Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? (2011)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 13461347134813491350 ... 1543>
Повідомлення Додано: Пон 25 лип, 2011 21:46

1715 написав:
  budivelnik написав:1 Коли Ви протираючи штанці - отримуєте по 10-12 тис грн , не має нічого дивного в тому , що ті хто працюють фізично під сонцем і дощем і мають рівень освіти як мінімум не нижчий , а рівень відповідальності - явно вищий - хочуть отримати і отримують в 1,5 рази більше.
2 Прості працівники , нехай не з вищою освітою , але з більшим фізичним навантаженням отримують так само як і Ви , тобто по 10-12 тисяч , правда після цього ціна м2 зростає з моїх 5000 до Ваших 15000 , але я особисто не бачу при цьому нічого дивного .

Этак можно договориться до того что и дворник скажет жильцам "я не с высшим, но я физично работаю и тоже хочу заработать на квартиру !"

Скажу для Вас найстрашнішу річ , але всі двірники житлом забезпечені , а все тому що і програмісту і будівельнику потрібно щоб хтось прибирав , а для цього потрібно або платити ( і тоді двірник може сам собі на житло назбирати ) або надати йому житло , бо він їздити з тьмутаракані щоб до 7 ранку доріжки піском посипати не буде ( інакше виноги поломаєте , або голову розібєте )

Учтите, как минимум то, сколько лет человек тратил на высшее. И сколько - пройдя бурсу, тех училище.
Кто на что учился, так и зарабатывает.

1 Я потратив не менше від Вас
2 Будь який прораб , бухгалтер , інженер , проектант - так само має вищу освіту
3 Як правило всі бригадири мають як мініму середню-технічну ( бакалавр по Вашому)
4 Я так само кажу , але не хто на що , а хто вчився і що вивчив.
А вчаться у нас 90% молодих і що всі будуть високопрофесіоналами ?

Человек с высшим таки сможет ложить кирпичи под солнцем, а вот дай штукатурщику компьютер и тех задание на разработку системы управления - Подумайте, сможет ли он ?

Я особисто можу програмувати , звичайно не супер/пупер , але на якомусь паскалі/бейсіку чи ще чомусь подібному все що мені потрібно накалякаю , але при цьому не досягну рівня навіть середнього програміста.
То навіщо мені лізти туди де я буду бідним , якщо в своїй галузі я багатий ?
Як бачите я вибрав цеглу і в мене є все що є у досить серьозного програміста з заробітною платою в 20000-30000 грн
І що по Вашому я гірший/кращий від цього програміста ( чи іншого протирача штанців з аналогічною зарплатою ?)

Не смешите меня про ответственность ! Я полагаю что все тут присутствующие делали как минимум ремонт, и знают как надо следить чтобы все было правильно и вовремя исправлено.
И что строители/ремонтники таки да, халявят !

Ви не путайте 21 палець і всі остальні.
Ремонт - може зробити на свій смак і повний неадекват , а побудувати 9-30 поверхів - це якщо не мистецтво - то високий професіоналізм точно .

Даже вы сами сообщали что приняли объект "не без приключений". Кстати, про приключения до сих пор не отписались. Про то, какие они могут быть чтобы все же принять объект.

Просто працюють там такі як Ви які все знають про будівництво . Той каску не вдягнув , той під плитою стоїть , а той переноску в воду засунув...
Востаннє редагувалось budivelnik в Пон 25 лип, 2011 22:01, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 25 лип, 2011 21:58

Микола написав:
  budivelnik написав:
  Investor_K написав:budivelnik

Блин целую страницу вы со своими разборками захламили, ну если вы так друг друга любите, то пишите себе в личку )))) :lol: :roll: :wink: .

Давайте всё же возвращаться к теме, вот меня охватил такой вопрос.
Кто в эти недели покупал или продавал, или собирается, в каком районе и по чём. И если можно то по подробней, кредит или кеш, или бабушкину квартиру продал и доплатил. ???? :?: :?: :?:

а знаете, сейчас один "растишишка от данон" другому, который только дерьмо на вентилятор вбрасывать может и при это ничего из себя не представляет в плане дискуссий, при нас всех люлей отвесил. Такое стирать никак нельзя. Хохотал минут пять с диалога. Мочи его Строитель, бо запарил перлами типа "а вам слабо"? Не забудь второго, изъясняющегося в этом же стиле (забыл погоняло), привалить. Удачи!
cobalt60

Подякував: 40 раз.
Подякували: 31 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 25 лип, 2011 22:00

budivelnik написав:
Даже вы сами сообщали что приняли объект "не без приключений". Кстати, про приключения до сих пор не отписались. Про то, какие они могут быть чтобы все же принять объект.

Просто працюють там такі як Ви які все знають про будівництво . Той каску не вдягнув , той під плитою стоїть , а той переноску в воду засунув...

Ну что за чушь!
Объясните мне - как каска может повлиять на процесс принятия бетона? и т.д.
Это что - армия ?

Еще раз правило - если человек не следит за своей безопасностью, так каким образом он будет следить за качеством работы ? И уж тем более "отвечать" за нее.
1715

Подякував: 37 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 25 лип, 2011 22:03

SeTh

Подтверждаю - рынок работает, но только тогда, когда людям надо и они готовы торговаться

Коллега на работе в марте продала свою квартиру за Ленинградской площадью (однушку) за 48 тысяч зеленых. Купила на Русановке двушку за... не буду говорить. Но на прошлой неделе покупатель квартиры продала ее за 45 тысяч, за больше не смогла. Там цыкава ситуация - барышня подарок обналичила! Так что рынок работает, но только если нада и хотелку снижаем.
hwind

Повідомлення Додано: Пон 25 лип, 2011 22:07

1715 написав:
  budivelnik написав:

Ну что за чушь!
Объясните мне - как каска может повлиять на процесс принятия бетона? и т.д.
Это что - армия ?

Бачите , яж казав молоді-зелені.
Пояснюю
На будівництві , коли люди працюють на різних поверхах ( а це необхідно для пришвидшення робіт ) , з верхніх поверхів на нижні можуть падати важкі предмети від піску до цегли або молотка , щматки бетону і так далі .
Так от при падінні цього предмета на голову в касці - працівник залишається живий , при падінні на пусту голову - відповідальний за техніку безпеки ( а це я ) йде в тюрму .

Еще раз правило - если человек не следит за своей безопасностью, так каким образом он будет следить за качеством работы ? И уж тем более "отвечать" за нее.

Це демагогія
Людина якраз повинна знати правила техніки безпеки і їх виконувати краще ніж свої професійні обовязки ( на рівні інстинкту самосбереження ) , бо в противному випадку , коло кожного будинку буде з пару могилок.
Але на жаль , каска , монтажний пояс , кірзові чоботи - заважають працювати . Правильно зробити виноску тимчасової електрорезетки - потребує часу ( а ми спішимо ) - тому повинен бути хтось хто нас направить в потрібному напрямку.
Я вже мовчу про поломки техніки ( наприклад крана ) , а в тебе бетон стигне за 20 м від того місця де він повинен бути і так далі...
Востаннє редагувалось budivelnik в Пон 25 лип, 2011 22:11, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 25 лип, 2011 22:08

hwind написав:SeTh
Коллега на работе в марте продала свою квартиру за Ленинградской площадью (однушку) за 48 тысяч зеленых. Купила на Русановке двушку за... не буду говорить. Но на прошлой неделе покупатель квартиры продала ее за 45 тысяч, за больше не смогла.

О интересно , спс
Давайте всё же возвращаться к теме, вот меня охватил такой вопрос.
Кто в эти недели покупал или продавал, или собирается, в каком районе и по чём. И если можно то по подробней, кредит или кеш, или бабушкину квартиру продал и доплатил. ???? :?: :?: :?:

Кто - что ещё сообщит?
Микола

Повідомлення Додано: Пон 25 лип, 2011 22:11

Микола написав:Кто - что ещё сообщит?

Какая цель расспросов ?
1715

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 25 лип, 2011 22:14

budivelnik написав:
turbina

1 Я ніколи не брав на себе питання правильності розмірів оплати різних видів діяльності
2 Хліборобів і будівельників потрібно більше ніж програмістів , а так як будь якого фізично здорового програміста можна зробити працівником фізичної праці і не кожного будівельника чи хлібороба

Будивельник манипулирует. Читаю форум давно, но это уже достало.

По оплате - кто сколько стоит и знает сколько стоит, тот столько получает. Остальное от лукавого. Если неуч и не может себя продать - то сидеть на 2500 гривен и не думать о недвиге.

Да не нужно много хлеборобов сейчас! Современные технологии и техника позволяют вообще обойтись минимумом сотрудников в агрокомпаниях. На западе 400-600 га обрабатывает 4-5 человек в год! Т.е. среднему хозяйству в 2000 га нужно всего-то до 30-40 человек штата (максимум, с запасом и родственниками директора). Сам работал в агрокомпании - пришлось держать (из-за социалки) 80 человек в штате алкашей и пред-пенсионеров, в большей степени чтобы меньше воровали и не пустили красного петуха.

п.с. кстати - нормальные хлеборобы уже косами не машут, сидят в кондиционированных кабинах и должны разбираться хоть чуток в бортовых компах, ЖПСе и других прибамбасах. Алкаши на старых Нивах и раздолбанных Енисеях не в счет
hwind

Повідомлення Додано: Пон 25 лип, 2011 22:16

budivelnik
Я вас понял - т.е. принятия бетона происходит прямо в момент его возведения.

А если нечто более тяжелое чем кирпич упадет на человека в белой каске ? (с вариантом что каска не выдержала)

Все просто замечательно!
1715

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 25 лип, 2011 22:22

hwind написав:п.с. кстати - нормальные хлеборобы уже косами не машут, сидят в кондиционированных кабинах и должны разбираться хоть чуток в бортовых компах, ЖПСе и других прибамбасах. Алкаши на старых Нивах и раздолбанных Енисеях не в счет

Спасибо, я как раз раздумывал - писать ли Буде про такие вещи или промолчать, не огорчать его. :lol:

Пускай он подумает сколько микроконтроллеров в современной технике, включая краны и другие тяжелые машины.
1715

Профіль

#<1 ... 13461347134813491350 ... 1543>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор