Здача в оренду проти депозиту в 2011 році

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 678910 ... 87>
Сообщение Добавлено: Вт 11 янв, 2011 20:26

budivelnik писал(а):Тепер відірвемся від наша/Ваша і спробуємо розвязати математичне рівняння з Вашими цифрами.
Отже квартира яка на початку 2010 приносила дохід в 375 і коштувала 81 750
_________________ на кінець 2010 приносила дохід в 400 і коштувала 77 350

З іншого боку на почакту 2011 Ви кажете що квартира яка приносить 325 повинна коштувати 55 000 ( 50000 + 5000 ремонти )

Первую часть наконец-то процитировали верно.
По "квартира яка приносить 325 повинна коштувати 55 000 ( 50000 + 5000 ремонти )" говорю ж не я... Я просто уже согласился дав ФОРУ. о чем указывал ТРИЖДЫ. Что тут может быть неясно? Покажите мне нормальный вариант за 50к и расскажите как вы сделаете ремонт и купите мебель/бытовую за 5к в КИЕВЕ 9это ж не во Львове).
Даже расписал, что простенький капремонт за такие деньги в Киеве не сделать, а надо еще и мебель, бытовую купить
budivelnik писал(а):Давайте тепер складемо пропорцію , адже між кінцем 2010 і початком 2011 - всього один день :D
Якщо данні 2010 - правильні , тоді
77 350 / 400 х 325 = 62 846
А у Вас 55 000 - у Вас не виникло запитання
А чому виникла різниця між 55 000 на які Ви згодні і 62846 які виходять математично , адже між цими данними всього одинь день різниці , а різниця - суттєва (62486 - 55 000)/ 55 000 = 14% , або 7486 доларів :D

А чем это отличается от доходности??? :D Я ж приводил ее ДВАЖДЫ.
Что ж вы прочесть то не можете вечно? Опять носом тыкать в мои посты или прочитаете сами?
И дважды уже указывал, почему произошла эта разница (3-й раз в этом посте - смотрите выше) - я дал фору - такую квартиру которую сдают за 3000-3200 надо купить за 50 и сделать КАПРЕМОНТ , докупить мебель (ну тут мелочь - б/у) еще и бытовую...
Если не осилите - я приведу вам ссылки... :D

А разница будет все равно - ибо сдача 1к - более правильный вариант - выбираете его если хотите...

Вот посмотрите на тот же домик в момент спора и сейчас.
Если забыли - то домик традиционно сравнивает валютный депо с арендой
На тот момент она была ниже плинтуса - а точнее ВАЛЮТНЫЙ депо в 2 раза эффективнее аренды.
http://fotohost.org/images/a19191fc-14kB.jpg

Сейчас ситуация уже не та... :D
Вас все еще интересует почему или прочтете самостоятельно мои предыдущие посты?
jde

С нами с: 03.12.09
Благодарил (а): 12 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 11 янв, 2011 20:52

Вас все еще интересует почему или прочтете самостоятельно мои предыдущие посты?

А навіщо мені читати Ваші пости ще раз :?: Що там нового для мене :?:

В 2010 були викрики про те що з допомогою депо за кілька років можна заробити на квартиру
Сьогодні таких викриків вже не має
В 2010 - вартість квартири визначалась по доміку . сьогодні виявляється що потрібно було брати не двохкімнатну , а однокімнатну , бо здача оренди однокімнатної вигідніша . А чому Ви , якщо такий розумний і справедливий не звернули мою увагу в 2010 , що я беру не самий найвигідніший варіант по оренді , при чому цьому не найвигіднішому варіанту Ви протипоставили найкращий по депо , яки враховував і зміни виду валюти :?:

Тепер , чомусь Ви не помічаєте , що кількість людей які згоджуються зі мною по ціні/оренді - збільшилась в рази ( три - чотири ) . в 2010 - був тільки я , сьогодні ще з пяток форумчан , при чому вони не растішки .
Так що пройде ще трошки і так само з викриками і надуванням щік Ви будете переконувати тут присутніх про доцільність переходу в оренду , але поїзд піде , а точніше пішов у березні 2009 року і це і зараз для Вас видно , тому Ви вже не настільки категоричні і не настільки крикливі - готуєте плацдарм до відступу :?:
budivelnik

С нами с: 15.01.09
Благодарил (а): 307 раз.

