|
Інвестуємо в нерухомість закордоном |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Вів 08 лип, 2025 22:14
Hotab написав:Деталей не буде, коршуни не сплять 😅 Так, напряму з забудовником , ми тепер приятелі)) . Дали можливість розтермінувати, тому чекаю до кінця літа іншого співвідношеня пари валют)) . Щоб хоч 50% поміняти краще (або гірше 😅😅). Взагалі сподобалось ставлення (на відміну від херсонських забудовників). Дядько простий і відкритий до спілкування. Буда ідея 2-й санвузол переробити під гардероб, вони не проти. Але потім я сам відмовився. Питання сонячних панелей на дах буде обговорюватись вже з Упр.компанією. Бо інвертор і батарея мають працювати)) . Все таки за 3 тижні перебування жодного паспурного дня, а взимку 50% сонячних днів, Не сподобалась спільнота: курять падли де попало. І на пляжі також. Українці з цього наче вже виросли
В Німечині також димлять як паравози, як жінки так і чоловіки. Багато людей викурюють дві почки в день, не переношу багатоповерхівки тут. Завжди попадаються сусіди курці, та дим тягне в квартиру. Тому і хочу придбати приватний будинок. Можна в приват яка країна та ціна ? Обіцяю також ділитись своїми покупками 
-
Хомякоид
-
-
- Подякував: 3072 раз.
- Подякували: 437 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 08 лип, 2025 22:24
Hotab написав:Деталей не буде, коршуни не сплять 😅 Так, напряму з забудовником , ми тепер приятелі)) . Дали можливість розтермінувати, тому чекаю до кінця літа іншого співвідношеня пари валют)) . Щоб хоч 50% поміняти краще (або гірше 😅😅). Взагалі сподобалось ставлення (на відміну від херсонських забудовників). Дядько простий і відкритий до спілкування. Буда ідея 2-й санвузол переробити під гардероб, вони не проти. Але потім я сам відмовився. Питання сонячних панелей на дах буде обговорюватись вже з Упр.компанією. Бо інвертор і батарея мають працювати)) . Все таки за 3 тижні перебування жодного паспурного дня, а взимку 50% сонячних днів, Не сподобалась спільнота: курять падли де попало. І на пляжі також. Українці з цього наче вже виросли
А як кошти були вивезені  В чемодані ? Розрахунок кешем з забудовником ?
-
Хомякоид
-
-
- Подякував: 3072 раз.
- Подякували: 437 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 08 лип, 2025 23:37
Хомякоид А як кошти були вивезені  В чемодані ? Розрахунок кешем з забудовником ?
В Монтенегро фактично одиничні забудовники згодні на чорний кеш: це всякі халамидники в основному. Це не значить що зовсім нема що взяти за кеш хабарнику чи ухилянту від податків, , все ж є. Але мені сподобався той, у кого можна лише невеликий відсоток суми дати кешем, решта має зайти з рахунку на рахунок. Варіанти різні, але все зводиться до відкриття рахунку в Європі (або Польщі , або Монтенегро), заносити туди світлий кеш (тобто виведений через кордон з деклараціями, з квитанціями про зняття з банків , ну і з підтвердженням походження ). В принципі у мене великих проблем з показом високого світлого доходу нема. І хоч по ОК-7 у мене проходять дещо не всі доходи (є ще доплата за відрядження, вона проходить по банку, на карту, але з неї нема податку, і відповідно її нема в ок-7) , проте навіть те що є достатньо. В Подгориці є банк, який влаштував робочий контракт, де вказані суми зарплати в доларах, і рух по карткам, куди падали гривні і долари. Все індивідуально, але все таки світле походження - важливо.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 399 раз.
- Подякували: 2426 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Вів 08 лип, 2025 23:48
Hotab написав:Як вам квартира, яку забудовник здає покупану з керамогранітом гешпанским. З паркетною дошкою Таркет, з алюмінієвими вікнами, з інверторними кондиціонерами Gree (наскільки я знаю це краще , що робить Китай в сфері кліматехніки), сантехніка теж щось пристойне, не запамʼятовував . Коротше купив , 900 метрів від берега Адріатичного моря (і море і гори у вікні є) . 71 метр . Ліфт в підвал, де паркомісце теж купив. Після того як в сусідніх квартирах в Кампусі вилетіли вікна. Тепер буду ЮА «вичіслять по ip»..
Ну що, вітаю! Ціну не пишіть, бо заклюють. Якщо робота відрядження або віддалена - то вибір хороший. Але звичайно я би топив за іншу сторону Адріатичного моря.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1449 раз.
- Подякували: 1858 раз.
-
-
Профіль
-
-
1