Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
budivelnik написав:Тепер відірвемся від наша/Ваша і спробуємо розвязати математичне рівняння з Вашими цифрами. Отже квартира яка на початку 2010 приносила дохід в 375 і коштувала 81 750 _________________ на кінець 2010 приносила дохід в 400 і коштувала 77 350
З іншого боку на почакту 2011 Ви кажете що квартира яка приносить 325 повинна коштувати 55 000 ( 50000 + 5000 ремонти )
Первую часть наконец-то процитировали верно. По "квартира яка приносить 325 повинна коштувати 55 000 ( 50000 + 5000 ремонти )" говорю ж не я... Я просто уже согласился дав ФОРУ. о чем указывал ТРИЖДЫ. Что тут может быть неясно? Покажите мне нормальный вариант за 50к и расскажите как вы сделаете ремонт и купите мебель/бытовую за 5к в КИЕВЕ 9это ж не во Львове). Даже расписал, что простенький капремонт за такие деньги в Киеве не сделать, а надо еще и мебель, бытовую купить
budivelnik написав:Давайте тепер складемо пропорцію , адже між кінцем 2010 і початком 2011 - всього один день Якщо данні 2010 - правильні , тоді 77 350 / 400 х 325 = 62 846 А у Вас 55 000 - у Вас не виникло запитання А чому виникла різниця між 55 000 на які Ви згодні і 62846 які виходять математично , адже між цими данними всього одинь день різниці , а різниця - суттєва (62486 - 55 000)/ 55 000 = 14% , або 7486 доларів
А чем это отличается от доходности??? Я ж приводил ее ДВАЖДЫ.
Что ж вы прочесть то не можете вечно? Опять носом тыкать в мои посты или прочитаете сами?
И дважды уже указывал, почему произошла эта разница (3-й раз в этом посте - смотрите выше) - я дал фору - такую квартиру которую сдают за 3000-3200 надо купить за 50 и сделать КАПРЕМОНТ , докупить мебель (ну тут мелочь - б/у) еще и бытовую...
Если не осилите - я приведу вам ссылки...
А разница будет все равно - ибо сдача 1к - более правильный вариант - выбираете его если хотите...
Вот посмотрите на тот же домик в момент спора и сейчас.
Если забыли - то домик традиционно сравнивает валютный депо с арендой
На тот момент она была ниже плинтуса - а точнее ВАЛЮТНЫЙ депо в 2 раза эффективнее аренды.
http://fotohost.org/images/a19191fc-14kB.jpg
Сейчас ситуация уже не та... Вас все еще интересует почему или прочтете самостоятельно мои предыдущие посты?
Вас все еще интересует почему или прочтете самостоятельно мои предыдущие посты?
А навіщо мені читати Ваші пости ще раз Що там нового для мене
В 2010 були викрики про те що з допомогою депо за кілька років можна заробити на квартиру
Сьогодні таких викриків вже не має
В 2010 - вартість квартири визначалась по доміку . сьогодні виявляється що потрібно було брати не двохкімнатну , а однокімнатну , бо здача оренди однокімнатної вигідніша . А чому Ви , якщо такий розумний і справедливий не звернули мою увагу в 2010 , що я беру не самий найвигідніший варіант по оренді , при чому цьому не найвигіднішому варіанту Ви протипоставили найкращий по депо , яки враховував і зміни виду валюти
Тепер , чомусь Ви не помічаєте , що кількість людей які згоджуються зі мною по ціні/оренді - збільшилась в рази ( три - чотири ) . в 2010 - був тільки я , сьогодні ще з пяток форумчан , при чому вони не растішки .
Так що пройде ще трошки і так само з викриками і надуванням щік Ви будете переконувати тут присутніх про доцільність переходу в оренду , але поїзд піде , а точніше пішов у березні 2009 року і це і зараз для Вас видно , тому Ви вже не настільки категоричні і не настільки крикливі - готуєте плацдарм до відступу
budivelnik написав:В 2010 були викрики про те що з допомогою депо за кілька років можна заробити на квартиру
Приведете цитату или как всегда отморозитесь?
