Комфорт Таун, кстати, пиарят чуть ли не наиболее активно.
По ТВ шли спец. сюжеты + все метро им обклеено.
Пару месяцев назад у них, к слову, метр был в районе 8900.
|
|
![]() Комфорт Таун, кстати, пиарят чуть ли не наиболее активно. По ТВ шли спец. сюжеты + все метро им обклеено. Пару месяцев назад у них, к слову, метр был в районе 8900.
![]()
Перше і останнє Якщо в людини 99%-101% заробітку йде на задоволення його щоденних потреб , то ціна м2 чи автомобіля його не цікавить , по тій простій причині , що будь-яка ціна вища 0 , для нього не доступна. Так зрозуміліше ? Пс А на рахунок занять онанізмом в Запоріжжі , в той час коли у Львові будували - то це не до мене , це до тих хто займався , я в той час будував.
![]()
Вот и вернулись к тому, с чего начали. Просто так и скажите: Строю для тех у кого доход в 4 раза выше среднего, все остальные - в сад! И не хрен тут из себя Робин Гуда корчить. ![]()
![]() quote="1021178:budivelnik"]
Что за навязчивая концентрация на курении (в детстве отец застукал с бычком и заставил скурить всю пачку?)? В Украине систематически курит где-то 60% мужчин и 20% женщин. Т.е. суммарно это менее половины взрослого платежеспособного населения (если условно считать, что женщин и мужчин у нас поровну). И вы вправду думаете, что проблема недоступности жилья обусловлена исключительно курением потенциальных покупателей? ![]()
![]() jde К вчерашнему постуjde помню как сейчас
![]() Батя летом 93 закончил службу "по выслуге лет" и попал под сокращение и на пенсию. Продали 2к приватизированную сталлинку в г Вышний Волочек и ай да на родину на пмж. Продали за 4.5к уе (на то время офигенные деньги). Тут в райценте киевской области на лето 93 цены на хаты и особенно квартиры были сумашедшими!!! Мы со своими 4.5к были как бомжи ![]() пысы - кстати потом когда мы уже влезли в грёбанную стройку в году так 1995ом недвига стала офигенно доступной снова!!! В г Белая Церковь как раз бы те самый 2к смогли бы купить...но было поздно ![]() ![]()
Ні не рахую . Крім куріння , на мій погляд , заважає купити житло ще й споживання алкоголю . Згідно статистики МОЗ , в Україні споживається в рік 15 л в перекладі на 100% спирт алкогольних напоїв кожним мешканцем України старше 20 років . Цифри 45,5 млн / 69 років х ( 69 років - 20 років ) х 15 л х 2,4 ( коефіцієнт переводу спирту в горілку ) х 2 ( перевід в пляшку 0,5 л ) х 30 грн ( приблизна ціна пляшки 0,5 , на сьогодні мінімальна ціна 26,10 ) = 70 млрд грн В 2008 збудували 10 млн м2 х 6000 грн = 60 млрд грн В 2009 збудували 5 млн м2 х 6000 грн = 30 млрд грн В 2010 збудували 5 млн м2 х 6000 грн = 30 млрд грн Будете мені ще щось розповідати ? Висновок простий Прокурюємо - стількиж скільки і будуємо Пропиваємо - в два рази більше ніж будуємо Всього пропиваємо і прокурюємо в 3 рази більше ніж будуємо. Мобільний 45 млн абонентів х 50 грн в місяць х 12 місяців = 27 млрд грн Пропиваємо+прокурюємо + мобільний - в 4 рази більше ніж витрачаємо на будівництво нового житла ( в рік , а житлом користуємось за ці гроші - 100 -150 років ) Автомобілі Прогнозують в цьому році 200 000 х 10 000 доларів х 8 грн = 16 млрд грн ( максимум вистарчає на 10 років ) Як бачите , я привів не тільки сигарети і алкоголь . Якщо хочете , можу пошукати ще .... Востаннє редагувалось budivelnik в П'ят 12 сер, 2011 20:59, всього редагувалось 1 раз.
![]() Так и говорите - я строю для тех кто в месяц имеет 30 000 грн прибыли (а не з/п). Т.е. - для "найуспишнышых".