1
1
Сообщение Добавлено: Вт 11 янв, 2011 21:32

budivelnik писал(а):В 2010 були викрики про те що з допомогою депо за кілька років можна заробити на квартиру

Приведете цитату или как всегда отморозитесь? :D
budivelnik писал(а):В 2010 - вартість квартири визначалась по доміку . сьогодні виявляється що потрібно було брати не двохкімнатну , а однокімнатну , бо здача оренди однокімнатної вигідніша . А чому Ви , якщо такий розумний і справедливий не звернули мою увагу в 2010 , що я беру не самий найвигідніший варіант по оренді , при чому цьому не найвигіднішому варіанту Ви протипоставили найкращий по депо , яки враховував і зміни виду валюти :?:

Навеное потому, что мы говорили о РН в целом. Вы же не указываете в подписи цены на отдельныен группы квартир или районы
Самый распространенный вариант квартир на РН - 2к и 3к. 1к - меньше.
Я же говорю,ч то готов рассматривать как "бизнес-идею" - так и брать Мегаквартал или Домик.
Мне все равно... Выбирайте сами как хотите. В 2010-м вы считали что домик самый правдивый индикатор РН - поэтому со всеми спорили по нему и обсуждали все по нему :D
budivelnik писал(а): Тепер , чомусь Ви не помічаєте , що кількість людей які згоджуються зі мною по ціні/оренді - збільшилась в рази ( три - чотири ) . в 2010 - був тільки я , сьогодні ще з пяток форумчан , при чому вони не растішки .

Та нет... Всегда были люди кричавшие что аренда это все.
Я все время забываю что предложения надо повторять минимум дважды - ну не привык к такому уровню. Повторю еще раз - в 2010-м купить и сдавать - тупость несусветная, в этом году все уже не так однозначно. О чем я вам говорил в начале года - ну а результат вы и так видили :D
budivelnik писал(а): Так що пройде ще трошки і так само з викриками і надуванням щік Ви будете переконувати тут присутніх про доцільність переходу в оренду , але поїзд піде , а точніше пішов у березні 2009 року і це і зараз для Вас видно , тому Ви вже не настільки категоричні і не настільки крикливі - готуєте плацдарм до відступу :?:

Когда настанет время - я зайду - если посчитаю это выгодным.
И скажу это всем на этой ветке. Я скажу правду в отличии от вас :D ведь все понимают что вы вечно врете :D не более.
Сейчас это время еще не настало!
Я ж никогда не говорил что аренда была есть и будет отстоем. Если опять провалы - то напомню - сдавал квартиру с 2002 года по 2008-й.
А вот ваши убытки в размере около 15 тыс.$ только за 2010-й год будете еще отбивать долго :D
Зайти не проблема - купить не для себя можно очень быстро.

Никакое время не ушло и только может быть наступит в 2011-м году.
Какой вы математик я прекрасно знаю - нулевой - поэтому пересчитайте еще раз доходы от депо (а в 2009-2010 давали отличные %-ы) и доходы от валютного рынка в 2009-м. Сравните это со стоимостью аренды в те годы - будет о чем подумать :D
И это даже без фонды 2009-2010 - тут даже реальный бизнес - отстой - 500% прибыли (!!!) за время чуть больше года!

Для размышления я вам дам объявления из того же авизо на начало 2010-го года по рассматриваемому району (Сырец-Дорогожичи) без крайних этажей
06.01.2010
Сырец, Ольжича ул., 11, 4/5-эт. кирп. дома, 33/17/6 кв.м, полностью меблирована, холодильник, ТВ, телефон, бронедверь, домофон, уютная, 2700грн
Сырец, Телиги ул., 3/9-эт. дома, гостинка, 34/18/7 кв.м, бронедверь, мебель, холодильник, телевизор, недалеко от ст.м. "Дорогожичи", 2400грн + коммунальные.
Сырец, Щусева ул., ст.м. "Дорогожичи", 3/5-эт. дома, 30/18/6 кв.м, косметический ремонт, меблирована, бытовая техника, бронедверь, балк. застекл., уютная, 2800грн.

И сдать не могли! Цена вниз - аренда вверх.

Что хорошего вы нашли в аренде 2010 останется загадкой для всех :D :D :D
jde

Сообщение Добавлено: Вт 11 янв, 2011 21:59

Что хорошего вы нашли в аренде 2010 останется загадкой для всех

Тільки те , що по моїм продажам я бачив що ціни ростуть і з березня 2009 по червень 2010 виросли з 500 доларів за квадрат до 650 - це +30% , з червня 2010 по січень 2011 виросли ще на 6% до 700 доларів за квадрат .
Тому я почав шукати чому мої ціни ростуть , а графіки падають і добрався до графіка мегакварталу , який в березні 2009 показував 1600 , а в січні 2011 - 1700 , це звичайно не моїх +36% , а всього +6% , але з іншого боку не мінус 20% доміка ( 1821 березень 2009 , 1547 січень 2011 )

Після перелопачування і обробки моря інформації я прийшов до слідуючих висновків.
1 Внаслідок перевищення пропозиції над попитом в кілька разів , недоцільно розглядати всі обяви на підставі яких формуються графіки , а так як фільтрації в доміка не має , і така фільтрація є в мегакварталу ( квантиль 10% ціни ) я почав уважніше розглядати мегаквартал
2 Так як квантиль10% мегакварталу також показував падіння ціни в 2010 ( правда не значне і в межах арифметичної похибки ) , то я прийшов до єдино можливого висновку
Продажі проходять тільки там де ціна реально нижча від графіків , але при цьому по мірі покращення ситуації все менше і менше обєктів які можна назвати житлом залишаються в обявах.
Тому . враховуючи що продається мізерна частина від пропозиції , але при цьому продається тільки якісне з точки зору покупця житло , то якісного житла стає все менше що в свою чергу піднімає ціну на нього .
Тобто ціни на обєкти які продаються/купуються - ростуть , але так як таких обєктів приблизно 10% від загальної кількості , а на 90% обєктів які висять на продаж і за рахунок завищенної ціни не продаються - ціни падають , то не дивно що середній індекс падає .
Чисто математично
Припустимо що ситуація по моїм обєктам істина і відображає реальну ситуацію , а так як все що я мав готове я продав значить мої обєкти входять в тих 10% які і продавались на ринку в 2010 то :

10% х 1,4 ( 40 відсотків росту з 500 до 700 ) + 90 % х коефцієнт падіння ( якщо падіння значить менший 1 :D ) = 1-8% ( за 2010 рік) = 0,92
коеф падіння = (0,92- 10% х 1,4 ) / 90% = 0,8686 . тобто
Якщо середня ціна пропозиції 90% обєктів опустилась на 100 - 86,66= 13,34% , а реальна ціна продажу 10% обєктів ( які становлять 100% всього продажу ) виросла на 40% , то величина індексу опустилась на 8%
Перевіряємо
10% х 1,4 + 90% х 0,8666 = 0,92 :D
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Вт 11 янв, 2011 22:39

budivelnik писал(а):Тільки те , що по моїм продажам я бачив що ціни ростуть і з березня 2009 по червень 2010 виросли з 500 доларів за квадрат до 650 - це +30% , з червня 2010 по січень 2011 виросли ще на 6% до 700 доларів за квадрат .

