|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Вів 15 лип, 2025 08:37
Banderlog написав: budivelnik написав: Banderlog написав:А то розвелось вас економістів як собак а економіка самі знаєте де. То шо там з відбудовою україни? Зайдуть кажете інвестори?))) Щоб заробити?
Найкращий інвестор у економіку-це сам. Просто подумай .... це все добре, но подумай сам на пару поколінь вперед . На цій території, якщо взяти довгострокову перспективу, багатство зберегти майже не можливо. Це у львові не очевидно, но тут в запоріжжі з минулих століть нема от слова ніц. Постоянно щось не так. Дикий степ... ти правий нащот того що бальцерович на грунті поляків.
мав би вітати такий стан речей із сакрально-скрепного боку: "в гробу кишень нема"
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2844 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 15 лип, 2025 08:43
-
Xenon
-
-
- Подякував: 76 раз.
- Подякували: 324 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 15 лип, 2025 09:18
Після вчорашніх заяв Трампа кілька знайомих вирішили поїхати із Києва до вересня. В них є гіпотеза, що "Запад-2025" може перетворитись в "Київ за 3 дні. Дубль 2"
-
Дюрі-бачі
-
-
- Подякував: 888 раз.
- Подякували: 638 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 15 лип, 2025 09:23
Дюрі-бачі написав:Після вчорашніх заяв Трампа кілька знайомих вирішили поїхати із Києва до вересня. В них є гіпотеза, що "Запад-2025" може перетворитись в "Київ за 3 дні. Дубль 2"
Можде й перетворитися. Тільки практика показує, що за 3 дні рускі можуть зайнти пів вулиці в сусідньому селі.
-
sashaqbl
-
-
- Подякував: 2 раз.
- Подякували: 1 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 15 лип, 2025 09:29
Water написав: fler написав:Спробую дещо пояснити, коротко. Станом на цей час у населення під матрасами десь 100 млрд. дол. Це кошти поза банківською системою.
Дійсно, є деякий баксонал саме поза банківською системою. Як ви це порахували? Скільки зараз лежить у моєму гаманці баксів? Якщо що, то особисто я не рахував, знаю шо саме бакси там були. Але обіцяю порахувать після відповіді пані.
Було б непогано, спочатку, порахувати населення
-
d44
-
-
- Подякував: 4 раз.
- Подякували: 71 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 15 лип, 2025 09:45
d44 написав: Water написав: fler написав:Спробую дещо пояснити, коротко. Станом на цей час у населення під матрасами десь 100 млрд. дол. Це кошти поза банківською системою.
Дійсно, є деякий баксонал саме поза банківською системою. Як ви це порахували? Скільки зараз лежить у моєму гаманці баксів? Якщо що, то особисто я не рахував, знаю шо саме бакси там були. Але обіцяю порахувать після відповіді пані.
Було б непогано, спочатку, порахувати населення
Довідник "Стеля" (с) (тм)
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2844 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Вів 15 лип, 2025 09:54
Water написав:Дійсно, є деякий баксонал саме поза банківською системою. Як ви це порахували? Скільки зараз лежить у моєму гаманці баксів? Якщо що, то особисто я не рахував, знаю шо саме бакси там були. Але обіцяю порахувать після відповіді пані.
Рахують дуже просто: готівка яку забрали із відділень і офіційних обмінників мінус готівка, яку здали у відділення і обмінники мінус те, що задекларували при вивезенні закордон. А те, що значна частина цієї готівки лежить не під матрацом в Україні, а на рахунку іноземного банку їх не хвилює.
Востаннє редагувалось Дюрі-бачі в Вів 15 лип, 2025 10:13, всього редагувалось 1 раз.
-
Дюрі-бачі
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 15 лип, 2025 10:12
У президента США на столі не щоденні марафонні потужжя, а повна інформація від спецслужб та аналітичних відділів про реальний стан справ, то ж у нього є всі підстави так вважати. І наше щастя, що Трамп говорить те, що думає, а не як інші лицемірні лідори "Заходу", яким потрібно за рахунок території України та життів українців лиш виграти трохи часу задля власної безпеки. Думаю, наші зелені керманичі також все розуміють і у них є план порятунку - ні, не України, лише власного порятунку. Дюрі-бачі написав:Після вчорашніх заяв Трампа кілька знайомих вирішили поїхати із Києва до вересня. В них є гіпотеза, що "Запад-2025" може перетворитись в "Київ за 3 дні. Дубль 2"
У деяких моїх знайомих є гіпотеза, що навряд чи це буде "Київ за 3 дні. Дубль 2" а щось західніше, можливо значно західніше.
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 278 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 15 лип, 2025 10:21
Дюрі-бачі написав: Water написав:Дійсно, є деякий баксонал саме поза банківською системою. Як ви це порахували? Скільки зараз лежить у моєму гаманці баксів? Якщо що, то особисто я не рахував, знаю шо саме бакси там були. Але обіцяю порахувать після відповіді пані.
Рахують дуже просто: готівка яку забрали із відділень і офіційних обмінників мінус готівка, яку здали у відділення і обмінники мінус те, що задекларували при вивезенні закордон. А те, що значна частина цієї готівки лежить не під матрацом в Україні, а на рахунку іноземного банку їх не хвилює.
Но даже эту схему рушит наличие серых обменок...
-
_hunter
-
-
- Заблокований
- Подякував: 15 раз.
- Подякували: 488 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Вів 15 лип, 2025 10:23
_hunter написав:Но даже эту схему рушит наличие серых обменок...
Значно більше рушить вивіз до 10 тис $ незадекларованих
-
Дюрі-бачі
-
-
-
-
Профіль
-
-