|
Самодурство или обман покупателей ? |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Суб 22 січ, 2011 18:34
Саша
У Вас є три варіанти
1 Заробити і купити
2 Плюнути на всіх фахівців і зробити самому
3 Скиглити
Якщо по якійсь з причин Ви не можете виконати якийсь з перших двох пунктів , то може причина у Вас , а не у мені.
Якщо сотні тисяч подібних до Вас , не в стані повторити те що роблять тисячі подібних до мене , то може Вам варто в нас повчитись , а не виставляти напоказ свою безпорадність і бездарність ( ні грошей заробити , ні самим зробити  ) 
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 22 січ, 2011 18:39
я думаю, что реальных продавцов "подучивают" риэлторы. Ибо у них сговор на РН, потому как надеются что все-таки выгорит. Говорят, реальные сделки проходят по ценам намного ниже заявленных.
Я согласна, что реальная стоимость хрущей не соответствует той цене , по которой они предлагаются. К тому же новострои уже можно покупать даже дешевле, а инвестиционная стоимость новостроя намного больше, чем хрущевки, которая через 10 лет вообще потеряет к себе интерес из-за гнилых коммуникаций, карликовых площадей кухонь и комнат и проч недостатков (к тому же есть опасность что их будут сносить, а выселить жильцоы могут даже за черту города , ибо в нашей стране это реально
С другой стороны цифра, за которую реальные покупатели готовы приобрести хрущ, уже не так интересна в плане использования. Деньги в банк стремно нести, чтоб пожить на %, авто старикам ни к чему... разве что детям внукам фин помощь.
так эта картира стоит, много денег не просит. вот и не спешат продавать
-
Linda_2009
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 22 січ, 2011 18:39
budivelnik написав:Саша У Вас є три варіанти 1 Заробити і купити 2 Плюнути на всіх фахівців і зробити самому 3 Скиглити Якщо по якійсь з причин Ви не можете виконати якийсь з перших двох пунктів , то може причина у Вас , а не у мені. Якщо сотні тисяч подібних до Вас , не в стані повторити те що роблять тисячі подібних до мене , то може Вам варто в нас повчитись , а не виставляти напоказ свою безпорадність і бездарність ( ні грошей заробити , ні самим зробити  ) 
Будивэльнык Вы можете много говорить (скыглить) о том кто сколько зарабатывает , но следствия такие , что рынок в ступоре, цены падают .. И посмотрим как ещё упадут!!!!!!!!!!!!!!
И как не странно именно строительная отрасль в сомом большом ступоре, может всё таки не во мне причина?
-
obval
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 22 січ, 2011 18:48
Будивэльнык Вы можете много говорить (скыглить) о том кто сколько зарабатывает , но следствия такие , что рынок в ступоре, цены падают .. И посмотрим как ещё упадут!!!!!!!!!!!!!!
Саша . я ( і не тільки я ) звернув Вашу увагу на те , що звинувачувати всіх і вся - справа не вдячна , так і помрете геніальним борцем за справедливість десь під парканом.
Ринок дає змогу всім змінювати свої дії і якщо Ви вважаєте що Вам не доплачують , а мені переплачують , т о можете хоч до усрачки розповідати про це в інтернеті - від цього нічого не зміниться , але якщо Ви дійсно знаєте і можете зробити краще від мене , то я б порадив змінити місце праці і перекваліфікуватись в будівельника. Ринок на сьогодні мобільний , Ви все одно не всидите на одній роботі від школи до пенсії , так що заважає Вам замість того щоб 50 років відкладати по 30% прибутку заради купівлі однокімнатної , змінити на 5-10 років місце праці і нікого не звинувачуючи зробити так як Вам подобається
Не знаєте , а я знаю чому ви цього ще не зробили , боїтесь що у Вас вийде ще дорожче і гірше ніж в мене  .
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 22 січ, 2011 18:52
budivelnik написав:Саша . я ( і не тільки я ) звернув Вашу увагу на те , що звинувачувати всіх і вся - справа не вдячна , так і помрете геніальним борцем за справедливість десь під парканом. Ринок дає змогу всім змінювати свої дії і якщо Ви вважаєте що Вам не доплачують , а мені переплачують , т о можете хоч до усрачки розповідати про це в інтернеті - від цього нічого не зміниться , але якщо Ви дійсно знаєте і можете зробити краще від мене , то я б порадив змінити місце праці і перекваліфікуватись в будівельника. Ринок на сьогодні мобільний , Ви все одно не всидите на одній роботі від школи до пенсії , так що заважає Вам замість того щоб 50 років відкладати по 30% прибутку заради купівлі однокімнатної , змінити на 5-10 років місце праці і нікого не звинувачуючи зробити так як Вам подобається Не знаєте , а я знаю чому ви цього ще не зробили , боїтесь що у Вас вийде ще дорожче і гірше ніж в мене  .
