Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? (2011)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 14201421142214231424 ... 1543>
Повідомлення Додано: П'ят 12 сер, 2011 19:30

Daralex написав:Мне сегодня в почтовый ящик (Виноградарь) бросили рекламную листовку Комфорт Тауна :)
Цветная, формат А4. Хотя, бумагу могли бы и получше взять, для солидности.
10 лет рассрочки с 10% первым взносом, по 8600грн/метр.
Наверное, очереди за жильем закончились, хотят новые организовать.

Комфорт Таун, кстати, пиарят чуть ли не наиболее активно.
По ТВ шли спец. сюжеты + все метро им обклеено.
Пару месяцев назад у них, к слову, метр был в районе 8900.
Посторонний

Повідомлення Додано: П'ят 12 сер, 2011 20:06

Посторонний
Если человек со средней з/п в 2500 грн. оплатит коммунальные расходы, собственное питание, прочие накладные (проезд на работу и т.п.) то ему, в лучшем случае, эти самые 10% и останутся на «все остальное». А значит «отложить» для него равняется «отказать себе во всем», ибо это «все» зачастую в этих 10% дохода и сконцентрировано.
Курение и алкоголь здесь вообще ни при чем.
Так понятнее?

Перше і останнє
Якщо в людини 99%-101% заробітку йде на задоволення його щоденних потреб , то ціна м2 чи автомобіля його не цікавить , по тій простій причині , що будь-яка ціна вища 0 , для нього не доступна.
Так зрозуміліше ?

Пс
А на рахунок занять онанізмом в Запоріжжі , в той час коли у Львові будували - то це не до мене , це до тих хто займався , я в той час будував.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 12 сер, 2011 20:16

budivelnik написав:
Посторонний
Если человек со средней з/п в 2500 грн. оплатит коммунальные расходы, собственное питание, прочие накладные (проезд на работу и т.п.) то ему, в лучшем случае, эти самые 10% и останутся на «все остальное». А значит «отложить» для него равняется «отказать себе во всем», ибо это «все» зачастую в этих 10% дохода и сконцентрировано.
Курение и алкоголь здесь вообще ни при чем.
Так понятнее?

Перше і останнє
Якщо в людини 99%-101% заробітку йде на задоволення його щоденних потреб , то ціна м2 чи автомобіля його не цікавить , по тій простій причині , що будь-яка ціна вища 0 , для нього не доступна.
Так зрозуміліше ?

Пс
А на рахунок занять онанізмом в Запоріжжі , в той час коли у Львові будували - то це не до мене , це до тих хто займався , я в той час будував.

Вот и вернулись к тому, с чего начали.
Просто так и скажите: Строю для тех у кого доход в 4 раза выше среднего, все остальные - в сад!
И не хрен тут из себя Робин Гуда корчить. :wink:
Посторонний

Повідомлення Додано: П'ят 12 сер, 2011 20:43

quote="1021178:budivelnik"]
  Посторонний написав:[
2 Ті хто отримують 2400 в місяць , для тих хто отримує 2400 в місяць , будують по 0,2 м квадратноло на лице в рік .
Тому будь хто , може поміняти свою щоденну пачку вінстона/лм/честера ( 10 -11 грн х 365 днів = 3650 грн ) на 0,2 м2 житла в центрі Києва ( 0,2 м2 х 16 000 = 3200 грн).
Для тих , кому Київ не цікавий , ці можуть поміняти щоденну пачку Козака ( 365 днів х 4 = 1460 грн , на 0,2 м2 в будь-якому обласному центрі 0,2 х 7380 = 1480)
Якщо бажання курити в нього сильніше ніж бажання скупити все житло яке для нього такі як він збудували - то хто йому лікар ?
Я наприклад не курю, практично не пю , найкращим відпочинком вважаю зміну виду діяльності , тому в моєї сімї закамульоване житло збудоване для близько 50 курців на протязі 30 років + 70% того чим користується моя сімя збудовано за мої гроші , під моїм керівництвом , за моїми проектами..
І що , будете мені розповідати що я бука-бяка ?

