Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Добрый день!Подскажите на какую карточку А-Банка(для выплат или универсальную) можно перевести денежные средства без комиссии с карточки для выплат Приват Банка? Благодарю.
mayor321 написав:Добрый день!Подскажите на какую карточку А-Банка(для выплат или универсальную) можно перевести денежные средства без комиссии с карточки для выплат Приват Банка? Благодарю.
mayor321 написав:Добрый день!Подскажите на какую карточку А-Банка(для выплат или универсальную) можно перевести денежные средства без комиссии с карточки для выплат Приват Банка? Благодарю.
mayor321, доброе утро! Перевести средства без дополнительной комиссии Вы можете на карту "Универсальная" А-Банка. Тарифы по платежам приведены на нашем сайте https://privatbank.ua/ru/pay/ С уважением, ПриватБанк.
Давненько не був на форумі, можливо пропустив інформацію. Що за холєра ясна робиться ??? Закінчився депозит доларовий, хотів його перекинути на інший раніше відкритий (поповнити), сказали - "Ходи кожен Божий день, знімай (заочно чи кешем)по "кубіку", і перекладай собі на здоров"я. Приват, що за фігня нездорова, ви хочете позбутися клієнта(-ів)? Якого милого я маю ходити зараз до вас два тижні ?? Чому я не можу зараз перекинути всю суму на поповнення депозиту ( я ж його не виношу гроші з банку)?
дядя Ваня написав:Давненько не був на форумі, можливо пропустив інформацію. Що за холєра ясна робиться ??? Закінчився депозит доларовий, хотів його перекинути на інший раніше відкритий (поповнити), сказали - "Ходи кожен Божий день, знімай (заочно чи кешем)по "кубіку", і перекладай собі на здоров"я. Приват, що за фігня нездорова, ви хочете позбутися клієнта(-ів)? Якого милого я маю ходити зараз до вас два тижні ?? Чому я не можу зараз перекинути всю суму на поповнення депозиту ( я ж його не виношу гроші з банку)?
забирайте и переходите с привата , раз банк сделал так удобно для всех клиентов кто оформлял вклады в отделении
дядя Ваня написав:Давненько не був на форумі, можливо пропустив інформацію. Що за холєра ясна робиться ??? Закінчився депозит доларовий, хотів його перекинути на інший раніше відкритий (поповнити), сказали - "Ходи кожен Божий день, знімай (заочно чи кешем)по "кубіку", і перекладай собі на здоров"я. Приват, що за фігня нездорова, ви хочете позбутися клієнта(-ів)? Якого милого я маю ходити зараз до вас два тижні ?? Чому я не можу зараз перекинути всю суму на поповнення депозиту ( я ж його не виношу гроші з банку)?
это сделано для заботы о вас - вы ничего не понимаете - спортом займетесь - походите трусцой пару неделек ... приватбанк всегда думает о вас и знает как вам лучше
Добрий день, дядя Ваня! Хочемо зазначити, що у випадку, якщо вклад був оформлений у відділенні банку, то і розірвати його можна буде тільки у відділенні банку. Виплата коштів з вкладу здійснюється в касі, готівкою. Виплата коштів проводитися в рамках діючих обмежень НБУ: - У національній валюті не більше 300 000 грн в один день; - В іноземній валюті не більше еквівалента 15 000 гривень в день. Якщо ж депозит був оформлений віддалено, розірвати його Ви можете у Вашому акаунті Приват24 і перевести кошти на одну з Ваших карт. З повагою, ПриватБанк.
Добрий день, дядя Ваня! Хочемо зазначити, що у випадку, якщо вклад був оформлений у відділенні банку, то і розірвати його можна буде тільки у відділенні банку. Виплата коштів з вкладу здійснюється в касі, готівкою. Виплата коштів проводитися в рамках діючих обмежень НБУ: - У національній валюті не більше 300 000 грн в один день; - В іноземній валюті не більше еквівалента 15 000 гривень в день. Якщо ж депозит був оформлений віддалено, розірвати його Ви можете у Вашому акаунті Приват24 і перевести кошти на одну з Ваших карт. З повагою, ПриватБанк.
Забыли добавить: Для удобства клиента, хочемо зазначити, що у випадку, якщо вклад був оформлений у відділенні... и далее по тексту...
Примат, а ты не окуел в натуре? Пополняю счёт через лайф и что я вижу: Дубилет младший нам сладко рассказывал, что интернет оплаты типа проходят. Их мы не тронули. Наглая ложь. Да вы просто боретесь с конкурентами.