|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? (2011) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Чет 21 лип, 2011 17:59
Serg-ik написав: budivelnik написав:Serg-ik Ага, получает бабло на 0,5 метра, проедает его полностью, а на жильё, в отличие от меня, отложить не может
Прикольно 1 А чому Ви берете мого найгіршого працівника і рівняєте з собою ( Ви ж заявляли що Ви середній ?) Бли-и-и-и-н, а у Буди есть плохие работники? а я, наивный , думал, что только хорошие
В мене є низькокваліфіковані , середньокваліфіковані і висококваліфіковані працівники Низькокваліфікований - це хлопчина 20-25 років , без освіти ( максимум середня ) , який працює куди пошлють - 2500 грн=0,5 м2 Середньокваліфікований - певні навики існують , в залежності від навиків 2500-5000 =0,5-1 м2 Висококваліфіковані ( на сьогодні тільки я ) - інститут , стаж виробництва 20 років 10 000 - 15 000 = 2-3 м2 Акціонер ( 100% акцій - я ) 0-15 000 = 0-3 м2b] budivelnik написав:Serg-ik
2 Мій працівник має можливість звернутись до мене і отримати житло в розстрочку ( безпроцентну ) , а Ви тільки в кредит ( як мінімум під 15%) Ё-ё-ё-ё-ё-ё-ё, ну прям социализм какой-то. Будю -в президенты!!!
Я як можу так і стараюсь підтримати тих хто допомагає мені працювати . Наскільки адекватно я це роблю - залиште вирішувати їм budivelnik написав:Serg-ik 3 Скільки Ви платите з зьомне житло ? 3000 ...и это дешевле, чем брать кредитА я свому при потребі можу надати службове . Да уж, жить- Буде-служить!!!
Мені не служать , зі мною працюють , при чому приходячи на роботу відразу знають що я від них вимагаю і скільки за це буду платити . З іншого боку я стараюсь виконувати свої обіцянки і не даю можливостей не виконати іншим їх обовязки budivelnik написав:Serg-ik Так що можна заробляти 5 000 в місяць і відкладати 100 , а можна заробляти 3000 і відкладати 500. а можно и за квартиру платить и 5000 откладывать. Кто на что учился
1 Поки що я не бачу , що Ви вичились краще мене 2 Відкладати по 5000 грн в місяць і скиглити що життя не вдалось - може тільки ... самі придумайте хто.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Чет 21 лип, 2011 18:07
CRUSADER написав:http://finance.eizvestia.com/full/ekonomika-deneg-ne-dozhdetsya "На одного украинца приходится EUR800 потребительского кредита, или 3,5 средней зарплаты. Для сравнения, долг каждого испанца перед банками составляет 2,8 зарплаты, британца — 1,7, россиянина — 1,2." чего еще вспомнил кредиты в швейцарских франках по ипотеке. во в загоне сейчас.. "кредиты возвращают слабаки" (с)
Какой феерический бред. кредити надані фізичним особам на 01.07.2011-182595(млн. грн.) Итого если разделить на 45 миллионов, это 4050гр или 500$, это и будет примерно 1,5 зарплат, а не 3,5. Статейка видать старая это ДВА года назад кредитов было почти 800$ на человека, но благодаря животворящему кризису люди вернули почти 90 миллиардов гривен кредитов, и кстати увеличили свои депозиты почти на 80, так что собаки лают а караван идет...
-
_Marlboro_
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 21 лип, 2011 18:16
fenix81 написав:Артём123 вы много знаете пенсионеров которые переехали? я вообще не верю в масовость таких миграций ибо для человека в возрасте это огромный стрес - он уже привык к соседям к квартире к району, можно сказать прирос ) это нам просто сменить маскву на киев а им...
++++100% Как раз мой случай - подходящий вариант сняли с продажи из-за того, что хозяйка (70 лет) передумала перезжать к детям. На вопрос "почему" сказала что-то вроде "у меня здесь все подружки, а там кому я нужна? А у детей своя жизнь..." Также вспомнилось из фильма "Белые Росы", когда сын уговаривал старого отца поменять свою хату и жить с ними (преследуя цель увеличения жил.площади), тот отказался, говоря: "Нет, не могу. Соглашусь - на ГРЕХ вас подтолкну. Смерти моей ждать станете..." И еще, классика, - из песни Розенбаума: "Уже прошло лет 30 после свадеб Уже не мчимся в гости на ночь глядя Уже нам в жизни не до перемен..." P.S. Есть, конечно, и путешественники, но в целом, тенденция П(енсионер)=3,14.... 
-
ТЧК
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 21 лип, 2011 18:28
_Marlboro_ Текущий уровень проблемных кредитов – 40%. Накопительно долг будет до 3 зарплат. К сожалению, нет данных до исследованию данной коллекторской фирмы.