Ну и где же расчет про гаражи ? Какая-то "липа" получилась. Еще раз - какой навар на гаражах ? Или вы продажами гаражей покрываете нехватку продаж "жилых" лестничных клеток ? Очень похоже, разве что - на клетках потрачено 78м2, а гаражей - 140м2. Классно! ![]() Еще раз - подтвердите что у вас нет дохода на продажах гаражей. Мы тут все вместе весело посмеемся. ![]()
Конечно да! Т.к. уже прошло почти 3 (!) года, а не два. Три года - сколько доходность по депо ? 30% ? 40% ? А значит что ваш доход на стройке - более чем 40%. ![]()
Потому что есть: 1. разделение труда. 2. я никому не доказываю что моя работа стоит вот столько-то. 3. я не верю что "кирпиче-укладчик" получает 5 000 грн. 4. я учился головой работать, и не руками. 5. высшее законченное дает свои плюсы в З/П. ![]()
І сміх і гріх . Я показав що середня ціна метра який продаю ( включаючи гаражі ) = 700 А якщо я ціну метра в гаражах включу в ціну житла , а гаражі роздам даром , Ви що будете розповідати що собівартість будівництва 0 , бо я гаражі по 0 роздаю ? Для тих хто не має зеленого уявлення про бізнес розповім : 1 Я не роздаю гаражі даром ( тобто не включаю їх ціну в вартість житла ) бо : а - квартир в двох частинах будинку - 12 , гаражів 7 б - у нас до сьогодні спочатку питають ціну метра , а вже потім ціну квартири , тому якщо я вкладу вартість гаража в вартість квартирного метра , то ціна метра в мене вийде трошки неконкурентною в - хоча для мене вартість будівництва гаража дуже мало відрізняється від вартості будівництва житлового метра , я змушений враховувати помилкову думку покупця , що гараж це дешево , а квартира мусить бути дорожчою.
На сьогоднішній день мій дохід в валюті 13% в рік( 40 / 3 роки = 13% ) , але при цьому я зберіг людей і потужності + як тільки відкриється грошовий краник , я знову отримаю + 40% , але так як мною прийнято рішення не будувати великі будинки , а переспеціалізуватись на будинки в 2 поверха - 100 м2 з гаражем , то я думаю що мої щорічних 13% 2009-2011 , в 2012 перетворяться як мінімум в 80 % на вкладенні кошти , за рахунок зменшення часу повного будівництва обєкту з 3 років до 0,5 року . Вас це сильно засмутить ? А мене і моїх покупців - думаю що ні , бо було 500-700 , і надіюсь буде 550-750 .
Риба шукає де глибше , людина де краще , якщо Ви там де є , а я тут , то значить мені краще на будові , а Вам в офісі
Ви пробуєте робити гірше . Ви мовчите про свою роботу , але чомусь звинувачуєте інших ( куди до речі самі ні ногою , бо Ви ж вважаєте що там де Ви краще )що їх доходи в рази завищенні.
Я скажу Вам страшну річ В мене не має мулярів взагалі . В мене є чорноробочі , монтажники , бетонщики, сварщики . Чорноробочі в мене отримують 2500 , всі інші більше і що ?
Чим хвастаєтесь ? Тим що працюючи головою , не можете купити того що виготовляють інші рукамиі без освіти ?
Будь-який диплом сам не працює . Диплом дає можливість працювати , але цю можливість потрібно реалізувати . А дипломів про Вищу освіту на сьогодні в Україні мають напевно з 30% всіх молодших від 35 років. Востаннє редагувалось budivelnik в П'ят 12 сер, 2011 21:40, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?Вы, безусловно, можете поискать еще. Вот только мы опять идем к тому, с чего начали. А именно: Отказывать себе во всем и всю жизнь - единственный способ к пенсионному возрасту накопить на хрущ. Вот уже и мобильный не нужен (хотя сегодня он банально нужен именно для того, чтобы выполнять свои должностные обязанности, даже когда компания эти расходы не покрывает) и кушать, наверное, можно 2 раза в день. А то! Это ж сколько метров за жизнь в буквальном смысле проедается! Не хотите прикинуть кол-во кв. метров в пересчете на среднестатистическое потребление макарон населением от 20 до 50? А расчет ваш неверен, т.к. вы считаете будто все пьют только водку и выпивают 72 бутылки в год. Чтобы считать правильно нужно знать ср. стоимость 1 л спирта в потребительских напитках (всех, начиная от слабоалкогольных и до водки с коньяками) и уже потом умножать это на 15. И на закуску, раз пошла такая тема ![]()
Немцы, выходит, свою недвигу тоже пропивают...
|
|