Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? (2011)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 13491350135113521353 ... 1543>
Повідомлення Додано: Вів 26 лип, 2011 13:04

budivelnik

Некоректно пов"язувати професіонала-будівельника і "якогось" сисадміна. Якщо так сильно хочеш, то то порівняй якогось Джона, який кладе кирпіч (або збирає будинок із панелей) і якогось Дена, який блондинкам в бугхалтерії Num Lock влючає, бо в них "циферки не вводяться".
Непорівнюй непорівнянне: за останні двадцять років інформаційні технологія змінилися до невпізнання. Буд галузь просто розвивалася, нічого революційного не виникло, підходи ті ж.

Я так розумію, що ти пропонуєш всім, хто працює в офісі і отримує з/п в 5-10-20 разів більшу за з/п будівельника і йти будувати. Ну-ну, прям львівський азаров. хочеться націю трударів і будівельників? велкам ту молдова (хоча ми не далеко пішли).
Скільки ти там заробляєш в місяць (десь в одному пості бачив, ніби то 20 к грн в місяць). Хороший програмер-тім лід без проблем може отримувати таку з/п (і без твого пафосу, тисячі постів тут, між рядками читаєтья "називайте мене просто бог"). І це ще не межа. І якщо він працює на західного замовника, то це означає, що гроші заходять в країну, вливаються в економіку.

Цим своїм постом ти зовсім впав в калюжу в моїх очах, інформаційна цінність твоїх постів - 0. В ігнор.

Так хто тут штанці протирає?
Зараз всі твої пости зводяться до того, що спадщина - це головний фактор на РН, а хто не отримав спадщини - його батьки - ледарі-алкаші. Самий "тру" спосіб пиркупити бетону: ти один в сім"ї і дружина - одна дитина в сім"ї. І всі батьки одночасно відкидають копита і передають своє житло в спадок.
watchdog

Повідомлення Додано: Вів 26 лип, 2011 15:18

Шановні користувачі!

Прошу повернутись до теми обговорення форуму "Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?".
Всі інші повідомлення, які не стосуються теми обговорення видаляються. Користувачі,які ігнорують попередження модераторів отримують тимчасовий бан.

З повагою, Юлія В.
Юлія В.

Повідомлення Додано: Вів 26 лип, 2011 16:00

Юлія В. ,
Для начала следовало бы провести воспитательную работу с отдельными закомплексованными персонажами, что своих оппонентов называют сцыкунами, прыщавыми подростками, и предлагают сходить подрочить :D Такое поведение в серьезной теме на серьезном ресурсе - и ни единого предупреждения за последние дни глупости и ребячества?

По теме: кто что думает об этой радужно-шоколадно-медовой новости?
Киевские "Нивки" пойдут под снос
http://news.finance.ua/ru/~/1/2011/07/26/246301

Всі, хто порушують правила, отримують попередження або тимчасовий бан.

З повагою, Юлія В.
пожиратель макаронов

Подякував: 17 раз.
Подякували: 15 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 26 лип, 2011 16:19

По теме. Из классики работы риэлторов.
В сегодняшнем авизо:
"Єреванська, 3/9 цегл, 65/40/8, чудова двостороння квартира. Стан: ремонт, меблі, балкон (засклений, утеплений). Гарний двір. Поруч школа, дитсадок. Зручне транспортне сполучення, 83000у.о., торг, код 57977. Тел: (44) 3922222, Наталія Ярославівна , АН "Park Lane"

Я сразу подумал, что замануха, даже номер дома не указан. Из любопытства позвонил в "парклэйн", там мне тут же сказали, что Наталья Ярославовна не работает с ними, но они проверят объект по базе...

Я хихикнул. Попросили оставить свой контактный телефон - ну ладно, оставил.
А они тем временем все объект ищут в базе.
Нет, вы знаете, у нас такого объекта нет. Но есть похожий объект - трешка 56 метров на ереванской за 118 тысяч ))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Хотите, мы вам подберем интересную квартиру?

нет-нет, спасибо, достаточно ))))))))
Tyler

Подякував: 54 раз.
Подякували: 207 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 26 лип, 2011 16:46

Tyler написав:По теме. Из классики работы риэлторов.
В сегодняшнем авизо:
"Єреванська, 3/9 цегл, 65/40/8, чудова двостороння квартира. Стан: ремонт, меблі, балкон (засклений, утеплений). Гарний двір. Поруч школа, дитсадок. Зручне транспортне сполучення, 83000у.о., торг, код 57977. Тел: (44) 3922222, Наталія Ярославівна , АН "Park Lane"

Я сразу подумал, что замануха, даже номер дома не указан. Из любопытства позвонил в "парклэйн", там мне тут же сказали, что Наталья Ярославовна не работает с ними, но они проверят объект по базе...

Я хихикнул. Попросили оставить свой контактный телефон - ну ладно, оставил.
А они тем временем все объект ищут в базе.
Нет, вы знаете, у нас такого объекта нет. Но есть похожий объект - трешка 56 метров на ереванской за 118 тысяч ))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Хотите, мы вам подберем интересную квартиру?

