| 

|   | Українська Страхова Група | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  Народний рейтинг страхових компаній, що діють в Україні.  Відгуки клієнтів про діяльність українських страхових компаній. Вислови свою думку про рівень обслуговування в українських страхових компаніях.

Додано: Пон 29 тра, 2017 14:46 

Что обсуждают в теме УСГ:
 kie2837:
 Я проиграл суд, т.к. не заказал свою независимую экспертизу САМ. Судьи не заинтересованные в Вашей защите и некомпетентные. И не предложат вам путь как выиграть, суд будет тянуться, а в конце, просто объявят решение.

CostaS:
 Судья не может принимать чью-то сторону, рассказывать, как поступать... мол, пойдите туда-то, сделайте то-то, а тут напишите это... и тогда будет...

Модератор

Модератор Форуму Повідомлень: 6319З нами з: 25.01.06Подякував: 80 раз.Подякували: 438 раз. 

Профіль

Додано: Чет 22 лют, 2018 13:45 Не виконують умови власних договорів, по програмі VIP!Конкретний приклад, в мене вперше знайшли хворобу Крона, в мінімальній стадії, це таке захворювання яке лікується прибл. 6 міс. Страхова одразу кваліфікувала це як "хронічна хвороба в стані ремісії", що це нібито це бонусний пункт і покриють тільки місяць. Але по факту, в мене загострення(так як з'явились нові симптоми, погіршився стан), і є пункт в договорі який саме загострення покриває повністю. Але "спеціалісти" одразу "правильно"(для них) кваліфікували це, і відхрестились від подальних виплат. Отака страхова! Бережіть своє здоров'я, уважно читаючи і розбираючись в договорах. Номер полісу 95636.

pavlo_omelchenko

Повідомлень: 1З нами з: 22.02.18Подякував: 0 раз.Подякували: 0 раз. 

Профіль

Додано: Нед 03 лют, 2019 12:28 Врач-координатор парит в первую очередь вариант где нужно доплатить х2 от того что покрывает страховка, на просьбу найти вариант где будет покрыто полностью активно трет "будет очень далеко и очень поздно". Потом видимо специально договаривается с самой ужасной клиникой на 3 часа ночи.
 Мы платим за страховку чтобы нам могли напарить сверху платные услуги - большое спасибо украинская страховая группа.

0501683314

bogdan_grebenyukr

Повідомлень: 1З нами з: 03.02.19Подякував: 0 раз.Подякували: 0 раз. 

Профіль

Додано: П'ят 19 кві, 2019 15:17 У меня полис автогражданки в УСГ. Полис сегодня заканчивается, хочу узнать, сколько стоит оформить новый. Набираю по почереди оба телефона, которые значатся в шапке полиса. Результат один и тот же: "Ваш дзвінок дуже важливий для нас. Дочекайтесь з'єднання з оператором" - и длинные гудки. Интересно, при страховом случае тоже вот так? Набираюсь наглости и звоню на их горячую линию при ДТП, через дежурного врача и еще четыре последовательных соединения "со специалистом" и "с отделом страхования" - опять выхожу на длинные гудки. Вот такое отношение к клиенту. Выводы делайте сами. Но я в этой компании больше страховаться не буду. 

furioso

Повідомлень: 51З нами з: 16.10.09Подякував: 0 раз.Подякували: 10 раз. 

Профіль

Додано: Чет 07 лип, 2022 09:48  Не подскажете, можно оформить полис туристического страхования, если я за границей? 

персона

Повідомлень: 2З нами з: 05.06.22Подякував: 3 раз.Подякували: 0 раз. 

Профіль

Додано: П'ят 19 сер, 2022 16:07  мені подобаться ця страхова. з тобою спілкуються як з людиною. рекомендую медичне страхування тут, дуже лояльний підхід і таке рідко де зустрічається 

sparroW

Повідомлень: 4З нами з: 18.08.22Подякував: 0 раз.Подякували: 0 раз. 

Профіль

Додано: Чет 25 сер, 2022 09:56  чи можна в вашій компанії застрахувати майно (авто і квартиру)? 

Гуд

Повідомлень: 7З нами з: 25.07.22Подякував: 2 раз.Подякували: 0 раз. 

Профіль

Додано: П'ят 02 вер, 2022 10:06  а чи є можливість купити зелену карту лише для однієї країни в єс? навіщо мені платити за всі, якщо мені потрібно тільки в Польщі і нікуди більше не збираюсь? 

Americano

Подякували: 0 раз. 

Профіль

Додано: Пон 19 вер, 2022 09:40 

laRin написав: Усім привіт, можу сказати що обслуговування у цій страховій хороше, сервіс нормальний, персонал привітний - все швидко і гарно!  
 персонал привітний це так, і впринцепі все до моменту настання страхового випадку норм., але далі є питання до страхової...., і ціни не самі приємні 

бульбуль

Повідомлень: 3З нами з: 06.07.22Подякував: 0 раз.Подякували: 1 раз. 

Профіль

|  | + Додатитему
 | Відповістина тему
 |  

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостейМодератори:
      Ірина_, Модератор

| Схожі теми |  

| 
         | 50 | 204469 |  |  
      | 
         | 73 | 144214 |  |  
      | 
         | 19 | 66517 |  |  | 

| 

Топвідповідей

Топкористувачів

Найкращі відповіді за минулий тиждень |