Мы уже обсуждали что я вам не верю :D
Во Львове на Шевченковском в 3 км от центра продают квартиры по 750$ за метр - а у вас село в 12 км.
budivelnik писал(а):1 Внаслідок перевищення пропозиції над попитом в кілька разів , недоцільно розглядати всі обяви на підставі яких формуються графіки , а так як фільтрації в доміка не має , і така фільтрація є в мегакварталу ( квантиль 10% ціни ) я почав уважніше розглядати мегаквартал

Если прочтете 2 раза как считает домик - то обнаружите что он отбрасывает новострои и элитное жилье с дорогим ремонтом. Этот расчет я считаю более справедливым - т.к. в него не попадают недострои (в т.ч. и долгострои) как у Мегаквартала. А что такое долгострои в цене? Это все липовые цены - не более.. Кто-то кому-то хочет впарить свои проблемы. Что на этом можно сделать вывод о РН? :D
budivelnik писал(а):Тому . враховуючи що продається мізерна частина від пропозиції , але при цьому продається тільки якісне з точки зору покупця житло , то якісного житла стає все менше що в свою чергу піднімає ціну на нього .

У кадого свое понятие качественное - тут вы нормально подметили. Но именно из-за этого его не становится меньше. При этом те, кто выставляет нерыночную цену на свои квартиры и не могут их продать вынуждены их снижать... В результате все новые и новые квартиры попадают в список "качественных". Предложение огромно. Всегда были и будут люди которые будут продавать - так же как и те, которые будут покупать.
budivelnik писал(а):Тобто ціни на обєкти які продаються/купуються - ростуть , але так як таких обєктів приблизно 10% від загальної кількості , а на 90% обєктів які висять на продаж і за рахунок завищенної ціни не продаються - ціни падають , то не дивно що середній індекс падає .

Интересно :D Почему же тогда ваш Мегаквартал с квантилем 10% - тоже упал? :D
http://fotohost.org/images/a1aaf774-31kB.jpg

В течении года вы рассматривали то среднее медианное, то квантиль 90%, теперь квантиль 10%
Создается впечатление что вы просто под желаемый результат подгоняете свои расчеты.
Вы ничего тут не найдете - это просто технический анализ и не более. При этом паршивого качества. Ведь у такого товара как недвига - нет эталона как у золота, нефти (марка - Urals например) или евро-доллара .Вот вы слышите 2к на Сырце, метраж, этаж и цену. И что? Это дорого или дешево?
Ведь стандарта то нет. Так как провести технический анализ? Тут же надо текст смотреть а не код марки или сорт/страну пшеницы.

Вот я вам неоднократно говорю разницу - вы не слушаете.
Домик приводит это все к стандартной цене, нормализует если так будет понятнее. Робот это не сделает. Например квартира на 1-м или последнем этаже в спальнике будет всегда стоить дешевле средних этажей. Чем ближе к метро - тем дороже. Год дома, коэффициент мирорайона/топозоны...
И смотрит на сделки, а не только на хотелки. В результате только он может предложить аналитику ,которая оперативно (ну тут тоже недели) покажет динамику (направление движения РН). Ни у кого такого нет (кроме оператора БД :D - но и там принцип другой).

И до кризиса и во время - индикатор домика - это примерно цена квдрата 2к без ремонта (мебели, бытовой) в панельном доме, не крайнии этажи, не в центре. Если брать такой район как Оболонь - то далековато от метро, если такой как Дарница - то недалеко. В центре таких не найдете скорее всего. на окраинах можно брать уже с ремонтом.

Оценивается именно стоимость квадрата. а не ремонт и мебель с бытовой.

Догадаетесь сами почему домик не рассматривает новострои??? :D Но придупреждаю, что надо наконец-то внимательно прочесть :D
jde

Сообщение Добавлено: Вт 11 янв, 2011 23:22

Мы уже обсуждали что я вам не верю
Во Львове на Шевченковском в 3 км от центра продают квартиры по 750$ за метр - а у вас село в 12 км.

1 Я Вам також не вірю що Ви отримали 500% на фонді вклавши туди 100 000 чи то гривень чи то доларів + що у Вас на депо без руху мінімум 120 000 - 150 000 доларів.
Яке це має відношення до того що я янаписав. Ви можете вне критикуючи моє повідомлення висунути свою гіпотезу :?:
2 Я знаю квартири на Куліша ( 500 метрів від Оперного ) по ціні 750 доларів за метр - ну і що :?:
Ви б її і за 300 доларів не купили , вхід по балкону , туалет на балконі , ванна в тазику , розмір 3 м на 12 з одним вікном в торці, тобто входите в довгу таку кишку , де збоку по дорозі кухня, далі шафа , потім деревяна перегородка і вхід в вітальню .

Так що порвнюйте ціни на новобудови , а найдешевша новобудова - це 6400 , і та в Рясне за 2 кв від мене :D
В результате все новые и новые квартиры попадают в список "качественных".

Звідки беруться якісні квартири :?:
Ті в кого були проблеми в 2009 ( а це стрибок долара з 4,80 до 8,80 ) і повна паніка на ринку - свої якісні вже продали . а ті хто пережили кризу , сидять в якісних і не проти прикупити ще парочку якісних . а пропозиція є і буде , тільки дуже рідко зірки в одну точку впадуть це
а - потрібне розташування географічне
б - потрібне планування
в - у власника проблеми тому доступна ціна
г - у Вас в цей момент гроші в кеші , а не в Надрах
Интересно Почему же тогда ваш Мегаквартал с квантилем 10% - тоже упал?

Напевно Ви настільки зашорені що не в стані зрозуміти написане.
1 Я не мав наувазі говорячи про продаж квартир , що всі вони відбуваються тільки в сегменті менше 1300 доларів
2 Я думаю що у Випадку пропозиції в 2000 за квадрат в сталінці на печерську , Ви б швиденько побігли купувати , але цих 2000 в загальний квантиль10 не входять , тому :
З 10 аналогічних квартир виставленних на продаж продасться тільки одна і то та яка з цих 10 - має найкраще співвідношення ціна/якість .
Якщо говоримо на зрозумілій для Вас мові то наприклад є 10 приблизно однакових квартир з різними цінами
3 квартири по - 70 000 доларів
3 квартири по - 65 000 доларів
2 квартири по - 60 000 доларів
1 квартира по - 55 000 доларів
1 квартира по - 50 000 доларів.
Середня ціна ( тобто індекс що мегакварталу , що доміка ) = 69 000 доларів.
Якщо квартири приблизно однакові і ціна продажу випливає виключно з потреб продавця , то яка квартира продасться першою :?:
Правильно та яка за 50 000 .
Але при цьому ті хто хотів продати свої квартири не продадуть , що вони зроблять :?:
Правильно опустять свої ціни , нехай кожен опустить на 3 000 доларів , що у нас вийде :?:
3 квартири по 67 000
3 квартири по 62 000
2 квартири по 57 000
1 квартира по 52 000
Середня ціна ______________________________= 61 445 ( падіння індексу на (69 - 61,45)/69=10,9%
Але при цьому , реальний покупець зможе купити не дешевше 52 000 . тобто на 4% дорожче ніж купив його попередникю

Отже навіть падіння середнього індексу на 11% не говорить про те що не має росту , насправді ріст може бути присутнім на 5 % .
І з точки зору як математики так і психології - все правильно
1 Що у першому що у другому варіанті є 30 % цін які вищі від середнього індексу
2 Що у першому , що у другому варіанті реально може бути продана всього одна квартира так як тільки на неї існує платоспроможний попит.
3 Саме тому , не зважаючи на мізерні кількісні обєми продаж я користуюсь послугами рієлторів , тому що їхня база данних на кілька порядків більша від моєї і тому я маю можливість знаючи про наявність практично всіх цінових пропозицій конкурентів , тримати свою ціну постійно на 10 % нижче ніж навколишні і тому можу продати все , бо я якраз і забираю того єдиного платоспроможного клієнта в своєму сегменті. При чому у моєму випадку - мій сегмент це найдешевше житло в новобудовах , тобто ті хто купують в Консолі на площі князя Данила - не є моїми потенційними покупцями , а моїми потенційними покупцями являються мешканці навколишніш сіл і містечок + ті хто обмінює свою хрущовку в 50 кв м на мою трьохкімнатну в 80 кв м ( при чому продаж їхньої хрущовки мене як би не цікавить - це їх проблема , моя проблема щоб ці гроші прийшли до мене а не до конкурентів.
Догадаетесь сами почему домик не рассматривает новострои???