Что за навязчивая концентрация на курении (в детстве отец застукал с бычком и заставил скурить всю пачку?)?
В Украине систематически курит где-то 60% мужчин и 20% женщин. Т.е. суммарно это менее половины взрослого платежеспособного населения (если условно считать, что женщин и мужчин у нас поровну).
И вы вправду думаете, что проблема недоступности жилья обусловлена исключительно курением потенциальных покупателей? :roll:
Посторонний

Повідомлення Додано: П'ят 12 сер, 2011 20:54

jde К вчерашнему посту

jde помню как сейчас :) Понятно что это была юность и все тяготы ощущал не так как родители.
Батя летом 93 закончил службу "по выслуге лет" и попал под сокращение и на пенсию. Продали 2к приватизированную сталлинку в г Вышний Волочек и ай да на родину на пмж. Продали за 4.5к уе (на то время офигенные деньги). Тут в райценте киевской области на лето 93 цены на хаты и особенно квартиры были сумашедшими!!! Мы со своими 4.5к были как бомжи :(....нормальное жилъё от 12-14 просили. Вот нашли старую глиняную хату за 2000к уе. И сразу решили вывозить весь материал на новою. Как раз на 2.5к всё основное. Потом строились долгих 7 лет на пенсию и з/п. Ни видиков шмидиков..и прочего не было. Телик 89года выпуска поменяли на новый дешёвый аж в 2005м году...
пысы - кстати потом когда мы уже влезли в грёбанную стройку в году так 1995ом недвига стала офигенно доступной снова!!! В г Белая Церковь как раз бы те самый 2к смогли бы купить...но было поздно :( денги были вложенны в камни кирпичи и т.д...
Михасик

Подякував: 20 раз.
Подякували: 43 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 12 сер, 2011 20:58

Посторонний
И вы вправду думаете, что проблема недоступности жилья обусловлена исключительно курением потенциальных покупателей?

Ні не рахую .
Крім куріння , на мій погляд , заважає купити житло ще й споживання алкоголю . Згідно статистики МОЗ , в Україні споживається в рік 15 л в перекладі на 100% спирт алкогольних напоїв кожним мешканцем України старше 20 років .
Цифри
45,5 млн / 69 років х ( 69 років - 20 років ) х 15 л х 2,4 ( коефіцієнт переводу спирту в горілку ) х 2 ( перевід в пляшку 0,5 л ) х 30 грн ( приблизна ціна пляшки 0,5 , на сьогодні мінімальна ціна 26,10 ) = 70 млрд грн
В 2008 збудували 10 млн м2 х 6000 грн = 60 млрд грн
В 2009 збудували 5 млн м2 х 6000 грн = 30 млрд грн
В 2010 збудували 5 млн м2 х 6000 грн = 30 млрд грн

Будете мені ще щось розповідати ?
Висновок простий
Прокурюємо - стількиж скільки і будуємо
Пропиваємо - в два рази більше ніж будуємо

Всього пропиваємо і прокурюємо в 3 рази більше ніж будуємо.

Мобільний
45 млн абонентів х 50 грн в місяць х 12 місяців = 27 млрд грн

Пропиваємо+прокурюємо + мобільний - в 4 рази більше ніж витрачаємо на будівництво нового житла ( в рік , а житлом користуємось за ці гроші - 100 -150 років )

Автомобілі
Прогнозують в цьому році 200 000 х 10 000 доларів х 8 грн = 16 млрд грн ( максимум вистарчає на 10 років )

Як бачите , я привів не тільки сигарети і алкоголь .
Якщо хочете , можу пошукати ще ....
Востаннє редагувалось budivelnik в П'ят 12 сер, 2011 20:59, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 12 сер, 2011 20:59

budivelnik написав:1 Отже - найменш кваліфікований мій робітник - отримує 2500 грн ( приблизно 0,5 м2 з того що будує )
2 Робітник нормальної кваліфікації - 5000 грн ( 1 м2 з того що будує )
3 Я за використання моїх же грошей + моя відповідальність від ідеї до реалізації - 30 000 грн .

