Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 14419144201442114422>
Повідомлення Додано: Пон 14 лип, 2025 20:54

Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 14 лип, 2025 22:06

Banderlog написав: місце ти трохи перепутав, але я ніде не працював, я такого не люблю. Я люблю бухати і єб- сь. А решту не особо.)

Тигренятко, так воно ж і видно, що писати на фінансовому форумі про фінанси, то зовсім не ваше. Місце ти трохи переплутав...))) На психологічній гілці краще. Взагалі раджу вам уникати ізмишлізмів з фінансових чи інших питань, які потребують наявності спеціальних знань, яких у вас немає. Тут вже є принаймні троє (може й більше) "необучаємих" кловунів, які позиціонують себе як гуру з усіх питань, виглядаючи справжнім посміховиськом.

ПС. Щоб двічі не вставати - АндрійМ та Хантер, вам не пишу, бо немає про шо говорити, спочатку вивчіть "фінчасть". Мені не цікаво, коли опонент не обізнаний в елементарних речах, звиняйте.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 14 лип, 2025 22:08

Успіх написав:
  yama написав:Щодо сьогоднішнього : Масованого нальоту дронами на Львів, Стріляли = збивали, бухало, кудись потрапили москалі, Але загалом не вражає, Напевно в Києві круче, та в Кременчугу на НПЗ та наприклад в Староконстянтинові. Але для Львова це була скоріше розвага , стояли на вулиці дивились на салют з трасерів мобільних груп ППО. Єдине що великий Песик злякався і тремтів у бомбосховищі :(
Це Ви, мабуть, в навушниках спали! :mrgreen:
Я проснувся від коментів сусідів на балконі поруч :lol: (влітку в мене вікна і вночі відкриті/нахилені)
А воно, су-ка, жужить і кружляє! Одне... друге... третє... - наче, вже по третьому почали працювати кулеметники і, навіть, було чути звичайний автомат!
А потім, наче, з дробовика пуляли...
Наче, підбили(судячи з коментів сусідів з балкону)
4 вибухи, 1 близько, що двері в кімнаті чуть затряслись...
А потім знову жужжить і кружляє... - а ППО - мовчить :shock:
Ще вибух... і ще... і ще...
Десь після 10-12того вибуху -знову жужжить і кружляє... - але знову кулеметники підключились і ще також чутно дробовичок...

Коротше, я десь близько 15 вибухів чув(3-4 потужних/близько) - а дружина сказала, що більше було вибухів!
Але з моїх вікон не спостерігалось ніде диму...
Звісно від нас приховують справжні масштаби руйнувань, Але мені щось суб’єктивно здається що вони не великі. Так вибухало так стріляли. Я описав свої суб’єктивні враження. З 1 сторони дуже добре що нігде ніхто не пише що справді вразили. Не так як в перші тижні війни коли Бібісі ще чи CNN вели прямий репортаж .

Що ж сподіваємося Трамп подумав що і Надав хуйло останній шанс 50 днів повоювати, Це не я написав це клавіатура Apple так розізняє
yama

Подякував: 9193 раз.
Подякували: 1071 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 14 лип, 2025 22:10

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Трошки оффтопу ...

5 прильотів по місту, все особисто чув - як летіли шахеди, як заходили на ціль ...

Знову переконався, якщо все це з сусідами чути, то вже і не так страшко
Підбадьорували один одного ... чи підйопували ... по ситуації )
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1258 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 14 лип, 2025 22:19

fler написав:
  Banderlog написав: місце ти трохи перепутав, але я ніде не працював, я такого не люблю. Я люблю бухати і єб- сь. А решту не особо.)

ПС. Щоб двічі не вставати - АндрійМ та Хантер, вам не пишу, бо немає про шо говорити, спочатку вивчіть "фінчасть". Мені не цікаво, коли опонент не обізнаний в елементарних речах, звиняйте.

Сильный аргумент :lol:
Вы, в таком случае, просто пишите на этой ветке "халва-халва" - мы поймем о чем вы - если никак иначе свои слова обосновать не можете...
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Пон 14 лип, 2025 22:27

_hunter написав:Вы, в таком случае, просто пишите на этой ветке "халва-халва" - мы поймем о чем вы - если никак иначе свои слова обосновать не можете...

Все твои обоснования - это информация из ВК и прочих ТГ-помоек

Залитые сверху дешевым пивом, потому что на 500 ойро - не разгуляешься )
pesikot

Подякував: 542 раз.
Подякували: 1258 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Пон 14 лип, 2025 22:33

Bobua написав:
  V2 написав:Росіяни ніч за ніччю атакують міста України. Намагаючись вдарити не так по військових об'єктах, як по розуму українців. Викликати зневіру, яка має штовхати до капітуляції. Змусити людей бігти, не озираючись. Їхати з України і не повертатись. Вони не мають сили проломити фронт і тому атакую тил

Взагалі не розумію проблему.

Літо надворі.

У містах і так погано (спека), а тут ще й терор.
Якого чорта сидіти у містах?

Чому б не поїхати в село/риболовлю/похід (залежно від фантазії).
Навіть села за неповні пів сотні км від нуля (куди теоретично мали би залітати дрони) -- і ті тихі (хіба що наші на полігонах пострілюють).

не всем повезло наколядовать на маєток у селі
katso

Подякував: 117 раз.
Подякували: 245 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 14 лип, 2025 22:35

fler написав:

Тигренятко, так воно ж і видно, що писати на фінансовому форумі про фінанси, то зовсім не ваше. Місце ти трохи переплутав...))) На психологічній гілці краще. Взагалі раджу вам уникати ізмишлізмів з фінансових чи інших питань, які потребують наявності спеціальних знань, яких у вас немає. Тут вже є принаймні троє (може й більше) "необучаємих" кловунів, які позиціонують себе як гуру з усіх питань, виглядаючи справжнім посміховиськом.

.
вельми вдячний за ваші поради, но ні. :lol: на психологічній вже скучно , пан псіхолог пішов в телеграм канали. Так шо звиняйте пані професоршо далі буду роздупляти Вас. А то розвелось вас економістів як собак а економіка самі знаєте де.
То шо там з відбудовою україни? Зайдуть кажете інвестори?))) Щоб заробити?
Banderlog

Подякував: 113 раз.
Подякували: 90 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 14 лип, 2025 22:41

fler написав:

Мадам Аллилуйвердиева
по поводу финчасти
Вы когда за матрасы пересичных со 100млрд. зелени писали, опирались на факты прощупывания своего матраса, "распухшего" во времена правления "зелёной чумы"???
И шо там с тумбочками от дизайнера Крупы, там уже не зелень, а жёлтенькие еврики? Или слитки(слиточки)?
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 361 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 14 лип, 2025 22:55

fler написав:

Смішно читати таке від потужної експерткині, яка з 2022 навангувала окрім щоденних переможних перемог також кілька розвалів рф, їх банкрутство, розгром і т.д.
Letusrock

Подякував: 16 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

#<1 ... 14419144201442114422>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор