Та да, є марафон, є щоденні відосики - там перемоги, там потужність й незламність. А тут якийсь ексдепутат попереднього скликання засмучує нас новинами з реальності.
Заблокувати негідника, ми ж демократична країна, не те що якась там московія.
|
|
![]() Та да, є марафон, є щоденні відосики - там перемоги, там потужність й незламність. А тут якийсь ексдепутат попереднього скликання засмучує нас новинами з реальності. Заблокувати негідника, ми ж демократична країна, не те що якась там московія. ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуТолько что над головой сбили шахед. Вижу взрыв, ожидаю волну, окна открыты. "Хлопок"
И сразу подумалось, какое красивое небо сейчас, нужно насладиться ![]() Ще раз 1 Якщо беремо що населення в 2022 році становило 42 млн і офіційно платило податки 12 млн - то 8 млн тих хто не платить Є. 2 Ясно що сьогодні, коли а - 8 млн населення за кордоном б - 4-5 млн населення на окупованих територіях То цифри інші... Але тут не про КОНКРЕТНІ цифри А про суть
![]() Оце побачила і навіть марафон на паузу поставила. Ви prodigy читали? Кортизол підскочить і хана вашим яєчкам. АндрійМ каже що біологія то не важливо, але я таким ризикувати не згодна. PS: підіть в укриття, ніч може бути важкою. Шмідт вірно каже що Мінськ і Стамбул усе... PPS: пішла далі на диван з марафоном. Там хоч не кажуть що Медведчук, Бойко, Янукович то є благодать, а це тому що Служба Божа Онуфрію оголосила анафему... ![]() Мої продавці в ларьку для України роблять більше ніж ти тому те що ти думаєш що розумний- твоїми відповідями не підтверджено. Де в моєму питанні є згадка хоча б про якусь національність? Що розумного ти зробив витягнувши сюди ксенофобське совкове формулювання?
![]() Всім дяка за привітання. Взагалі я крім нового року якось не запамʼятовую свята, то і не знав поки вранці в телегу не прилетіли картінки від колег по військовому цеху. Сам я картінки не розсилаю ніколи))
Ех, віскаріка нема під рукою, а пивом хіба такі свята відмічають? 😅 ![]() как-бы маски сбрасываются помаленьку, и уже все в открытую заявляют кто на чьей стороне
Востаннє редагувалось Xenon в Чет 03 лип, 2025 23:00, всього редагувалось 2 разів.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуЖоден з тих на кого и ссилаєшся не був практиком в Україні. Практик-це той хто чогось досягнув Для Польщі- Бальцерович практик, бо його теорія відповідала баченню і підготовці(економічно/ментальній) польського суспільства А для України - Бальцерович виявився теоретиком... бо його теорії тут не спрацювали. І це якраз те що я тобі в котрий раз пробую пояснити І привожу приклади Ти можеш з неосвічених зробити літунів - не можеш , бо для того щоб навчити їх літати - треба щоб вони спочатку вміли просто читати, а потім читати специфічну літературу(інструкції) на іноземній мові Але навіть прочитавши - в них повинні бути навики які передаються не через навчання а через суспільні знання/правила Капіталістичними знаннями/правилами в Україні станом на 1991 рік володіло МЕНШЕ 1% населення Станом на 2025 рік - володіє 5% населення В той самий час совковими знаннями /правилами в 1991 році володіло 100% населення Станом на 2025 рік - ментально совкозалежних менше 50% населення. Тобто в 1991 році 1% мав змінити ментальність 99% - це важко і безперспективно в 2025 році 5% мають змінити совкозалежність у 60% - це вже має якісь варіанти в 2050 році 10-15% будуть змінювати ментальність вихованих Україною і практично не будуть боротись з совкозалежністю яка до цього часу повністю еволюційно зникне. Тому ще раз Є багато теорій Але Ейнштейн ніколи не позиціонував себе як практика по створенню машини часу... В той самий час Форд позиціонував себе як практика в створенні автомобільного конвеєра... Теорію Ейнштейна сьогодні розуміє дай Бог щоб 10 000 науковців Автомобілями користується ________________100 000 000 людей... Уяви собі суперечку між Ейнштейном і Фордом - хто правильніше знає як розвивати суспільство? Тепер про ресурси Китай- приклад фіговий Загнати 1 млрд ( 70% свого населення на рівень 1950 року) щоб 400 млн були на рівні 2010 року - можна От тільки питання Яких 70% населення України ти пропонуєш як скотину зігнати в село і не дати можливість їм звідти вибратись , при чому залишивши для них освіту/медицину/пенсійне забезпечення на рівні 1950 року Ідруге питання Ресурси це не тільки матеріальне- це ще й моральне(психологічне) Виражається воно в хочу/не хочу буду/не буду.. Якщо 70% вихованих при совку вважають капіталістів злодіями які їх обікрали Вони мріють стати капіталістами? З радістю будуть перебудовувати свою свідомість? Чи зберуться під прапорами теоретиків які розскажуть що в Україні все є треба лише позабирати в тих в кого багато є ?
![]() ты что, на полном серьезе не понимаешь смысл того анекдота? ![]() Ладно, вот тебе прямо связанный с твоей сферой деятельности вопрос: "что лучше - огурцы или помидоры?" ![]()
|
|