Так и говорите - я строю для тех кто в месяц имеет 30 000 грн прибыли (а не з/п).
Т.е. - для "найуспишнышых".

1 Все що було збудоване до грудня 2008 року я продав
2 За 2009-2010 + 9 місяців 2011 - збудував 650 м2
3 На рахунок гаражів
Щоб не виникало дурних запитань куди я подів 78м2 ( 650 - 572 = 78) , то просив би згадати що в будинку є сходові клітки , тобто я збудував 650 , а продаю всього 572 .

Ну и где же расчет про гаражи ? Какая-то "липа" получилась.

Еще раз - какой навар на гаражах ?

Или вы продажами гаражей покрываете нехватку продаж "жилых" лестничных клеток ? Очень похоже, разве что - на клетках потрачено 78м2, а гаражей - 140м2.
Классно! :shock:

Еще раз - подтвердите что у вас нет дохода на продажах гаражей.
Мы тут все вместе весело посмеемся. :lol:

4 На рахунок 40% , за 2 роки депо з своїх грошей я б отримав як мінімум 20% нічого не роблячи .
Як думаєте , я б працював отримуючи менше 40% , чи сидів би депохомяком ?

Конечно да! Т.к. уже прошло почти 3 (!) года, а не два.
Три года - сколько доходность по депо ? 30% ? 40% ?

А значит что ваш доход на стройке - более чем 40%. 8)

А чому Ви ще не на будові ? Ви що в себе в офісі більше заробляєте ?
Чи є така зарплата захмарною і чи можна її понизити в рази ?

Якщо зможете будувати дешевше в 4-5 разів , то знову ж теж запитання
Чому Ви не на будові

Потому что есть:
1. разделение труда.
2. я никому не доказываю что моя работа стоит вот столько-то.
3. я не верю что "кирпиче-укладчик" получает 5 000 грн.
4. я учился головой работать, и не руками.
5. высшее законченное дает свои плюсы в З/П.
1715

Подякував: 37 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 12 сер, 2011 21:07

Посторонний написав:Просто так и скажите: Строю для тех у кого доход в 4 раза выше среднего, все остальные - в сад!
И не хрен тут из себя Робин Гуда корчить. :wink:

неа, не 4 раза

помница популярно у них другое, а именно - "у кого нет миллиарда - идут - в ***" :lol:

это просто подъем предкризисных годов вскружил им, неопытным "бизнесменам", голову, и поперли они далее, башню то снесло
теперь в прострации
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 12 сер, 2011 21:19

1715
Еще раз - какой навар на гаражах ?

І сміх і гріх .
Я показав що середня ціна метра який продаю ( включаючи гаражі ) = 700
А якщо я ціну метра в гаражах включу в ціну житла , а гаражі роздам даром , Ви що будете розповідати що собівартість будівництва 0 , бо я гаражі по 0 роздаю ?
Для тих хто не має зеленого уявлення про бізнес розповім :
1 Я не роздаю гаражі даром ( тобто не включаю їх ціну в вартість житла ) бо :
а - квартир в двох частинах будинку - 12 , гаражів 7
б - у нас до сьогодні спочатку питають ціну метра , а вже потім ціну квартири , тому якщо я вкладу вартість гаража в вартість квартирного метра , то ціна метра в мене вийде трошки неконкурентною
в - хоча для мене вартість будівництва гаража дуже мало відрізняється від вартості будівництва житлового метра , я змушений враховувати помилкову думку покупця , що гараж це дешево , а квартира мусить бути дорожчою.

4 На рахунок 40% , за 2 роки депо з своїх грошей я б отримав як мінімум 20% нічого не роблячи .
Як думаєте , я б працював отримуючи менше 40% , чи сидів би депохомяком ?

Конечно да! Т.к. уже прошло почти 3 (!) года, а не два.
Три года - сколько доходность по депо ? 30% ? 40% ?

