|
|
жесть... схватка несколько сетевиков с разных кланов у кого выше больше и длинее...
Модератор, может пора закрыть ветку?
klever
та пора бы уже.. а то куча предрассудков и домыслов а по сути ниочем
И в правду говорят "ЛОХ НЕ МАМОНТ НЕ ВЫМРЕТ НЕ КОГДА" ! Пирамида 100% ! Дешевые продукты ? Посчитайте реальную стоимость тех продуктов за 98 грн и вы увидите что в любом магазине их цена дешевле ! Колбаса , и т.д. Вы видели ту колбасу , торговую марку я имею ввиду ? Сахар за 0.98 коп
Еще если не секрет чем франшиза так интересна ? За 12 000$ я три таких продуктовых магазина открою , при этом делится по сети ни с кем не буду , и переживать что завтра эта пирамида рухнет и плакали мои денежки ! А толпа старух которые за бесплатный хлеб там стоит (вот разве что им пока действительно польза ) так это для массовки , чтоб пыль в глаза лохам пускать ! Голову включайте господа ! Обычная пирамида только вместо страховок , вкладов и прочего продуктовая франшиза . Да и вот еще те цифры которые они называют (товарооборот магазина ) это утопия учитывая размер и ассортимент этих магазинов ! P.S. Про будущую Электронную валюту, господа вы хоть представляете какой объем инвестиций необходим , чтобы создать такого рода систему ? Это сотни миллионов долларов , и вы верите , что у людей открывающих продуктовые ларьки есть эти деньги ? Ну вы и наивные , я просто в шоке ! Все что они смогут создать это еще один онлайн лохотрон ! Просто удивительно как ими еще прокуратура не заинтересовалась !
Не можу дочекатися, коли вже ця "муля" накриється.
Нашим людям кинуть червонця і вони роблять "аля-бізнес" навіть не усвідомлюючи як в тому бізнесі виникають гроші.
Будимо сподіватися, що вже небагато залишилось чикати. Все ж таки орудуючи у декількох державах одразу вони не можуть довго ризикувати. Рано чи пізно служби однієї з держав занепокояться, а одразу слідом і інші долучаться. Так що часу в них залишилося небагато та їх згортання може відбутися будь-якої миті. Мені самому нетерпець добре пореготіти коли всі теперішні шанувальники почнуть голосно верещати як підло їх одурили.
Ну пореготіти на своїми друзяками мабуть таки не зможу, бо вони всі першими туди вскочили і вже повідбивали свої інвестиції, тому вони вже можуть вважати себе "не кинутими".
Але коли питаєш в людини "звідки гроші, Вася?", то більше "бекання-мекання" висловити нічого не можуть, лише в кінці глибокий видих повітря і : "Ну ти знаєш, не так часто мені виходить бути на початку таких афер, і я хочу нагребти бабла скільки зможу". Тому я і кажу, що українцеві кинуть 200 доларів, то він за них "розведе" навіть свого батька-брата.
А как по мне то пусть как можно дольше не закрывается и процветает
Так бабульок якраз і жалко. А чим довше компанія буде жити, тим більше бабульок буде кинутими.
А кращі ми хоча б тим, що не виманюєм "філки" в бабульок, обіцяючи, що вони можуть заповнювати анкети, які зараз взагалі прикрили.
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||