еще раз... эти дома изжили свое еще в те времена, когда з\п не особенно отличались по стране. кроме того,в те времена в дзержинске зарабатывали покруче, чем киевляне.
теперешние условия можно применять к остаточной балансовой стоимости, разве что...
ИМХО
-
br-harl
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 24 вер, 2009 10:04
то 60 000 / 500 = 120 на расстоянии 120 км, квартира ни чего не стоит!? А на расстоянии 240 км мне еще 60 000$ должны доплатить!!! Я первый вывел эту цифру и еду в Ялту, от киева это 1200 км и там мне дадут однокомнатную кватриту и 600 000 долларов США!!! Будивельник, Гдк получить квартиру и деньги?
Думаєте придумали щось дуже розумне і тепер тішитесь  Зараз всі форумчани побачать рівень Вашого інтелекту .
Отже будь яку рівняння можна використовувати тільки в тих границях де воно вірне . В тому рівнянні що написав я було одне обмеження :D , а саме формула працює тільки тоді коли ми визначаємо відстань між місцем праці і місцем проживання
Давайте тепер прикинемо , що Ви живете в Ялті , а на роботу кожен день добираєтесь до Києва ( це обовязкова умова ) . Отже за місяць Ви повинні покрити відстань в 25 х 2 х 1200 = 60 000 км . На автомобілі це не реально , отже Вам потрібно купити літак  .Думаю , що тих 600 000 баксів які Ви могли отримати - дуже скоро закінчаться . В крайньому разі 10 років Ви все одно так не пропрацюєте
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 24 вер, 2009 10:04
Чукча
Ну это как всегда у будивельныка.
Обращаю внимание:
1. В целом - задумка модели просто отличная, но не хватает некоторых факторов  - возможность смены работы например. Реализована модель по-будивельнику, так, что жилье оказывается доступно человеку, готовому работать на него 2-3 жизни подряд 12 часов в сутки без выходных
2. Будивельником указана средняя зарплата по Киеву 2500 грн, которая позволяет держать цены на уровне не выше 15000 $ за хруще-трешку  (ну будивельнык вроде сам когда-то говорил, что 1м должен быть около средней зарплаты, хотя как по мне это очнь много для метра)
-
ant_sever
-
-
- Подякував: 31 раз.
- Подякували: 2 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 24 вер, 2009 10:10
В целом - задумка модели просто отличная, но не хватает некоторых факторов
Якщо Ви звернули увагу , я завжди максимально спрощую і замість факторів з 10-го по 100-ий , які в загальній картині дадуть 5 % , я стараюсь пояснити з 1-го по 3- ій , в яких - 70 % возможность смены работы например.
При зміні місця праці , поміняються змінні ( місце праці ) , але формула при цьому працювати буде , просто житло для Вас поміняє свою вартість . Вся фішка якраз в тому і полягає , що одне і те саме житло для різних людей має різну вартість . Будивельником указана средняя зарплата по Киеву 2500 грн
Мною вказана 3000 ну будивельнык вроде сам когда-то говорил, что 1м должен быть около средней зарплаты,
При умові , що середня зарплата 2000 $
Не приписуйте мені того , що я не говорив 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-