нет-нет, спасибо, достаточно ))))))))

и какой из этого случая можно сделать вывод?

а такой к сожалению - что все эти объявы с "красивыми и дешевеющими" ценниками в авизо и прочих базах не более чем заманухи. :( а в реальности цена оказывается совсем не такой радужной :(
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 26 лип, 2011 16:54

Xenon
Тем не менее, тренд эти заманухи все равно показывают. И продавцам трешек на улице Ереванской, я уверен, такое объявление радости не доставляет, хотя, казалось бы, могло бы привести именно к ним. Это первое.

Также эта история лишний раз подчеркивает манеру лидеров риэлторского рынка тупо окучивать доверчивых граждан. Без разводняков ну никак работать не получается, хоть тресни. Это второе.

Опытный покупатель все равно быстро учится отсекать мертвых душ.
И не слушает "профессионалов". Это третье.

А еще в базах постоянно висят реальные объявления по вменяемым ценам (я даже когда-то приводил пример). Висят месяцами, медленно дешевеют. И цены реальные. а все равно не берут. "Буитдешеветь". Это четвертое.
Tyler

Подякував: 54 раз.
Подякували: 207 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 26 лип, 2011 18:15

Вот уже дешевле тыщи.

Азербайджанская ул
2, 56/31/8 кв.м, отличное состояние, хороший ремонт, паркет, кавролин, большая лоджия, тихий двор, школы, очень срочно! , 50000у.е.
Тел.: (44) 5904455, (98) 2242606
sesk

Повідомлення Додано: Вів 26 лип, 2011 18:34

Ну и вести с полей.Многострадальная однушка на Киквидзе продолжает продаваться.Хотят 55.Нашли двушку на Воскресенке за 50.Но,ни у кого нет нала.Просмотров-ноль.Пошёл третий год продажи. :mrgreen:
sesk

Повідомлення Додано: Вів 26 лип, 2011 18:44

watchdog написав:budivelnik

Некоректно пов"язувати професіонала-будівельника і "якогось" сисадміна. Якщо так сильно хочеш, то то порівняй якогось Джона, який кладе кирпіч (або збирає будинок із панелей) і якогось Дена, який блондинкам в бугхалтерії Num Lock влючає, бо в них "циферки не вводяться".
Непорівнюй непорівнянне: за останні двадцять років інформаційні технологія змінилися до невпізнання. Буд галузь просто розвивалася, нічого революційного не виникло, підходи ті ж.

Я так розумію, що ти пропонуєш всім, хто працює в офісі і отримує з/п в 5-10-20 разів більшу за з/п будівельника і йти будувати. Ну-ну, прям львівський азаров. хочеться націю трударів і будівельників? велкам ту молдова (хоча ми не далеко пішли).
Скільки ти там заробляєш в місяць (десь в одному пості бачив, ніби то 20 к грн в місяць). Хороший програмер-тім лід без проблем може отримувати таку з/п (і без твого пафосу, тисячі постів тут, між рядками читаєтья "називайте мене просто бог"). І це ще не межа. І якщо він працює на західного замовника, то це означає, що гроші заходять в країну, вливаються в економіку.

Цим своїм постом ти зовсім впав в калюжу в моїх очах, інформаційна цінність твоїх постів - 0. В ігнор.

Так хто тут штанці протирає?
Зараз всі твої пости зводяться до того, що спадщина - це головний фактор на РН, а хто не отримав спадщини - його батьки - ледарі-алкаші. Самий "тру" спосіб пиркупити бетону: ти один в сім"ї і дружина - одна дитина в сім"ї. І всі батьки одночасно відкидають копита і передають своє житло в спадок.

Не розумію , з якого дива мені приписуються всі смертні гріхи .

Чи не Ваші друзі звинувачували мене в рабовласництві і низьких зарплатах в мене на підприємстві ?
Чи не Ви пробуєте насміхатись з мого доходу в 20 000 грн в місяць ?
Так якщо я хлопчик в брудних штанцях , а мої люди раби , то якого чорта Ви і Вам подібні розповідають про надприбутки в будівельній галузі ?
Де і в кого ці надприбутки ?

Тому слідуючий раз коли сверблячка знову заставить Вас щось написати - спочатку подумайте що хочете донести .
А про спадщину мені здавалось що ми нормально поспілкувались в приватній скриньці , Ви можете з чимось бути незгодним , внаслідок того що потрапили в тих 0,64% приїзжих в яких не має шансів отримати спадщину в Києві , але це Ваше особисте горе , при чому Ваші внуки вже потраплять в 99,36% і їм буде легше , так що тіште себе надією що Ваші сьогоднішні важкі труди років через 40 хтось нормально і з вдячністю оцінить.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 26 лип, 2011 18:46

sesk написав:budivelnik
Мои домыслы подтверждаются.Моё сообщение оперативно снесли,а вашу юхню на полстраницы оставили. :mrgreen:

Просто те що Ви називаєте юхнею камінчика на камінчику не залишає від ваших домислів , тому її й залишили .
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
  #<1 ... 13491350135113521353 ... 1543>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему