не так много, как нашему)))
см в самом пачти низу
собственно пургу гнать не надоело?
все равно Пароково мисто аленей своих навряд дождется)))
|
|
![]() не так много, как нашему))) см в самом пачти низу собственно пургу гнать не надоело? все равно Пароково мисто аленей своих навряд дождется))) ![]()
особо повеселила доступность жилья в женеве.... ![]()
1 Дивно , я особисто не жінка , але при цьому не вважаю жінок істотами другого сорту , тому мені дивно , що цей їздок з ... на лижах вже другий раз пробує мене образити назвавши жінкою. 2 На рахунок логіки у Сержика також прослідковується проблема Якщо в нього не вистарчає кроаві - то я жінка , а якщо у цього чахлика невмирущого вистарчає то я тоді хто ?
З чого Ви взяли що люди не заробляють 400 доларів Поясніть тоді мені будь ласка А за які сумми знімаєтьсяч житло в Києві. Я вважаю що дорожче ніж за 400 , але оплата за оренду - це явно не всі гроші які ці люди заробляють , тому Якщо людина є корінним Киянином , то вона має перевагу у вигляді не потрібності орендувати житло і з теоретичною можливість заощаджувати те що інші оплачують за оренду . Таких з перевагами - 99,36% . Ви до кого відноситесь ? До тих в кого в тата житло є , а у Вас не має можливості при цьому навіть 400 в місяць відкласти ? А хто тут про 5000 грн в місяць заощаджень розповідав . Чи не Ви дві сторінки тому ?
Санітарний ремонт ( а це якраз те що можна зробити з 100 м2 квартирою за 5000 доларів ) - може зробити будь яка людина в якої руки ростуть не з того місця на якому вона сидить
спадщина є у всіх , друге питання коли її отримають
Ваш тато отримав хату з глини поділенну на трьох ( моя мама таку саму , тільки поділену на двох )але при цьому я від батька з мамою отримав однокімнатну у Львові в 35 , правда радості від того що мій батько помер в 50 - я не відчуваю
1 Хто Вам заважає працювати ? 2 Чому Ви вважаєте що Ви зобовязані проживати в Києві , а не в глиняній хаті на трьох ? 3 Чому Ви вважаєте що хтось зобовязаний поступитись своїми прибутками за ради того щоб Вам легше було отримати житло в Києві
А навіщо Ви чекаєте . У нас що народжуються будівельниками ? Якщо це все так просто , то чого в офісі штанці протираєте - протирайте ручки викладаючи цеглу щоб було збудовано більше . А то як будувати - так будівельники вперед Як житло будівельниками збудованне оцінювати - так кожєен клерк думає що він головний і єдиноправий. Моя думка Ваше протирання штанців ринок оцінив в 0,2-1 м2 в місяць , то не Вам цю оцінку змінювати
Спочатку на 5 заробіть , а вже потім про 50 поговоримо
Крикунів - як собак нерізаних , працівників не видно .
![]() растишки как растишки, пользы на форуме - Ноль в квадрате
люди составляли табло, старались, исследования делали, но приходит великий УЭ, и все *ерит в силу своих великих знаний и, Главное, Великих, объявляемых при каждом удобном случае, Больших доходов ![]() я уже не стану говорить выводы, мужики их и так сделают)))
|
|