-
CRUSADER
-
-
- Подякував: 150 раз.
- Подякували: 30 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 лип, 2011 18:42
budivelnik написав:Як на мене 1 покоління це 25 років , тому 0-25 років - внуки ( потенційні отримувачі)_____________8 656 814 25-50 років - батьки ( повинні вже мати своє )__________11 954 920 50 і вище - бабусі/дідусі ( потенційні передавачі_______10 657 430 Як бачите , статистика дає інші результати , внуків на 20 % менше ніж дідусів/бабусь
А если так? 0-25 років - внуки ( потенційні отримувачі)_____________8 656 814 25-55 років - батьки ( повинні вже мати своє )__________14 361 231 55 і вище - бабусі/дідусі ( потенційні передавачі_______8 251 119 Внуков на 5% больше. 
-
mortimer
-
-
- Подякував: 2441 раз.
- Подякували: 2808 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 лип, 2011 18:46
CRUSADER написав:_Marlboro_ Текущий уровень проблемных кредитов – 40%. Накопительно долг будет до 3 зарплат. К сожалению, нет данных до исследованию данной коллекторской фирмы.
Накопительно это как??? Проблемные кредиты это какие? Это те пару тысяч авто которые два года назад вернули глупые секретутки? Где массовые распродажи залогового имущества? Где эти миллионы автомобилей, телевизоров, квартир в конце концов? Какие 40%, закусывать нужно товарищ. 
-
_Marlboro_
-
-
-
-
-
-
Додано: Чет 21 лип, 2011 18:46
budivelnik написав:50 і вище - бабусі/дідусі ( потенційні передавачі_______10 657 430 Як бачите , статистика дає інші результати , внуків на 20 % менше ніж дідусів/бабусь
а не рановато ли в 50 лет капыта откидывать? уж хотя бы щитать надо с 68 лет - по стату это средняя продолжительность жизни в Неньке т.е. внуков в три раза больше
Востаннє редагувалось Андрей_В в Чет 21 лип, 2011 18:49, всього редагувалось 1 раз.
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 лип, 2011 18:48
Банк зазначає, що, оскiльки станом на 31 грудня 2010 року активний ринок нерухомостi вiдсутнiй, а iснуючi стандарти та правила оцiнки майна не мiстять алгоритму визначення ринкової вартостi в умовах кризових явищ, то фактично, при визначеннi вартостi заставного майна застосовується оцiночна вартiсть, яка в бiльшiй мiрi спирається на професiйну думку фахiвцiв з оцiнки, нiж на ринковi фактории. Оцiнка справедливої вартостi нерухомостi вимагає формування суджень та застосування припущень щодо порiвнянностi об'єктiв майна та iнших факторiв. Облiковi оцiнки, пов'язанi з оцiнкою нерухомостi в умовах вiдсутностi ринкових цiн, якi формуються на активному ринку, є основним джерелом виникнення невизначеностi оцiнки, тому що їй властива висока мiнливiсть вiд перiоду до перiоду та вплив того, що визнання змiни оцiнок може бути суттєвим.
-
Jack Levine
-
-
- Заблокований
- Подякував: 41 раз.
- Подякували: 71 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 лип, 2011 19:08
budivelnik написав:2 Мій працівник має можливість звернутись до мене і отримати житло в розстрочку ( безпроцентну ) , а Ви тільки в кредит ( як мінімум під 15%)
Ой, кто-то заливает - аж не могу. Напомню - ранее сообщалось что "только найуспишниши", и то - не всем, как мы знаем. А "возможность" - имеют все, и одинаковую, с самого рождения, только не всем дается. Учтите сей простой факт.
-
1715
-
-
- Подякував: 37 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 лип, 2011 19:39
_Marlboro_ написав: CRUSADER написав:_Marlboro_ Текущий уровень проблемных кредитов – 40%. Накопительно долг будет до 3 зарплат. К сожалению, нет данных до исследованию данной коллекторской фирмы.
Накопительно это как??? Проблемные кредиты это какие? Это те пару тысяч авто которые два года назад вернули глупые секретутки? Где массовые распродажи залогового имущества? Где эти миллионы автомобилей, телевизоров, квартир в конце концов? Какие 40%, закусывать нужно товарищ. 
дядька, кто покажет из акицонеров банков проблемные кредиты, которые превышают 15-20% от активов банка, а как же временная администрация при превишении определенного уровня? а реструктуризацию считать проблемным кредитом? по кваритирам - ждем закона об отчуждении имущества. а там будем посмотреть
-
CRUSADER
-
-
- Подякував: 150 раз.
- Подякували: 30 раз.
-
-
Профіль
-
-
|