|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? (2011) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Пон 25 лип, 2011 20:57
budivelnik
Фу. Как некрасиво. Генку из своей семьи за что выгоняешь? Что у него отец мурло?
-
Investor_K
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 918 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 лип, 2011 20:59
Как можно таким людям доверять строительство дома, если они со своей семьей и семенем не могут справиться?
-
Investor_K
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 лип, 2011 21:16
Investor_K написав: budivelnik написав:Investor_KТак що хлопчику , йди подрочи , може заспокоїшся.
Это брутальное оскорбление, грубо нарушающее формат форума. Как вам не стыдно, отец 4 детей? Детям своим давайте такие советы.
Ти мене не стиди , ти спочатку перед Андрієм_В вибачся ,потім своє повідомлення про вплив на київський РН відсутності в аптеках презервативів постирай , а вже потім я я зітру свої . А то як сам хамити - то молодець , а як личком в гіменце - так вже й образився.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 25 лип, 2011 21:20
budivelnik
Я не образився. То вам меріщиться. Або Ви клею нанюхались, або не тієї горілки хильнули без закуски. Результат: Ви сьогодні не в адекваті. Хто ж Вам винен?
-
Investor_K
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 лип, 2011 21:30
budivelnik
Завтра, коли будете в адекваті, принесете мені свої вибачення. Я їх прийму. Але покаяння має бути чистосердечним.
-
Investor_K
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 лип, 2011 21:36
Investor_K написав:budivelnik Завтра, коли будете в адекваті, принесете мені свої вибачення. Я їх прийму. Але покаяння має бути чистосердечним.
І не подумаю , але після того , коли ти постираєш всі свої повідомлення де тим чи іншим боком згадується вплив презервативів на ринок , я автоматично постираю свої і обіцяю й далі звертатись на Ви , а поки що .... ти і з маленької букви - прищавий тінейджер .
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 25 лип, 2011 21:39
budivelnik написав: Investor_K написав:budivelnik Завтра, коли будете в адекваті, принесете мені свої вибачення. Я їх прийму. Але покаяння має бути чистосердечним.
І не подумаю , але після того , коли ти постираєш всі свої повідомлення де тим чи іншим боком згадується вплив презервативів на ринок , я автоматично постираю свої і обіцяю й далі звертатись на Ви , а поки що .... ти і з маленької букви - прищавий тінейджер .
Чи можна на підставі зазначеної цитати стверджувати, що сперматозоїди, з яких зявляються будівельники, - браковані?
-
Investor_K
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 лип, 2011 21:40
budivelnik написав:1 Коли Ви протираючи штанці - отримуєте по 10-12 тис грн , не має нічого дивного в тому , що ті хто працюють фізично під сонцем і дощем і мають рівень освіти як мінімум не нижчий , а рівень відповідальності - явно вищий - хочуть отримати і отримують в 1,5 рази більше. 2 Прості працівники , нехай не з вищою освітою , але з більшим фізичним навантаженням отримують так само як і Ви , тобто по 10-12 тисяч , правда після цього ціна м2 зростає з моїх 5000 до Ваших 15000 , але я особисто не бачу при цьому нічого дивного .
Этак можно договориться до того что и дворник скажет жильцам "я не с высшим, но я физично работаю и тоже хочу заработать на квартиру !" Учтите, как минимум то, сколько лет человек тратил на высшее. И сколько - пройдя бурсу, тех училище. Кто на что учился, так и зарабатывает. Человек с высшим таки сможет ложить кирпичи под солнцем, а вот дай штукатурщику компьютер и тех задание на разработку системы управления - Подумайте, сможет ли он ? Не смешите меня про ответственность ! Я полагаю что все тут присутствующие делали как минимум ремонт, и знают как надо следить чтобы все было правильно и вовремя исправлено. И что строители/ремонтники таки да, халявят ! Даже вы сами сообщали что приняли объект "не без приключений". Кстати, про приключения до сих пор не отписались. Про то, какие они могут быть чтобы все же принять объект.
-
1715
-
-
- Подякував: 37 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 лип, 2011 21:42
1715 написав:Человек с высшим таки сможет ложить кирпичи под солнцем, а вот дай штукатурщику компьютер и тех задание на разработку системы управления - Подумайте, сможет ли он ? [/b]
. Не сможет. Вот пример будивельника - тому подтверждение. Эти люди сделаны из другого теста, они не такие как все.
-
Investor_K
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 25 лип, 2011 21:44