А значит что ваш доход более чем 40%. 8)

На сьогоднішній день мій дохід в валюті 13% в рік( 40 / 3 роки = 13% ) , але при цьому я зберіг людей і потужності + як тільки відкриється грошовий краник , я знову отримаю + 40% , але так як мною прийнято рішення не будувати великі будинки , а переспеціалізуватись на будинки в 2 поверха - 100 м2 з гаражем , то я думаю що мої щорічних 13% 2009-2011 , в 2012 перетворяться як мінімум в 80 % на вкладенні кошти , за рахунок зменшення часу повного будівництва обєкту з 3 років до 0,5 року .
Вас це сильно засмутить ? А мене і моїх покупців - думаю що ні , бо було 500-700 , і надіюсь буде 550-750 .
А чому Ви ще не на будові ? Ви що в себе в офісі більше заробляєте ?
Чи є така зарплата захмарною і чи можна її понизити в рази ?

Якщо зможете будувати дешевше в 4-5 разів , то знову ж теж запитання
Чому Ви не на будові

Потому что есть:
1. разделение труда.

Риба шукає де глибше , людина де краще , якщо Ви там де є , а я тут , то значить мені краще на будові , а Вам в офісі

2. я никому не доказываю что моя работа стоит вот столько-то.

Ви пробуєте робити гірше .
Ви мовчите про свою роботу , але чомусь звинувачуєте інших ( куди до речі самі ні ногою , бо Ви ж вважаєте що там де Ви краще )що їх доходи в рази завищенні.
3. я не верю что "кирпиче-укладчик" получает 5 000 грн.

Я скажу Вам страшну річ
В мене не має мулярів взагалі .
В мене є чорноробочі , монтажники , бетонщики, сварщики .
Чорноробочі в мене отримують 2500 , всі інші більше і що ?
4. я учился головой работать, и не руками.

Чим хвастаєтесь ?
Тим що працюючи головою , не можете купити того що виготовляють інші рукамиі без освіти ?
5. высшее законченное дает свои плюсы в З/П.

Будь-який диплом сам не працює . Диплом дає можливість працювати , але цю можливість потрібно реалізувати .
А дипломів про Вищу освіту на сьогодні в Україні мають напевно з 30% всіх молодших від 35 років.
Востаннє редагувалось budivelnik в П'ят 12 сер, 2011 21:40, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 12 сер, 2011 21:38

Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?

budivelnik написав:Як бачите , я привів не тільки сигарети і алкоголь .
Якщо хочете , можу пошукати ще ....

Вы, безусловно, можете поискать еще.
Вот только мы опять идем к тому, с чего начали.
А именно: Отказывать себе во всем и всю жизнь - единственный способ к пенсионному возрасту накопить на хрущ.
Вот уже и мобильный не нужен (хотя сегодня он банально нужен именно для того, чтобы выполнять свои должностные обязанности, даже когда компания эти расходы не покрывает) и кушать, наверное, можно 2 раза в день. А то! Это ж сколько метров за жизнь в буквальном смысле проедается!
Не хотите прикинуть кол-во кв. метров в пересчете на среднестатистическое потребление макарон населением от 20 до 50?

А расчет ваш неверен, т.к. вы считаете будто все пьют только водку и выпивают 72 бутылки в год.
Чтобы считать правильно нужно знать ср. стоимость 1 л спирта в потребительских напитках (всех, начиная от слабоалкогольных и до водки с коньяками) и уже потом умножать это на 15.

И на закуску, раз пошла такая тема :wink:
Анатолій Вієвський, головний нарколог Міністерства охорони здоров´я, стверджує, що Україна за рівнем споживання алкоголю не надто відрізняється від Німеччини.

«Ми є країною середньо-високого рівня вживання алкоголю. Це приблизно 12 літрів на душу населення. У Німеччині практично такий же рівень споживання. В останні роки немає ніякого зростання алкогольних показників. Вони знаходяться останні 5 років приблизно на одному рівні», - заявив Вієвський в інтерв´ю

Немцы, выходит, свою недвигу тоже пропивают...
Посторонний

#<1 ... 14201421142214231424 ... 1543>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми

Теми
Відповіді Перегляди Останнє