В графічному варіанті - домік взагалі нічого конкретно не розглядає , там не має можливості розбити навіть по районам не те що по типам будівель .
З іншого боку як вийдуть результати за місяць гляньте на їх таблички і на ті графіки які там будуть.
В табличках ціни будуть стояти такі як на графіках мегакварталу і при цьому там буде написано
Таблиця створена по реальним продажам
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Ср 12 янв, 2011 00:12

budivelnik писал(а):1 Я Вам також не вірю що Ви отримали 500% на фонді вклавши туди 100 000 чи то гривень чи то доларів + що у Вас на депо без руху мінімум 120 000 - 150 000 доларів.
Яке це має відношення до того що я янаписав. Ви можете вне критикуючи моє повідомлення висунути свою гіпотезу :?:

Да кабы только я вам не верил :D
kclviv который занимается РН тоже вон не поверил...
http://forum.finance.ua/topic77783.html?start=0
Може чи ні одна й таж сама квартира (скажимо 3к квартира ПІД Львовом (зовсім поручь) коштувати в 2007-у 550$ за кв.м. , в 2008-у 800$ за кв.м. та й зараз 700$ за кв.м. ???
Тобто ціни в долларах з максимуму (літко 2008-го року) впали всього на 12% ??
Це відображає зміну цін на житло у вас??? Чи ні?

kclviv Добавлено: Пн 11 Окт, 2010 16:03
З літа 2007року до літа 2008 року справді був ріст цін на нерухомість, і тому дана квартира могла вирости в ціні на 250у.о/кв.м., але з 2008 року. до тепер вона не могла знизитись лише на 100у.о!!!! Тому що в даний момент ціни в доларах є нижчими чим були літом 2007 року.
Тому дана квартира як мінімум малаб коштувати на 250у.о дешевше, а не на 100у.о

Я верю что сейчас они могут стоить 750... Но тоглда не поверю что им была цена в 550 в 2007-м. Или поверю в 550 2007, но тогда сейчас не в 750 :D
А еще люди говорят что там цены растут и из-за того, что скоро включат в черту города :D Верно? И что дорогу построят еще одну к евро-2012 Верно?
budivelnik писал(а):2 Я знаю квартири на Куліша ( 500 метрів від Оперного ) по ціні 750 доларів за метр - ну і що :?:
Ви б її і за 300 доларів не купили , вхід по балкону , туалет на балконі , ванна в тазику , розмір 3 м на 12 з одним вікном в торці, тобто входите в довгу таку кишку , де збоку по дорозі кухня, далі шафа , потім деревяна перегородка і вхід в вітальню .

Я знаю что у вас во Львове есть квартиры со входом через балкон по лестнице с улицы :D
Но если я скажу что это относительно новый СДАННЫЙ дом?

budivelnik писал(а):Так що порвнюйте ціни на новобудови , а найдешевша новобудова - це 6400 , і та в Рясне за 2 кв від мене :D

А в 2008-м ваша за 800 она была тоже самой дешевой :D И интересно во сколько раз дешевле ближайшего конкурента? :D

budivelnik писал(а):Звідки беруться якісні квартири :?:
Ті в кого були проблеми в 2009 ( а це стрибок долара з 4,80 до 8,80 ) і повна паніка на ринку - свої якісні вже продали . а ті хто пережили кризу , сидять в якісних і не проти прикупити ще парочку якісних . а пропозиція є і буде , тільки дуже рідко зірки в одну точку впадуть це

Да полно качественного предложения - не выдумывайте. Откуда у вас информация что его нет? При этом строоили и строят...
Конечно если вы хотите "точно такую же но с перломутровыми пуговицами" - то будете искать :D . Возможно при покупке для себя можно сформулировать 30-40 характеристик и прийти к выводу что все это было только в 1-м доме Киева который сдан в 2008-м... Ну это очень субъективно, к тому же мы говорим об аренде - а для аренды предложений намного больше - так как критериев как правило меньше. Я уже приводил пример моего шефа. который захотел жить в конкретном(!!!) крутом доме и купить за 2-3 месяца и повесил в нем объявление "Куплю квартиру в этом доме за...". Периодически повышал цену и купил. Но это субъективно - ему денег не жалко - рынок в целом на таких вещах оценивать глупо - не тот сегмент.