budivelnik написав:В 2010 - вартість квартири визначалась по доміку . сьогодні виявляється що потрібно було брати не двохкімнатну , а однокімнатну , бо здача оренди однокімнатної вигідніша . А чому Ви , якщо такий розумний і справедливий не звернули мою увагу в 2010 , що я беру не самий найвигідніший варіант по оренді , при чому цьому не найвигіднішому варіанту Ви протипоставили найкращий по депо , яки враховував і зміни виду валюти
Навеное потому, что мы говорили о РН в целом. Вы же не указываете в подписи цены на отдельныен группы квартир или районы Самый распространенный вариант квартир на РН - 2к и 3к. 1к - меньше. Я же говорю,ч то готов рассматривать как "бизнес-идею" - так и брать Мегаквартал или Домик. Мне все равно... Выбирайте сами как хотите. В 2010-м вы считали что домик самый правдивый индикатор РН - поэтому со всеми спорили по нему и обсуждали все по нему
budivelnik написав: Тепер , чомусь Ви не помічаєте , що кількість людей які згоджуються зі мною по ціні/оренді - збільшилась в рази ( три - чотири ) . в 2010 - був тільки я , сьогодні ще з пяток форумчан , при чому вони не растішки .
Та нет... Всегда были люди кричавшие что аренда это все. Я все время забываю что предложения надо повторять минимум дважды - ну не привык к такому уровню. Повторю еще раз - в 2010-м купить и сдавать - тупость несусветная, в этом году все уже не так однозначно. О чем я вам говорил в начале года - ну а результат вы и так видили
budivelnik написав: Так що пройде ще трошки і так само з викриками і надуванням щік Ви будете переконувати тут присутніх про доцільність переходу в оренду , але поїзд піде , а точніше пішов у березні 2009 року і це і зараз для Вас видно , тому Ви вже не настільки категоричні і не настільки крикливі - готуєте плацдарм до відступу
Когда настанет время - я зайду - если посчитаю это выгодным.
И скажу это всем на этой ветке. Я скажу правду в отличии от вас ведь все понимают что вы вечно врете не более.
Сейчас это время еще не настало!
Я ж никогда не говорил что аренда была есть и будет отстоем. Если опять провалы - то напомню - сдавал квартиру с 2002 года по 2008-й.
А вот ваши убытки в размере около 15 тыс.$ только за 2010-й год будете еще отбивать долго Зайти не проблема - купить не для себя можно очень быстро.
Никакое время не ушло и только может быть наступит в 2011-м году.
Какой вы математик я прекрасно знаю - нулевой - поэтому пересчитайте еще раз доходы от депо (а в 2009-2010 давали отличные %-ы) и доходы от валютного рынка в 2009-м. Сравните это со стоимостью аренды в те годы - будет о чем подумать И это даже без фонды 2009-2010 - тут даже реальный бизнес - отстой - 500% прибыли (!!!) за время чуть больше года!
Для размышления я вам дам объявления из того же авизо на начало 2010-го года по рассматриваемому району (Сырец-Дорогожичи) без крайних этажей
06.01.2010 Сырец, Ольжича ул., 11, 4/5-эт. кирп. дома, 33/17/6 кв.м, полностью меблирована, холодильник, ТВ, телефон, бронедверь, домофон, уютная, 2700грн
Сырец, Телиги ул., 3/9-эт. дома, гостинка, 34/18/7 кв.м, бронедверь, мебель, холодильник, телевизор, недалеко от ст.м. "Дорогожичи", 2400грн + коммунальные.
Сырец, Щусева ул., ст.м. "Дорогожичи", 3/5-эт. дома, 30/18/6 кв.м, косметический ремонт, меблирована, бытовая техника, бронедверь, балк. застекл., уютная, 2800грн.
И сдать не могли! Цена вниз - аренда вверх.
Что хорошего вы нашли в аренде 2010 останется загадкой для всех
Что хорошего вы нашли в аренде 2010 останется загадкой для всех
Тільки те , що по моїм продажам я бачив що ціни ростуть і з березня 2009 по червень 2010 виросли з 500 доларів за квадрат до 650 - це +30% , з червня 2010 по січень 2011 виросли ще на 6% до 700 доларів за квадрат .
Тому я почав шукати чому мої ціни ростуть , а графіки падають і добрався до графіка мегакварталу , який в березні 2009 показував 1600 , а в січні 2011 - 1700 , це звичайно не моїх +36% , а всього +6% , але з іншого боку не мінус 20% доміка ( 1821 березень 2009 , 1547 січень 2011 )
Після перелопачування і обробки моря інформації я прийшов до слідуючих висновків.
1 Внаслідок перевищення пропозиції над попитом в кілька разів , недоцільно розглядати всі обяви на підставі яких формуються графіки , а так як фільтрації в доміка не має , і така фільтрація є в мегакварталу ( квантиль 10% ціни ) я почав уважніше розглядати мегаквартал
2 Так як квантиль10% мегакварталу також показував падіння ціни в 2010 ( правда не значне і в межах арифметичної похибки ) , то я прийшов до єдино можливого висновку
Продажі проходять тільки там де ціна реально нижча від графіків , але при цьому по мірі покращення ситуації все менше і менше обєктів які можна назвати житлом залишаються в обявах.
Тому . враховуючи що продається мізерна частина від пропозиції , але при цьому продається тільки якісне з точки зору покупця житло , то якісного житла стає все менше що в свою чергу піднімає ціну на нього . Тобто ціни на обєкти які продаються/купуються - ростуть , але так як таких обєктів приблизно 10% від загальної кількості , а на 90% обєктів які висять на продаж і за рахунок завищенної ціни не продаються - ціни падають , то не дивно що середній індекс падає .
Чисто математично
Припустимо що ситуація по моїм обєктам істина і відображає реальну ситуацію , а так як все що я мав готове я продав значить мої обєкти входять в тих 10% які і продавались на ринку в 2010 то :
10% х 1,4 ( 40 відсотків росту з 500 до 700 ) + 90 % х коефцієнт падіння ( якщо падіння значить менший 1 ) = 1-8% ( за 2010 рік) = 0,92
коеф падіння = (0,92- 10% х 1,4 ) / 90% = 0,8686 . тобто
Якщо середня ціна пропозиції 90% обєктів опустилась на 100 - 86,66= 13,34% , а реальна ціна продажу 10% обєктів ( які становлять 100% всього продажу ) виросла на 40% , то величина індексу опустилась на 8%
Перевіряємо
10% х 1,4 + 90% х 0,8666 = 0,92
budivelnik написав:Тільки те , що по моїм продажам я бачив що ціни ростуть і з березня 2009 по червень 2010 виросли з 500 доларів за квадрат до 650 - це +30% , з червня 2010 по січень 2011 виросли ще на 6% до 700 доларів за квадрат .
Мы уже обсуждали что я вам не верю Во Львове на Шевченковском в 3 км от центра продают квартиры по 750$ за метр - а у вас село в 12 км.
budivelnik написав:1 Внаслідок перевищення пропозиції над попитом в кілька разів , недоцільно розглядати всі обяви на підставі яких формуються графіки , а так як фільтрації в доміка не має , і така фільтрація є в мегакварталу ( квантиль 10% ціни ) я почав уважніше розглядати мегаквартал
Если прочтете 2 раза как считает домик - то обнаружите что он отбрасывает новострои и элитное жилье с дорогим ремонтом. Этот расчет я считаю более справедливым - т.к. в него не попадают недострои (в т.ч. и долгострои) как у Мегаквартала. А что такое долгострои в цене? Это все липовые цены - не более.. Кто-то кому-то хочет впарить свои проблемы. Что на этом можно сделать вывод о РН?
budivelnik написав:Тому . враховуючи що продається мізерна частина від пропозиції , але при цьому продається тільки якісне з точки зору покупця житло , то якісного житла стає все менше що в свою чергу піднімає ціну на нього .
У кадого свое понятие качественное - тут вы нормально подметили. Но именно из-за этого его не становится меньше. При этом те, кто выставляет нерыночную цену на свои квартиры и не могут их продать вынуждены их снижать... В результате все новые и новые квартиры попадают в список "качественных". Предложение огромно. Всегда были и будут люди которые будут продавать - так же как и те, которые будут покупать.
budivelnik написав:Тобто ціни на обєкти які продаються/купуються - ростуть , але так як таких обєктів приблизно 10% від загальної кількості , а на 90% обєктів які висять на продаж і за рахунок завищенної ціни не продаються - ціни падають , то не дивно що середній індекс падає .
В течении года вы рассматривали то среднее медианное, то квантиль 90%, теперь квантиль 10%
Создается впечатление что вы просто под желаемый результат подгоняете свои расчеты.
Вы ничего тут не найдете - это просто технический анализ и не более. При этом паршивого качества. Ведь у такого товара как недвига - нет эталона как у золота, нефти (марка - Urals например) или евро-доллара .Вот вы слышите 2к на Сырце, метраж, этаж и цену. И что? Это дорого или дешево?
