Спекуль35
hvylya.org/analytics/economics/12433-krizis-u-vorot-kak-pravilno-vlozhit-dengi-nakanune-kollapsa.html
Кризис у ворот: как правильно вложить деньги накануне коллапса
|
|
![]()
1 А може з хворої голови на здорову перекладати не будемо ? 2 Може згадаємо що людина не робот . і якщо на Вас так сильно впливає зомбоящик де показують хлопця в шароварах і з пляшкою , то на інших такого сильного впливу не має ? 3 Я вже приводив , в Києві на 3 000 000 населення , з якого 2 000 000 в працездатному віці , будівельників 67 000 . Якщо по Вашому виходить що 67 000 будівельників з середньою зарплатою в 2600 грн , можуть так сильно впливати на Вашу свідомість , то цим ви просто підтверджуєте що в найближчий час Вам прийдеться звертатись до фахівців жовтого будинку. 4 Якщо Ви вважаєте що хтось отримує за свою роботу надприбутки , а Ви за свою ні , то просто поміняйте роботу , Ви ж не раб і не народились з клеймом на лобі ( працівник офісу/лікар/вчитель) , міняйте професію на ту яка дозволить Вам і Вашим дітям не економити на здоровї.
![]()
Ваша помилка полягає в тому , що у Вас є манія , згідно з якою хтось нами керує . Пояснюю свою думку Якщо нормальна людина , яка самостійно приймає свої рішення , приймає рішення витратити на отруту в вигляді спирту і нікотину в два рази більше ніж на покращення своїх житлових умов - то це її рішення , а не моє . Я в свою чергу , створюю продукт , купівля якого позволяє покращити свої умови існування , і якщо мій покупець прийме свідоме рішення про відмову від алкоголю і тютюну і кошти які вивільняться відправить на житловий ринок , таким чином він як покращить свої умови існування так і здоровя. А ціни тут не мають ніякого відношення , бо писав неодноразово 1% території України - середня ціна вище 10 000 грн за м2 3 % території України -------------6000 - 10 000 грн за м2 10% території України--------------3 000- 6 000 грн за м2 86% території України -------------0 - 3 000 грн за м2 Так що в державі достатньо місця , як з нормальними цінами на житло , так і з екологічною ситуацією в цих місцевостях , друге питання що там як правило проблеми з роботою , але за це будівельники точно не відповідають Ви ж свідома і освічена людина - от і йдіть і створюйте рай на Землі , в тих місцях де будівельники Вам не зможуть заважати.
А чому я повинен заради Ваших дітей знижувати свої розходи на здоровий відпочинок своїх дітей ? Я також не пю , в мене також вища освіта , я так само як і Ви працюю в Україні , в мене так само як і у Вас не має житла в Києві. Чому я можу жити поза межами місцевості з надвисокими ( але адекватними ) цінами , а Ви можете жити тільки там де ціни для Вас зависокі? Може проблема не у цінах , а у Вашому невірному рішенні щодо місця проживання ? Вчителювати і лікувати людей можна не тільки в Києві , є місцевості , де за ці вміння Вам житло взагалі безкоштовно виділять. Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 27 сер, 2011 10:51, всього редагувалось 1 раз.
![]()
мне кажется, что у украинцев есть две особенности, которые всегда помогали им выживать в различных трудных условиях на протяжении последних двухсот лет, а сейчас мешают строить нормальную страну. первая - это знаменитая " моя хата с краю" и как следствие - трудности с самоорганизацией и отстаиванием общих иньересов. начиная от парадного и заканчивая городом, профессией, соц. группой. вторая - житрожопость, как совокупность хитрости, воровитости и приспособленчества. то есть одному хитрожопому индивидууму вроде как помогает, но когда их в обществе большинство - ничего хорошего не получается. чтобы не обвинили в офтопе - пока еще будут дешеветь да. ![]() себя : " Что формирует менталитет граждан ?" И тут , получим ураганный ответ : Национальная самоидентичность![/quote] мне кажется, что у украинцев есть две особенности, которые всегда помогали им выживать в различных трудных условиях на протяжении последних двухсот лет, а сейчас мешают строить нормальную страну. первая - это знаменитая " моя хата с краю" и как следствие - трудности с самоорганизацией и отстаиванием общих иньересов. начиная от парадного и заканчивая городом, профессией, соц. группой. вторая - житрожопость, как совокупность хитрости, воровитости и приспособленчества. то есть одному хитрожопому индивидууму вроде как помогает, но когда их в обществе большинство - ничего хорошего не получается. чтобы не обвинили в офтопе - пока еще будут дешеветь да. ![]()
![]()
Каким боком эта статейка имеет отношение к решению ФРС о Ку-3 и последующее влияние на рынок золота ![]() ![]()
тем что сейчас что бы не происходило всё к подорожанию золота.... ![]() ![]()
Особенности формируются не сами, они формируются в результате объектичной реальности. ![]() Re: Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?в понедельник домик опять рост нарисует.....
![]()
А обєктивну реальність створює кожен особисто , при чому , для своєї сімї - вплив особисто створенного становить 70-90% , а для племені мумбу-юмбу , - 0,00001% . Таким чином , пробувати переконати , що від самостійних дій нічого не залежить , а залежить все від : - поганих дядьків плям на сонці .... це просто втеча від реальності невпевненої в своїх можливостях людини .
|
|