budivelnik писал(а):2 Я думаю що у Випадку пропозиції в 2000 за квадрат в сталінці на печерську , Ви б швиденько побігли купувати , але цих 2000 в загальний квантиль10 не входять , тому :
З 10 аналогічних квартир виставленних на продаж продасться тільки одна і то та яка з цих 10 - має найкраще співвідношення ціна/якість .

Не факт. Мне не горит. Скорее важна не сама сумма, а куда пойдет рынок и на сколько эффективно я смогу пристроить деньги. Сейчас часть на депо - бизнесы расширять сейчас не вижу смысла/возможностей.

budivelnik писал(а):Якщо говоримо на зрозумілій для Вас мові то наприклад є 10 приблизно однакових квартир з різними цінами...
Середня ціна ( тобто індекс що мегакварталу , що доміка ) = 69 000 доларів.

НЕТ!!! Домик считает по другому. Он покрутит пальцем у виска и отбросит объявления дорогих квартир - это будет просто хотелка! Вы ж так и не осилили 5 предложений предыдущего поста и пытаетесь дальше строить какие-то странные теории :D
Я ж вам о чем и говорил буквально нескольок дней назад и повторяю в постах практически ежедневно :D В этом и есть разница между индексом и хотелками! Если есть в достатке предложений по цене 50-60 тыс и их не покупают - то зачем учитывать такие же по 70-80 тыс? Если купят по 50, а по 60 нет и продавцы начнут снижать цены - то появятся новые объекты в выборке домика. Это будет означать что 50 тыс на такие квартиры - реальная цена. От этой цены и строится индекс когда оценивают похожие. Именно от реальных цен - а это цены продаж. Может теперь поймете?
Именно поэтому когда в кризис появилось емкое понятие "ТОРГ" Мегаквартал, который не учитывает это - показал повышение, а домик - нет. Потому как повышение цен объявлений не означает повышение цен сделок :D

Вы так и не осилили предыдущий пост? Почему же домик не рассматривает элитные квартиры и новостройки? :D
jde

Сообщение Добавлено: Ср 12 янв, 2011 00:59

В чому проблема нашого спілкування :?:
Ви пробуєте мене переконати в тому що я не розбираюсь в нерухомості і розповідаю казочки про свої ціни.
Але різниця між Вашими переконнаннями і мною в тому що я знаю ситуація в себе , а Ви можете тільки робити припущення.
Тому зверніть увагу
Я привожу пояснення своїм словам і своїм діям і в дискуссії з Вами пробую для себе вияснити
Чому та інформація і та реальність якою я володію відрізняється від поведінки індексів.

А що робите Ви :?:
Пробуєте дискредитувати мої заяви :?:
Ну і чого добєтесь , коли Ви самі для себе повірите в те що я говорив не те з чим Ви згодні :?:
Ви страждаєте роздвоєнням особистості і в стані у власній голові створити свою суперечку з оппонентом :?:
Якщо так - то Вам до психіатора , якщо ні - то навіщо Ви себе пробуєте переконати в тому що я не правий :?:
Настільки слабі власні позиції у власній голові , що єдиним спасінням бачите тільки дискредитацію опонента :?:

Ну наприклад
Для чого Ви повернулись до 2007 року :?:
Якщо для того щоб довести мені що я не правий - так Вам це не вдасться , по тій простій причині що я точно знаю що в мене було в 2007 , а Ви можете тільки фантазувати.
Чи впливають хоч на йоту ціни 2007 на сьогоднішню суперечку :?:
Ні - не впливають.
Не хочете мені вірити і не бачите нічого що може пригодитись Вам в подальшому житті - поставне мене в ігнор , я автоматично поставлю Вас і спокійно будемо жити один без одного.
Я буду й далі пояснювати тут присутнім що з одного боку робота на будові - це важкий , але не фантастично складний процес і з моєї точки зору набагато краще не з акціями і валютами бавитись , а створювати щось таке що переживе і того хто це створив і його нащадків і при цьому дасть можливість працюючи не в Києві і вклавши коло 1 млн грн отримувати гарантований прибуток в 25 000 грн в місяць( в кризу і до 100 000 грн в місяць - в пік. правда вкладення тоді мають бути більшими рази в три ) і при цьому не залежати від якогось вуйка за кордоном чи настрою шефа .

