katso написав:лишь следствие из этой глобальной попытки натянуть ненатягиваемое.
Поки що я бачу як ти свій переляк натягуєш собі на.... і паралельно пробуєш переконати що і в інших так само. А інші в дупі бачили тебе з твоїм переляком.. І потихеньку з 4-30 до 8-30 прибрали видимі наслідки прильотів осколків по Львову. І вже після обіду запустили тролейбуси на тих трьох маршрутах де були перебиті дроти. І диму від пожежі вже не було видно після 9-00. І всі літаки перед атакою з аеродрому підняли , а над самим полем влаштували дискотеку з трасерів, хоча лізло туди шахедів -дійсно багато. А от на рахунок того що економічні збитки від ударів бпла- вищі від вартості бпла які для цього витрачені - я б посперичався.
ЛАД написав:В той стране не было частной собственности не квартиру. Формально вы не могли её ни продать, ни передать по наследству.
Не может быть, что бы вы не слышали про ЖСК... Да и с "односемейками" все было немного интересно.
1 Кооперативних квартир було небагато , і їх МОЖНА було продати ДО ПОДАЧІ документів на виїзд. Точно так само як і приватне житло в селах. Те що одна сімя проживає в будинку-не змінює її правовий стан, тобто це могла бути Державна квартира( або комунальна) а не приватна. Ви ж не вимагаєте права продати квартиру яку взяли у власника в оренду у випадку коли зїзжаєте? 2 Євреї виїзжали з країни на яку ніхто не напав в країну яко воювала постійно з моменту створення. Тому зауваження -як би хромає на обидві ноги 3 Ссилки на демократію - це добре Але от халепа В Демократичній країні ПРАВА існують РАЗОМ з Обовязками. І навіть у випадку коли ХТОСЬ порушує свої обовязки -це не дає можливості іншим зіславшись на це порушення-не виконувати СВОЇ.
Якщо квартира в місті, то "обмін з доплатою" на гірший варіант. Ніби не продаж що у власності але за гроші. Тобто якісь елементи "власності" були
budivelnik написав:3 Ссилки на демократію - це добре Але от халепа В Демократичній країні ПРАВА існують РАЗОМ з Обовязками.
Дійсно халепа, що ти не телемарафоні. Це твердження кожного дня спростовується наявністю мільйонів громадян України, які не мають жодних обов'язків, але права, паспорти чи майно у них ніхто не відбирає. Розумію, що ти та багато інших хочуть, щоб цей "принцип" застосувався вибірково, але так не буває у демократичній країні. Набридла ця брехня.
Ти чув З дурі можна й мягке зломати. 1 Я не пишу закони і точно так само обмежений у виїзді як і ті 6 млн мобпридатних які залишились в Україні 2 Обмеження виїзду мені не подобається, але на відміну від тебе і таких як ти я ЗА те щоб ті хто ХОЧУТЬ виїхати -могли це зробити , але не просто так-Захотіли-виїхали. Адже вони відмовляються бути резервом для ЗСУ... а раз так то цю відмову ПОВИННІ чимось компенсувати. Тому Якщо ти напишеш Я згоден щоміячно оплачувати 1 дрон для ЗСУ поки не закінчиться війна - то я буду ЗА таку пропозицію А якщо ти скажеш - я нікому нічого не винен - то в мене виникне до тебе парочка претензій ...і не тільки в мене
Тому визначайся Ти куди До розумних чи до красивих?
flyman написав:Якщо квартира в місті, то "обмін з доплатою" на гірший варіант. Ніби не продаж що у власності але за гроші. Тобто якісь елементи "власності" були
це тобі сьогодні здається що все було просто А тоді було море обмежень Ти не міг ПОГІРШУВАТИ шляхом обміну своє житло до межі в 10 м2 на особу яка в цьому житлі прописана. і так далі і тому подібне
budivelnik написав:Адже вони відмовляються бути резервом для ЗСУ... а раз так то цю відмову ПОВИННІ чимось компенсувати. Тому Якщо ти напишеш Я згоден щоміячно оплачувати 1 дрон для ЗСУ поки не закінчиться війна - то я буду ЗА таку пропозицію
Так в тому то і справа, що держава НЕ пропонує жодних офіційних пропозицій "відкупитись"! Тому, умовний Бетон восени плюне, заплатить хабаря 20Кдол і поїде у світ широкий!
А могли ж ці кошти піти і на дрони для ЗСУ, якщо б держава запропонувала людям свої варіанти!
flyman написав:.......... Якщо квартира в місті, то "обмін з доплатою" на гірший варіант. Ніби не продаж що у власності але за гроші. Тобто якісь елементи "власності" були
якісь елементи, дійсно, були. Но настолько слабые, что доплаты по сегодняшним меркам были несколько смешные. И благодаря запрету валюты никто не требовал оплаты в долларах или евро.
До речі, сьогодні вночі, коли вони реально сильно жужжали, що здавалось, що вони над моїм будинком усі кружляють... - то я подумав: от було б це в країні, де діють чіткі правила і закони, то б дійсно пішов би в ППО доба через двоє(наприклад) охороняти свій Львів! Але! Але в реальності буде так, що відправлять не в ППО, а в піхоту на нуль... А, якщо чудом і в ППО, то не охороняти Львів, чи навіть, Львівську область... - а кудись на Суми, Донецьк, Запоріжжя...
katso Вы правы в том, что сегодняшняя ситуация сильно отличается от той, что была в Союзе. И натягивать не получится. Но кое-что остаётся неизменным. Например, понятие независимости. И вы несколько чересчур мрачно рисуете ту ситуацию. Военного коммунизма в Союзе всё же не было, кроме первых нескольких лет.
АндрейМ Ти б якось визначивсяб.. В тебе претензії до хунтера який здриснув - так при чому тут влада яка залишилась. Якщо ти такий принциповий То спочатку заклейми тих 654 000 які втікли і тебе з собою не взяли А вже потій проклинай владу яка тебе разом з 6 000 000 - зупинила і не дала здриснути. Як на мене - а дії влади на 90% ефективні(тільки 10% вдалось втекти) Тому виходить що владу треба хвалити... Чи я десь не правий
ПС Зеленський і компанія мені також не подобаються, я їх тому й не вибирав. Але зараз вони ТУТ і хоч якось приймають участь в обороні від нападу А що робиш ти?