|
|
всіх вітаю. кілька скандалів і вдалось у 2 год отримати гроші . було всього 3 чол ..я бажаю всім нам щоб ця історія була самим неприємним у нашому житті .і нехай кожен з нас здійснить хоч якусь свою мрію .ось тепер не знаю привикла до гілки .хотілось щоб нашим друзям по нещастю віддали гроші .вирішила поцікавитися в укрсоці договором -прочитавши його зрозуміла .-що перед нами нема ніяких обовязків -що якщо і колись судитися то тільки в києві в третейському суді і тільки у зазначених судей -це явно на роки і напевно і не на нашу користь . напевно на це люди не звертають уваги .
Сегодня дали наконец 78К после жесткого прессинга вчера всех клерков, но...в основном мелкими купюрами: 1000 - по 1 гвн.(!), 2000 - по 2 гвн.(!), 5000 - по 5 гвн., 50 тыс. - по 50 грн. и только 20 тыс. - сотками. Вот ур*ды, всю сумку забил блоками купюр, еле донес. Определенно мстили за мою гражданскую позицию
форумчани, звертаю вашу увагу на те що касири УСБ переважно набирають серію і номер паспорту українською(російською) розкладкою клавіатури... може виникнути питання що ви відсутні в базі... вихід наступний: попросити касира набрати в різних варіантах букви серії вашого паспорту використовуючи то латинський шрифт, то кирилічний.
забув івдписати, 15,04 вдень вже зняв гроші по перерахунку 10.8 за євро, задоволений по вуха, але вони шось відсотки завеликі дали;)
Отдай обратно и скажи что тебе так много не надо
добре що добре закінчується!
народ тільки скажіть мені, де ви взяли такі суми грошей? мені навіть і не снилися такі! щоб не стояти в черзі я відкрив депозит в укрсоцбанку, до речі з відсотків, які у вас на депозиті, взагалі працювати не треба) поклав бо побачив що ліквідація, але фонд вернув, правда купа нервів, але все закінчилось добре, а забрати і тримати в 3-х літровій банці теж не вихід і загуляти на такі гроші то круто, тай в кого сімя і діти, то треба думати про майбутнє! а відкрити власний бізнес теж ризик! все наше життя - це ризик! так що в кожного свій вибір, але всім вам бажаю удачі! не пропадайте!
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||