Вопросом на вопрос , зачем Вы тут всем розповидаете до усрачки ?
-
obval
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 22 січ, 2011 19:16
Шановний Саша
Зверни увагу , я на відміну від тебе розповідаю не про те хто , де , і як погано працює ,
тобто не звинувачую банкірів в дорогих грошах ,
мобільних операторів в неадекватних тарифах ,
економістів в високій інфляції ,
даїшників в сволочизмі ,
кабмін в корупції ,
і так далі.....
Я розповідаю , для тих кому цікаво чому в тій галузі де я працюю є саме така ситуація і саме такі ціни.
Я розумію , що людині яка нічого не вміє найлегше звинуватити в своїх бідах оточуючих , але в мене є надія що на сто обмеженних є хочаб десять грамотних , яких так само як і мене не влаштовує ситуація яка є на сьогодні , але цих десять розуміють що проблема не тільки в моїй галузі , а й в їхніх , що автоматично створює проблеми в мене .
Розумні це розуміють, а от Сашу до них я нажаль віднести не можу. ( Озлоблений , засліплений , знервований , без аналітичних задатків.)
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Суб 22 січ, 2011 19:29
я поддерживаю мнение, что рынок в ступоре. Народ и дальше будет нищать. А те немногие, у кого будет возможность покупать недвигу (хотя на 80% они уже ею владеют) вкладывать во вторичку (третичку) не будут.
Перспектив развития экономики в Украине нет. РН уже не расшевелить, ибо возможность зарабатывать больше (или по кр мере удерживаться на стабильном заработке) в течение 10-20 летпредоставится лишь немногим. Остальные будут тихо съезжать в толстеющую прослойку малоимущих, потому как будут зарабатывать лишь на пропитание , причем скудное.
-
Linda_2009
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 22 січ, 2011 19:45
Будивельник,
перечитала 2 ваших поста, не нашла никакой информации, касающейся обсуждаемого вопроса.
Вы можете без отвлечения на эмоции рассказать нам, почему цены на РН держатся несмотря на стоячий спрос?
-
Linda_2009
-
-
-
-
-
-
Додано: Суб 22 січ, 2011 20:11
Linda_2009 написав:Будивельник, перечитала 2 ваших поста, не нашла никакой информации, касающейся обсуждаемого вопроса.
Вы можете без отвлечения на эмоции рассказать нам, почему цены на РН держатся несмотря на стоячий спрос?
Цены не стоят. Стоят аппетиты продавцов. Некоторым из них везёт. Под видом цен нас потчуют пожеланиями продавцов.
-
mortimer
-
-
- Подякував: 2441 раз.
- Подякували: 2808 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 22 січ, 2011 21:52
Можу , але після того як зараз напишу кілька рядків , 99% тут присутніх з величезним емоційним накалом почнуть розповідати що я не правий .
Отже без емоцій
1 Ціна на вторинку
Ціна на вторинку = ціна на первинку + вартість ремонту + різниця між привабливістю розташування первинкиі вторинки
2 Ціна на первинку
Ціна на первинку = собівартість(30-50%) + прибуток(20-30%) ( якщо прибуток менший від процентів по депо - галузь скорочується) + податки (20-30%)
3 Продаж житла сам по собі - нікому не цікавий ( за виключенням тільки будівельників які будують ) , практично все житло продається для того щоб купити або більше , або в іншому місті , при чому приблизно 70-80% ресурсу зосередженній в нерухомості якою володієш.
Тому отримавши з інтернету оповідання про обвал в найближчому майбутньому , ті хто хочуть купити в майбутньому пробують продати сьогодні , але постійно оглядаються на існуючу ціну .
Ціна в новобудовах - росте ( дивного нічого інфляція ) , а продати своє по заниженій ціні - резону не має , а що потім купиш.
От Вам і ступор , але ступор де у власників вторинку. Будівельники працюють десь на 50-60% від пікових показників 2007-2008 - як не як криза і збудованне продають в обємах достатніх для підтримання сьогоднішнього будівництва.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1