Ведь стандарта то нет. Так как провести технический анализ? Тут же надо текст смотреть а не код марки или сорт/страну пшеницы.
Вот я вам неоднократно говорю разницу - вы не слушаете.
Домик приводит это все к стандартной цене, нормализует если так будет понятнее. Робот это не сделает. Например квартира на 1-м или последнем этаже в спальнике будет всегда стоить дешевле средних этажей. Чем ближе к метро - тем дороже. Год дома, коэффициент мирорайона/топозоны...
И смотрит на сделки, а не только на хотелки. В результате только он может предложить аналитику ,которая оперативно (ну тут тоже недели) покажет динамику (направление движения РН). Ни у кого такого нет (кроме оператора БД - но и там принцип другой).
И до кризиса и во время - индикатор домика - это примерно цена квдрата 2к без ремонта (мебели, бытовой) в панельном доме, не крайнии этажи, не в центре. Если брать такой район как Оболонь - то далековато от метро, если такой как Дарница - то недалеко. В центре таких не найдете скорее всего. на окраинах можно брать уже с ремонтом.
Оценивается именно стоимость квадрата. а не ремонт и мебель с бытовой.
Догадаетесь сами почему домик не рассматривает новострои??? Но придупреждаю, что надо наконец-то внимательно прочесть
Мы уже обсуждали что я вам не верю Во Львове на Шевченковском в 3 км от центра продают квартиры по 750$ за метр - а у вас село в 12 км.
1 Я Вам також не вірю що Ви отримали 500% на фонді вклавши туди 100 000 чи то гривень чи то доларів + що у Вас на депо без руху мінімум 120 000 - 150 000 доларів. Яке це має відношення до того що я янаписав. Ви можете вне критикуючи моє повідомлення висунути свою гіпотезу 2 Я знаю квартири на Куліша ( 500 метрів від Оперного ) по ціні 750 доларів за метр - ну і що Ви б її і за 300 доларів не купили , вхід по балкону , туалет на балконі , ванна в тазику , розмір 3 м на 12 з одним вікном в торці, тобто входите в довгу таку кишку , де збоку по дорозі кухня, далі шафа , потім деревяна перегородка і вхід в вітальню .
Так що порвнюйте ціни на новобудови , а найдешевша новобудова - це 6400 , і та в Рясне за 2 кв від мене
В результате все новые и новые квартиры попадают в список "качественных".
Звідки беруться якісні квартири Ті в кого були проблеми в 2009 ( а це стрибок долара з 4,80 до 8,80 ) і повна паніка на ринку - свої якісні вже продали . а ті хто пережили кризу , сидять в якісних і не проти прикупити ще парочку якісних . а пропозиція є і буде , тільки дуже рідко зірки в одну точку впадуть це а - потрібне розташування географічне б - потрібне планування в - у власника проблеми тому доступна ціна г - у Вас в цей момент гроші в кеші , а не в Надрах
Интересно Почему же тогда ваш Мегаквартал с квантилем 10% - тоже упал?
Напевно Ви настільки зашорені що не в стані зрозуміти написане. 1 Я не мав наувазі говорячи про продаж квартир , що всі вони відбуваються тільки в сегменті менше 1300 доларів 2 Я думаю що у Випадку пропозиції в 2000 за квадрат в сталінці на печерську , Ви б швиденько побігли купувати , але цих 2000 в загальний квантиль10 не входять , тому : З 10 аналогічних квартир виставленних на продаж продасться тільки одна і то та яка з цих 10 - має найкраще співвідношення ціна/якість . Якщо говоримо на зрозумілій для Вас мові то наприклад є 10 приблизно однакових квартир з різними цінами 3 квартири по - 70 000 доларів 3 квартири по - 65 000 доларів 2 квартири по - 60 000 доларів 1 квартира по - 55 000 доларів 1 квартира по - 50 000 доларів. Середня ціна ( тобто індекс що мегакварталу , що доміка ) = 69 000 доларів. Якщо квартири приблизно однакові і ціна продажу випливає виключно з потреб продавця , то яка квартира продасться першою Правильно та яка за 50 000 . Але при цьому ті хто хотів продати свої квартири не продадуть , що вони зроблять Правильно опустять свої ціни , нехай кожен опустить на 3 000 доларів , що у нас вийде 3 квартири по 67 000 3 квартири по 62 000 2 квартири по 57 000 1 квартира по 52 000 Середня ціна ______________________________= 61 445 ( падіння індексу на (69 - 61,45)/69=10,9% Але при цьому , реальний покупець зможе купити не дешевше 52 000 . тобто на 4% дорожче ніж купив його попередникю
Отже навіть падіння середнього індексу на 11% не говорить про те що не має росту , насправді ріст може бути присутнім на 5 % . І з точки зору як математики так і психології - все правильно 1 Що у першому що у другому варіанті є 30 % цін які вищі від середнього індексу 2 Що у першому , що у другому варіанті реально може бути продана всього одна квартира так як тільки на неї існує платоспроможний попит. 3 Саме тому , не зважаючи на мізерні кількісні обєми продаж я користуюсь послугами рієлторів , тому що їхня база данних на кілька порядків більша від моєї і тому я маю можливість знаючи про наявність практично всіх цінових пропозицій конкурентів , тримати свою ціну постійно на 10 % нижче ніж навколишні і тому можу продати все , бо я якраз і забираю того єдиного платоспроможного клієнта в своєму сегменті. При чому у моєму випадку - мій сегмент це найдешевше житло в новобудовах , тобто ті хто купують в Консолі на площі князя Данила - не є моїми потенційними покупцями , а моїми потенційними покупцями являються мешканці навколишніш сіл і містечок + ті хто обмінює свою хрущовку в 50 кв м на мою трьохкімнатну в 80 кв м ( при чому продаж їхньої хрущовки мене як би не цікавить - це їх проблема , моя проблема щоб ці гроші прийшли до мене а не до конкурентів.
Догадаетесь сами почему домик не рассматривает новострои???
В графічному варіанті - домік взагалі нічого конкретно не розглядає , там не має можливості розбити навіть по районам не те що по типам будівель .
З іншого боку як вийдуть результати за місяць гляньте на їх таблички і на ті графіки які там будуть.
В табличках ціни будуть стояти такі як на графіках мегакварталу і при цьому там буде написано
Таблиця створена по реальним продажам
budivelnik написав:1 Я Вам також не вірю що Ви отримали 500% на фонді вклавши туди 100 000 чи то гривень чи то доларів + що у Вас на депо без руху мінімум 120 000 - 150 000 доларів. Яке це має відношення до того що я янаписав. Ви можете вне критикуючи моє повідомлення висунути свою гіпотезу
Може чи ні одна й таж сама квартира (скажимо 3к квартира ПІД Львовом (зовсім поручь) коштувати в 2007-у 550$ за кв.м. , в 2008-у 800$ за кв.м. та й зараз 700$ за кв.м. ??? Тобто ціни в долларах з максимуму (літко 2008-го року) впали всього на 12% ?? Це відображає зміну цін на житло у вас??? Чи ні?
kclviv Добавлено: Пн 11 Окт, 2010 16:03
З літа 2007року до літа 2008 року справді був ріст цін на нерухомість, і тому дана квартира могла вирости в ціні на 250у.о/кв.м., але з 2008 року. до тепер вона не могла знизитись лише на 100у.о!!!! Тому що в даний момент ціни в доларах є нижчими чим були літом 2007 року. Тому дана квартира як мінімум малаб коштувати на 250у.о дешевше, а не на 100у.о
Я верю что сейчас они могут стоить 750... Но тоглда не поверю что им была цена в 550 в 2007-м. Или поверю в 550 2007, но тогда сейчас не в 750 А еще люди говорят что там цены растут и из-за того, что скоро включат в черту города Верно? И что дорогу построят еще одну к евро-2012 Верно?
budivelnik написав:2 Я знаю квартири на Куліша ( 500 метрів від Оперного ) по ціні 750 доларів за метр - ну і що Ви б її і за 300 доларів не купили , вхід по балкону , туалет на балконі , ванна в тазику , розмір 3 м на 12 з одним вікном в торці, тобто входите в довгу таку кишку , де збоку по дорозі кухня, далі шафа , потім деревяна перегородка і вхід в вітальню .
Я знаю что у вас во Львове есть квартиры со входом через балкон по лестнице с улицы Но если я скажу что это относительно новый СДАННЫЙ дом?
budivelnik написав:Так що порвнюйте ціни на новобудови , а найдешевша новобудова - це 6400 , і та в Рясне за 2 кв від мене
А в 2008-м ваша за 800 она была тоже самой дешевой И интересно во сколько раз дешевле ближайшего конкурента?
budivelnik написав:Звідки беруться якісні квартири Ті в кого були проблеми в 2009 ( а це стрибок долара з 4,80 до 8,80 ) і повна паніка на ринку - свої якісні вже продали . а ті хто пережили кризу , сидять в якісних і не проти прикупити ще парочку якісних . а пропозиція є і буде , тільки дуже рідко зірки в одну точку впадуть це
Да полно качественного предложения - не выдумывайте. Откуда у вас информация что его нет? При этом строоили и строят... Конечно если вы хотите "точно такую же но с перломутровыми пуговицами" - то будете искать . Возможно при покупке для себя можно сформулировать 30-40 характеристик и прийти к выводу что все это было только в 1-м доме Киева который сдан в 2008-м... Ну это очень субъективно, к тому же мы говорим об аренде - а для аренды предложений намного больше - так как критериев как правило меньше. Я уже приводил пример моего шефа. который захотел жить в конкретном(!!!) крутом доме и купить за 2-3 месяца и повесил в нем объявление "Куплю квартиру в этом доме за...". Периодически повышал цену и купил. Но это субъективно - ему денег не жалко - рынок в целом на таких вещах оценивать глупо - не тот сегмент.
budivelnik написав:2 Я думаю що у Випадку пропозиції в 2000 за квадрат в сталінці на печерську , Ви б швиденько побігли купувати , але цих 2000 в загальний квантиль10 не входять , тому : З 10 аналогічних квартир виставленних на продаж продасться тільки одна і то та яка з цих 10 - має найкраще співвідношення ціна/якість .
Не факт. Мне не горит. Скорее важна не сама сумма, а куда пойдет рынок и на сколько эффективно я смогу пристроить деньги. Сейчас часть на депо - бизнесы расширять сейчас не вижу смысла/возможностей.
budivelnik написав:Якщо говоримо на зрозумілій для Вас мові то наприклад є 10 приблизно однакових квартир з різними цінами... Середня ціна ( тобто індекс що мегакварталу , що доміка ) = 69 000 доларів.
НЕТ!!! Домик считает по другому. Он покрутит пальцем у виска и отбросит объявления дорогих квартир - это будет просто хотелка! Вы ж так и не осилили 5 предложений предыдущего поста и пытаетесь дальше строить какие-то странные теории Я ж вам о чем и говорил буквально нескольок дней назад и повторяю в постах практически ежедневно В этом и есть разница между индексом и хотелками! Если есть в достатке предложений по цене 50-60 тыс и их не покупают - то зачем учитывать такие же по 70-80 тыс? Если купят по 50, а по 60 нет и продавцы начнут снижать цены - то появятся новые объекты в выборке домика. Это будет означать что 50 тыс на такие квартиры - реальная цена. От этой цены и строится индекс когда оценивают похожие. Именно от реальных цен - а это цены продаж. Может теперь поймете?
Именно поэтому когда в кризис появилось емкое понятие "ТОРГ" Мегаквартал, который не учитывает это - показал повышение, а домик - нет. Потому как повышение цен объявлений не означает повышение цен сделок
Вы так и не осилили предыдущий пост? Почему же домик не рассматривает элитные квартиры и новостройки?
В чому проблема нашого спілкування Ви пробуєте мене переконати в тому що я не розбираюсь в нерухомості і розповідаю казочки про свої ціни.
Але різниця між Вашими переконнаннями і мною в тому що я знаю ситуація в себе , а Ви можете тільки робити припущення.
Тому зверніть увагу
Я привожу пояснення своїм словам і своїм діям і в дискуссії з Вами пробую для себе вияснити
Чому та інформація і та реальність якою я володію відрізняється від поведінки індексів.
А що робите Ви Пробуєте дискредитувати мої заяви Ну і чого добєтесь , коли Ви самі для себе повірите в те що я говорив не те з чим Ви згодні Ви страждаєте роздвоєнням особистості і в стані у власній голові створити свою суперечку з оппонентом Якщо так - то Вам до психіатора , якщо ні - то навіщо Ви себе пробуєте переконати в тому що я не правий Настільки слабі власні позиції у власній голові , що єдиним спасінням бачите тільки дискредитацію опонента
Ну наприклад
Для чого Ви повернулись до 2007 року Якщо для того щоб довести мені що я не правий - так Вам це не вдасться , по тій простій причині що я точно знаю що в мене було в 2007 , а Ви можете тільки фантазувати.
Чи впливають хоч на йоту ціни 2007 на сьогоднішню суперечку Ні - не впливають.
Не хочете мені вірити і не бачите нічого що може пригодитись Вам в подальшому житті - поставне мене в ігнор , я автоматично поставлю Вас і спокійно будемо жити один без одного.
Я буду й далі пояснювати тут присутнім що з одного боку робота на будові - це важкий , але не фантастично складний процес і з моєї точки зору набагато краще не з акціями і валютами бавитись , а створювати щось таке що переживе і того хто це створив і його нащадків і при цьому дасть можливість працюючи не в Києві і вклавши коло 1 млн грн отримувати гарантований прибуток в 25 000 грн в місяць( в кризу і до 100 000 грн в місяць - в пік. правда вкладення тоді мають бути більшими рази в три ) і при цьому не залежати від якогось вуйка за кордоном чи настрою шефа .
А що пропонуєте Ви тут присутнім Заклеймити позором будівельника - так йому від цього ні жарко ні холодно
Заробити на нестійкості фінансової системи ?
Так будівельники заробляли цілий час просто колись більше - колись менше , а Ви заробили ( і то якщо правильно встрибнули в ваглн) з серпня 2008 по серпень 2010 - а далі що , знову 10 років слідуючу кризу чекати будете Так розділіть свій фантастичний ( на словах ) заробіток за два роки на 10 років очікування і що Фантастика перетвориться в пилюку.
Так що , моя порада
Хочете навчитись чогось нового - вивчайте протилежну думку уважніше ніж свою власну
Хочете загнутись - думайте що Ви непогрішимий. Вас відгодують як кабанчика ( когось рік годують- когось три ) але кінець один - під ніж на ковбасу і сало.
Чим забавки з банками відрізняються від казино Нічим , але і там і там є одне завдання
Як можна довше щоб клієнт грав , чим довше грає - тим більше шансів на програш , тому не важливо як швидко і скільки він виграв , головне щоб грав , тоді й гарантовано програє.
А що таке виробництво Ти працюєш і створюєш , створюючи постійно вчишся чогось нового , можна у періоди розвитку косити бабло , можна звичайно накошене відносити в банкк ( але банк - це казино ) , а можна частинку накошенного вкладати у власне виробництво , тому в періоди кризи те що створив - не розвалиться і не зникне як папірці.
Прочитав попереднє повідомлення і побачив що воно сумбурне і велике . тому спробую спростити.
1 Мене не цікавлять чужі досягнення і в яких галузях вони реалізовані
2 Мене не цікавлять причини які змушують Вас описувати ці досягнення
3 Мене не цікавить ці досягнення реальні чи віртуальні
4 Мене не цікавить наскільки легко чи важко повторити ці досягнення
5 Мене цікавлять причини ,на підставі яких , зміни цін в мене не відповідають змінам загальних індексів як по тренду так і по % змін. Якщо Вам відомі ці причини , або Ви в стані висунути якусь власну гіпотезу - я з радістю прийму участь в обговоренні. Якщо Вам нічого сказати і у Вас тільки одна думка
Будівельник бреше і заганяє оленів - то доцільності в подальшому спілкуванні з Вами я не бачу , тому й не ображайтесь якщо я буду не звертати уваги на Ваші повідомлення.
budivelnik написав:Прочитав попереднє повідомлення і побачив що воно сумбурне і велике . тому спробую спростити. 1 Мене не цікавлять чужі досягнення і в яких галузях вони реалізовані 2 Мене не цікавлять причини які змушують Вас описувати ці досягнення 3 Мене не цікавить ці досягнення реальні чи віртуальні 4 Мене не цікавить наскільки легко чи важко повторити ці досягнення
Я смотрю что вы всетаки ничего не прочли Как всегда...
Там я в очередной раз поправляю вас с вашими фантазиями по Домику и объясняю почему объявления с высокими ценами не попадут в его выборку!
Перечитайте еще раз. Ни о каких достижениях речь там не идет Я вот на днях понадсобираю ваших опусов о том кто как считает (Мегаквартал и Домик) и открою новую тему