|
Універсал (Universal Bank) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Додано: Пон 16 лют, 2009 13:10
Просто Вася написав:psi-factor! написав:Просто Вася написав:Вот зараз буду робити Пище - "Трансакцію буде ініційовано наступного банківського дня (16/02/2009)." Дивно це переказ між власними рахунками, має робитися автоматично - це сказано на сайті. Дальше "Підтвердити" мій сертифікат Закрытый ключ CryptoAPI Причина відхилення Internal processing error. 15520............. КУ
робив це зараз в online
+1 ... У меня между ощадным и текущим такая же проблемма!!! ... Но Межбанковские платежи идут на ура!!!! 
Так може це проделки самого банку - типа самі заблокували ці транзакції між власними рахунками, хочеш перекинути гроші з ощадного на поточний йди у відділення. А вони будуть думати чи робити цю транзакцію чи ні. Скоріше за все так воно є (фінансова криза на дворі). Якщо це так то я більше гроші в цей банк не понесу. Стільки часу і нервів втратив за 2 останні тиждні, що провести ці транзакції. Що тільки не перепробував А ЦЕ ВОНИ ТАК КЛІЄНТІВ НАГИНАЮТЬ. Тоді справді банк отстой. Могли б якийсь ліміт на тразакцію в день ввести.
токошо поробывал
поперекидывал 20 тыс грн между счетами
все ходит, никаких проблем нету
-
2bas
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 3 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 лют, 2009 13:53
сег обращался в отделение на Телиги. Сумму около 5к у е со сберегательного счета выдали сразу... Радует
Непонятно тогда почему в одном отделении есть какие то ограничения на снятие налички а в другом нет ...
-
SSilent
-
-
- Подякував: 17 раз.
- Подякували: 33 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 лют, 2009 13:53
Просто Вася написав:Вибачаюсь.....
Это не вы должны извинятся, там цитата, Вы как раз пишите весьма корректно. Просто Вася написав:Відповідь. ***************************************************************************************** Вказана помилка не систематична та ви маєте рацію, не є помилкою настройок комп'ютера. Якщо Вам відомо у яких клієнтів така сама помилка, прохання повідомити нам. Зараз ми займаємося помилкою. Я к тількі помилка буде виправлена, ми повідомимо. ***************************************************************************************** Якщо Ви працівник цього Банку, то пострайтеся цю тему пробити, ця проблема не тільки в мене.......
Нет, не работник. Сочувствую Вам, потому что летом тоже "игрался" (я описывал ранее) с проблемами. С той лишь разницей, что дома не работало, а на работе все проходило на ура. Я уже было отчаялся получить вразумительный ответ, хотя описывал, слал скрины, хотел хотя бы версии происходящего, причину бы нашел сам. Уже смирился и проводил все с работы. Но в очередной раз позвонил в саппорт и девушка!!! тут же выдала несколько версий, проверив одну из которых все и решилось.
Посему, пробуйте, в крайнем случае действительно перезакажите конверт.
-
Setta
-
-
- Подякували: 104 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 лют, 2009 14:25
IE-6
Java 6 не більше Update 5 (з вищими апдейтами не працює). В настройках java на закладці обновлення заборонити обновлення.
https://ebanking.universalbank.com.ua/netbanking/ - занести в надійні вузли.
+ скоріше всього необхідно звязатися таки з відділенням, можливо Вам не добре підвязали і дали доступи до рахунків.
Під Vista працює тільки в режимі перегляду, сертифікат не можливо випустти.
Востаннє редагувалось vishka в Пон 16 лют, 2009 14:34, всього редагувалось 1 раз.
-
vishka
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 16 лют, 2009 14:33
SSilent написав:сег обращался в отделение на Телиги. Сумму около 5к у е со сберегательного счета выдали сразу... Радует Непонятно тогда почему в одном отделении есть какие то ограничения на снятие налички а в другом нет ...
Как мне объяснили в одном из отделений. У всех отделений есть так называемый лимит кассы, поэтому больше денег, чем разрешено, завести просто нельзя. Есть популярные отделение, где много клиентов и просто людей с улицы (например, покупают валюту), где не всегда есть наличность, а есть отделения, в которых деньги можно получить без проблем...