А що пропонуєте Ви тут присутнім :?:
Заклеймити позором будівельника - так йому від цього ні жарко ні холодно
Заробити на нестійкості фінансової системи ?
Так будівельники заробляли цілий час просто колись більше - колись менше , а Ви заробили ( і то якщо правильно встрибнули в ваглн) з серпня 2008 по серпень 2010 - а далі що , знову 10 років слідуючу кризу чекати будете :?:
Так розділіть свій фантастичний ( на словах ) заробіток за два роки на 10 років очікування і що :?:
Фантастика перетвориться в пилюку.

Так що , моя порада
Хочете навчитись чогось нового - вивчайте протилежну думку уважніше ніж свою власну
Хочете загнутись - думайте що Ви непогрішимий. Вас відгодують як кабанчика ( когось рік годують- когось три ) але кінець один - під ніж на ковбасу і сало.
Чим забавки з банками відрізняються від казино :?: Нічим , але і там і там є одне завдання
Як можна довше щоб клієнт грав , чим довше грає - тим більше шансів на програш , тому не важливо як швидко і скільки він виграв , головне щоб грав , тоді й гарантовано програє.
А що таке виробництво :?:
Ти працюєш і створюєш , створюючи постійно вчишся чогось нового , можна у періоди розвитку косити бабло , можна звичайно накошене відносити в банкк ( але банк - це казино ) , а можна частинку накошенного вкладати у власне виробництво , тому в періоди кризи те що створив - не розвалиться і не зникне як папірці.
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Ср 12 янв, 2011 01:20

Прочитав попереднє повідомлення і побачив що воно сумбурне і велике . тому спробую спростити.
1 Мене не цікавлять чужі досягнення і в яких галузях вони реалізовані
2 Мене не цікавлять причини які змушують Вас описувати ці досягнення
3 Мене не цікавить ці досягнення реальні чи віртуальні
4 Мене не цікавить наскільки легко чи важко повторити ці досягнення

5 Мене цікавлять причини ,на підставі яких , зміни цін в мене не відповідають змінам загальних індексів як по тренду так і по % змін.
Якщо Вам відомі ці причини , або Ви в стані висунути якусь власну гіпотезу - я з радістю прийму участь в обговоренні.

Якщо Вам нічого сказати і у Вас тільки одна думка
Будівельник бреше і заганяє оленів - то доцільності в подальшому спілкуванні з Вами я не бачу , тому й не ображайтесь якщо я буду не звертати уваги на Ваші повідомлення.
budivelnik

1
1
Сообщение Добавлено: Ср 12 янв, 2011 08:26

budivelnik писал(а):Прочитав попереднє повідомлення і побачив що воно сумбурне і велике . тому спробую спростити.
1 Мене не цікавлять чужі досягнення і в яких галузях вони реалізовані
2 Мене не цікавлять причини які змушують Вас описувати ці досягнення
3 Мене не цікавить ці досягнення реальні чи віртуальні
4 Мене не цікавить наскільки легко чи важко повторити ці досягнення

Я смотрю что вы всетаки ничего не прочли :D Как всегда...
Там я в очередной раз поправляю вас с вашими фантазиями по Домику и объясняю почему объявления с высокими ценами не попадут в его выборку!
Перечитайте еще раз. Ни о каких достижениях речь там не идет :D
Я вот на днях понадсобираю ваших опусов о том кто как считает (Мегаквартал и Домик) и открою новую тему :D
jde

#<1 ... 678910 ... 87>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 1
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор