Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? (2011)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 14911492149314941495 ... 1543>
Повідомлення Додано: Вів 23 сер, 2011 21:10

vano написав:
  budivelnik написав:Він від оренди отримує 5000 + 2500 / 2 ( пів року працює , пів ні ) = 6250 в місяць
Порівняй з своїми успіхами
15 000 заробляєш - 5000 за оренду - 3750 відкладаєш щоб за:
500000(двохкімнатна хрущовка а-ля та яку знімаєш)/3750(заощадження)/12 міс=11років назбирати на таку саму як знімаєш .
Ну і хто живе і тішиться життям , а хто тяжко працює ?

Будивельнык - это неиссякаемый источник лулзов какой-то.
В этой непрогнозируемой стране строить расчеты на 11 лет, принимая все параметры неизменными в течении всего этого срока, и причем с таким серьезным видом...

Я даже не знаю, может у него неправильный глобус с какой-то феерически прекрасной Украиной, может просто во Львове хороший план, из за чего он слищшком часто уходит в паралельную реальность и уже не различает их.

При чому тут 11 років ?
Ви хоч зрозуміли про що я писав ?
Для тих хто не зрозумів пояснюю
Сержик хвастався , що власник тієї квартири яку Сержик орендує , працює по пів-року в році на 2500 , в той час Сержик працює настільки ефективно , що в нього виходить і за оренду платити , і на квартиру заощаджувати .
Я привів пряме порівняння Сержик - орендодавець , з якого вийшло
Якщо Сержик буде заробляти по 15 000 в місяць і відкладати на своє житло по 3750 в місяць , то щоб зрівнятись статками з тим в кого він орендує , йому прийдеться працювати 11 років і гроші які обоє будуть витрачати на себе при цьому будуть однакові , як в одного так і в другого на прожиття залишиться 6250 грн в місяць

Тепер зрозуміло що за 11 років ?
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 23 сер, 2011 21:45

Молодец, Будивельник !
На таких как он, держалась и будет держаться наша родина - Украина.
Investor_K

Подякував: 0 раз.
Подякували: 918 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 23 сер, 2011 21:51

budivelnik
Ну так а что сравнивать?
Человек потомственный киевлянин - естественно что у него есть/будет жилье.
Плохо что он не продал квартиру в 2008-м - потому и нищенствует - так бы вообще не работал бы... :D
jde

Подякував: 12 раз.
Подякували: 53 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 23 сер, 2011 21:52

Investor_K написав:Молодец, Будивельник !

Что-то хреново родина держится (а держалась еще хуже) :(
jde

Подякував: 12 раз.
Подякували: 53 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 23 сер, 2011 22:33

budiа
А що наявність метрів тут - це рівноцінне забороні життю за кордоном ?

Я вже десь згадував, що статистика не є обєктивною річчю.
В Україні взагалі не можна довіряти статистиці.
По роботі мені доводиться спілкуватись із нотаріусами, і тільки дуже далека від реальності людина буде доводити, що кількість угод з нерухомістю не змінилась.
Якщо раніше була черга, і потрібно було узгоджувати час візиту, то зараз вітер гуляє, і можна попити каву, і поговорити про життя.
Приведена фраза для того, щоб показати, що у нашій невизначеній державі не можна здійснювати прогнози більше ніж на 6 міс.
vasul_lviv

Повідомлення Додано: Вів 23 сер, 2011 22:39

Investor_K написав:Молодец, Будивельник !

5 баллов за шутку
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 23 сер, 2011 23:26

vasul_lviv написав:budiа
А що наявність метрів тут - це рівноцінне забороні життю за кордоном ?

Я вже десь згадував, що статистика не є обєктивною річчю.
В Україні взагалі не можна довіряти статистиці.
По роботі мені доводиться спілкуватись із нотаріусами, і тільки дуже далека від реальності людина буде доводити, що кількість угод з нерухомістю не змінилась.
Якщо раніше була черга, і потрібно було узгоджувати час візиту, то зараз вітер гуляє, і можна попити каву, і поговорити про життя.
Приведена фраза для того, щоб показати, що у нашій невизначеній державі не можна здійснювати прогнози більше ніж на 6 міс.

можно без проблем делать прогнозы.

Например РН минимум 3 года будет падать.
turbina

Повідомлення Додано: Сер 24 сер, 2011 00:06

jde написав:budivelnik
Ну так а что сравнивать?
Человек потомственный киевлянин - естественно что у него есть/будет жилье.
Плохо что он не продал квартиру в 2008-м - потому и нищенствует - так бы вообще не работал бы... :D

1 Прикольне жебрацтво ,тратиш 6250 в місяць , працюєш 6 місяців з 12 .
Думаю що процентів з 85 в Україні мріють про такі умови
2 Якби він продав , то йому можливо б і було краще ніж зараз , а от його дітям/внукам - ні . Судячи по тому що ця особа тільки пів року в році працює на зарплату в 2500 в Києві , то особливими талантами чи працездатністю вона не відрізняється
3 Але зверніть увагу , навіть не будучи супер-пупер , просто володіючи тим що сам точно не заробляв , ця людина живе як мінімум так само , як геній фінансів і суперперспективний молодий фахівець , який заробляючи по 15 000 в місяць - не має власного куточка .

Висновок
Нерухомість можливо і не найприбутковіший актив , але дає можливість її власнику на протязі десятків років підтримувати рівень життя вище середньостатистичного .
А десятки років - це кілька поколінь , тому можливо сьогоднішній персонаж і не найрозумніший , але для його дітей чи внуків ці квадратні метри можливо стануть сходинкою до злету.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 24 сер, 2011 02:11

budivelnik написав:Висновок
Нерухомість можливо і не найприбутковіший актив , але дає можливість її власнику на протязі десятків років підтримувати рівень життя вище середньостатистичного .
А десятки років - це кілька поколінь , тому можливо сьогоднішній персонаж і не найрозумніший , але для його дітей чи внуків ці квадратні метри можливо стануть сходинкою до злету.

Не знаю, о какой-том ступенке для взлета говорит данный персонаж, но как показывает жизни, такое счастье как квартира, запросто становится ступенькой для деградации - таких владельцев ничто не удерживает от того, чтобы уйти в глубокий запой.

Хозяин-арендодатель-киевлянин-алкаш - это много более распостраненный стереотип.
vano

Подякував: 5 раз.
Подякували: 39 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 24 сер, 2011 02:33

vano написав:
  budivelnik написав:Висновок

Не знаю, о какой-том ступенке для взлета говорит данный персонаж, но как показывает жизни, такое счастье как квартира, запросто становится ступенькой для деградации - таких владельцев ничто не удерживает от того, чтобы уйти в глубокий запой.

Хозяин-арендодатель-киевлянин-алкаш - это много более распостраненный стереотип.

Это точно. Был бы умнее свалил бы на Гоа или Бали, с островами выбор есть. Можно и ребенка учить , и снимать там жилье, и хорошо питаться, даже отложить получится. А как он перебивается в Киеве на эти деньги? Реально только деградирует.
Тори

Подякував: 20 раз.
Подякували: 62 раз.

Профіль

#<1 ... 14911492149314941495 ... 1543>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, Модератор