50 000 остался на месте
|
|
![]() Приват дискримінує громадян УкраїниБоротьба з бєспрєдєлом триває...Подзвонив на 3700. Оператори були довго зайняті...
![]() Я:"Вчора на help@pb.ua писав листа. Хочу дізнатися чи прийнято в роботу і номер?" Оператор 1: "З приводу чого звернення?" Я: "Зарахування свіфт переказу." Оператор 1: "Я вас на відділ, що свіфтом займається перемкну." Чекаю...Повторно запитую те саме. Оператор 2: "У Вас є картка платінум?" Я: "Ні!" Оператор 2: "Це VIP лінія. Перемикаю на іншого оператора." Я: "Та мене з'єднала попередній оператор, я у VIP не набивався." ![]() кАроче...хороводили. На 5 оператора дізнався, що в роботі ніякого звернення від мене немає. ![]() Відправив листа повторно. ![]() П.С. Ось так. Відповідь на просте питання потребувала 5 операторів.
![]() Re: Приватбанкanikola13, добрый день! Просим владельцев карт направить на help@pb.ua детали сложившейся ситуации и контактные данные, чтобы мы могли предоставить более детальную консультацию. С уважением, ПриватБанк.
![]()
Переселенці не підлягають ані обліку, ані мобілізації. Лише добровольцями можна ![]()
![]()
По тельавизору показывали что участие в акциях чудаков из Азова по сто баксов и несколько сот посреднику. Так что будет ваш пикет таки одиночным. ![]() ![]()
штрафбат по вам плачет , а не военком ![]() БМ давал разбить всю сумму на части и отправить в разные банки в эквиваленте до 149 999 грн , например ![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|