budivelnik написав:Не буде я там помилився і спеціально чекав коли ж ти відкриєшся і створиш якусь табличку яка б показала цю мою помилку ... Я вибачаюсь
Табличку? - это же банальная математика на уровне "2÷2 больше/меньше 1" :shock" (2.1, на самом деле, и может быть "равно" - но то уже такое)
Ну наконец то! А то "budivelnik всегда прав"...
Я поставив тобі запитання
лицо - попроще сделай - чай не в ларьке своем с продавщицами общаешся... но я ж тебе отвечал уже? - давай еще раз отвечу, если с первого раза не понял: "кто лучше - грузины или армяне?"
Bobua написав:От дані про мобрезерв: https://texty.org.ua/projects/111874/mo ... VppDDmSmcA 10-11 млн, як я і думав. Але хитродупенки знизили його до менш аніж 5млн... 😒 І навіть ті 5млн не штрафують, не обмежують в правах.
Вроді раніше 42 млн думали? А себе також до "хитродупенків" відносите? Бо ті, що вже в ЗСУ, відповідно вже зменшують резерв. Стаття вже понад річної давності і моб.резерв навряд чи вже навіть в тому розмірі зберігся.
Я , громадянин України , одружений на громадянці Китаю.... Ще той квест з владою України з 2000 року по докуентам... як нам "допомагали" наші можновладці з документами , це пездець , давай бабки ,а я ХУЙ вам. Но , ПРОСТОЙ звонок в Киев І местную мафию ПАСПОРТОВ приопустил и ми отримали документИ без взятки, КАКИЕЖЕ У ЭТИХ ТЁЛОК ОВИРОВских БЫЛИ АБИЖЕННЫЕ надутые ГУБЫ Так там же еще начальник ОВИРА Днепропетровской области взбудоражился шо не занесли(пидор) и начал нести шо не па закону или депортация немедленная , я ему обьяснил шо не надо пыжится, у нас все по Закону, успокоилась мразь...после звонка из департамента , а нервы? Начальгик Облати ОВИР говорит шо вы не по закону , я звоню в Киев.... в департамент МВД, спрашиваю ? все по Закону УКраїни , ему наверное розьяснили Законы , оформили без вопросов с надутіми губами наши документі , вот такие мрази служили і служат в МВС України
Востаннє редагувалось Vadim_ в Чет 03 лип, 2025 21:41, всього редагувалось 4 разів.