|
|
![]() всіх вітаю. кілька скандалів і вдалось у 2 год отримати гроші . було всього 3 чол ..я бажаю всім нам щоб ця історія була самим неприємним у нашому житті .і нехай кожен з нас здійснить хоч якусь свою мрію .ось тепер не знаю привикла до гілки .хотілось щоб нашим друзям по нещастю віддали гроші .вирішила поцікавитися в укрсоці договором -прочитавши його зрозуміла .-що перед нами нема ніяких обовязків -що якщо і колись судитися то тільки в києві в третейському суді і тільки у зазначених судей -це явно на роки і напевно і не на нашу користь . напевно на це люди не звертають уваги .
![]() Сегодня дали наконец 78К после жесткого прессинга вчера всех клерков, но...в основном мелкими купюрами: 1000 - по 1 гвн.(!), 2000 - по 2 гвн.(!), 5000 - по 5 гвн., 50 тыс. - по 50 грн. и только 20 тыс. - сотками. Вот ур*ды, всю сумку забил блоками купюр, еле донес. Определенно мстили за мою гражданскую позицию
![]()
![]() форумчани, звертаю вашу увагу на те що касири УСБ переважно набирають серію і номер паспорту українською(російською) розкладкою клавіатури... може виникнути питання що ви відсутні в базі... вихід наступний: попросити касира набрати в різних варіантах букви серії вашого паспорту використовуючи то латинський шрифт, то кирилічний.
![]() забув івдписати, 15,04 вдень вже зняв гроші по перерахунку 10.8 за євро, задоволений по вуха, але вони шось відсотки завеликі дали;)
![]()
Отдай обратно и скажи что тебе так много не надо ![]()
![]() добре що добре закінчується!
народ тільки скажіть мені, де ви взяли такі суми грошей? мені навіть і не снилися такі! щоб не стояти в черзі я відкрив депозит в укрсоцбанку, до речі з відсотків, які у вас на депозиті, взагалі працювати не треба) поклав бо побачив що ліквідація, але фонд вернув, правда купа нервів, але все закінчилось добре, а забрати і тримати в 3-х літровій банці теж не вихід і загуляти на такі гроші то круто, тай в кого сімя і діти, то треба думати про майбутнє! а відкрити власний бізнес теж ризик! все наше життя - це ризик! так що в кожного свій вибір, але всім вам бажаю удачі! не пропадайте!
|
|