Например, на Владимирской меня просят заказывать даже 1000 Евро, а на Б.Хмельницкого и Прорезной без проблем выдают 2-3 тысячи.
-
АндрейМ
-
-
- Подякував: 11 раз.
- Подякували: 88 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 лют, 2009 15:57
vishka написав:IE-6 Java 6 не більше Update 5 (з вищими апдейтами не працює). В настройках java на закладці обновлення заборонити обновлення. https://ebanking.universalbank.com.ua/netbanking/ - занести в надійні вузли. + скоріше всього необхідно звязатися таки з відділенням, можливо Вам не добре підвязали і дали доступи до рахунків. Під Vista працює тільки в режимі перегляду, сертифікат не можливо випустти.
У меня сейчас стоит 6 с апдейтом 11 и работает, обновляю сразу же.
-
Setta
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 лют, 2009 18:04
ПроходилМимо написав:Setta написав:Просто Вася написав:Пообував на чотирьох різних машинах, більше схиляюся що це проблема з сертифікатами, IE-7 стоїть може попробувати поставти IE-6
У вас даунлоадеров никаких не стоит? Возможно они интегрированы в эксплорер и перехватываеют.
Кого они перехватывают?:shock: Вы тоже "программист - IT - специалист"? Надо не мудрить, а начать с нового пакета. Установить сертификат на один комп и с этого компа и работать. Естественно не забыть защиту от троянов. Наличие сертификатов на множестве компов значительно повышает риск, что появится троян, который сможет воспользоваться вашим сертификатом в своих целях. Хотите работать со своим счетом из любого интернет-кафе - ищите другой интернет-банкинг.
Так для чого для фізиків зробили можливість створювати 2 сертифікати ???
Я хотів підстрахуватися, один сертифікат зробив вдома, другий на роботі. Щоб неможливо було зробити сертифікат постороньому. Тобто третій сертифікат неможливо було зробити.
Да була на початку лажа. На один комп пригнуло два сертифікати. Подзвонив на телефон сказали що буває, вилучіть і все (я хотів другий сертифікат відкрити на роботі і не міг) я в дома один вилучив і створив на роботі ще один.
І фактично так і ніколи не зробив ні однієї транзакції.
-
Просто Вася
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 16 лют, 2009 20:01
Setta написав:Это попытка хамить? Право не стоит, надеюсь Вы извинитесь. По сути. При установке сертификата подгружается модуль, активный доунлоадер может перехватывать такую закачку на себя и в некоторых случаях пользователь может этого не замечать.
Згоден - винен, вибачаюсь. Але "активный доунлоадер" аплети не ловить. А сертіфікат - так, треба звернути увагу. Все чітко працюе і з IE7+останні оновлення java. Сертіфікат залишається на компі, з якого його створили.
У неділю, інколи у суботу, дійсно не можливо здійснити оперативні перекази між рахунками - пропонує наступний операційний день. Так було ще й до початку звісних подій.
-
ПроходилМимо
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 16 лют, 2009 20:02
anydoby написав:кстати, советую поставить IE6, если у вас седьмой. В основном эти продукты рассчитаны и тестированы на 6-ом IE.
Зи
так IE6 дирявий нікуда....
в мене інтегрований ІЕ7 - як я його вилучи з віндузи.
ІЕ6 не поставиться якщо стоїть новіша версія
-
Просто Вася
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 16 лют, 2009 20:28
ПроходилМимо написав:Згоден - винен, вибачаюсь. Але "активный доунлоадер" аплети не ловить. А сертіфікат - так, треба звернути увагу. Все чітко працюе і з IE7+останні оновлення java. Сертіфікат залишається на компі, з якого його створили. У неділю, інколи у суботу, дійсно не можливо здійснити оперативні перекази між рахунками - пропонує наступний операційний день. Так було ще й до початку звісних подій.
Согласен с Вами тоже. Я имел ввиду, действительно, сертификат.
По поводу выходных - подтверждаю, было и раньше, считал это не багом, а фичей ).
-
Setta
-
-
-
-
Профіль
-
-
|