Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? (2011)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 15011502150315041505 ... 1543>
Повідомлення Додано: Суб 27 сер, 2011 19:06

budivelnik написав:Навіщо ( якщо отримувач будівельна організація ) будівельна організація отримуючи живі гроші перетворює їх в бетон , а не сачкує з ними на Кіпр ( будь який інший офшор)

Если строй-конторы - так да известно для чего - сверх-прибыль, правда после продажи. С чем сейчас очень туго.

Вот я, например - не пью, не курю, а работаю. иногда откладываю.
И что - и ничего, до сейчас не имею. Как бы вы не пели что все проблемы исключительно в нас. Кстати, раз так говорите, то несите полную ответственность за неудачные продажи. "Все проблемы в вас самих".

А например - если б я курил ? Как быстро съэкономленные 10 грн/день меня выручат, и дадут возможность улучшить жилье или купить новое ?

Так что ваша гос.статистика - это одно, а реалия на то и реалия - что ее не обманешь!
1715

Подякував: 37 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 27 сер, 2011 19:14

budivelnik З цього місця - поконкретніше .
Хто роздає кредити
Хто отримує кредити
Навіщо ( якщо отримувач будівельна організація ) будівельна організація отримуючи живі гроші перетворює їх в бетон , а не сачкує з ними на Кіпр ( будь який інший офшор)

Мне вот, интересно! Вы действительно не понимаете происходящее? Или играетесь?

Итак, есть производительность труда, есть реальные доходы населения, есть уровень жизни...
Если без роста производительности труда, за счёт Кредитования(К примеру - Кредиты МВФ Украины для поддержания курса гривни!!!) увеличивать зароботные платы, автоматически будут создаваться ПУЗЫРИ на те товары, которые невозможно импортировать и происходить обратный отток за импортируемые товары.
Одна из схем, запущенных для Украины: Кредиты-Недвижимость(машины, стиралки)-Долги-Земля
Рост доходов населенияс 2003-го года, привёл к резкому увеличению спроса на импорт и росту цен на недвижимость(не учтённую соответственно в показателях инфляции), куда ушли как средства от продажи(прихватизации)заводов, так и КРЕДИТЫ, в 2008-м начат процесс перекачки корпоративных долгов в госдолг, который будем отдавать, начав распродажу земель(думаю, уже в сентябре депутаты примут решение...).
Replay

Заблокований
Подякував: 137 раз.
Подякували: 515 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 27 сер, 2011 19:14

Replay
Ви читати вмієте ?
Гілка називається
Коли почнеться обвал цін в Києві ?
Тому залиште поза цими сторінками праці Маркса/Леніна/Сталіна і давайте ближче до теми.
На мій погляд обвал цін не допускають слідуючі чинники
1 Дуже дорого будувати
2 Дуже важко будувати
3 Дуже багато хочуть жити в Києві.

На мій погляд існує хороше рішення проблеми
1 Так як будувати в Києві в рази дорожчке ніж в Нью-васюках , то запропонувати всім в кого в Києві житла не має і в кого не має грошей на це житло пересилитись в Нью-Васюки де житло коштує від 0 до 3000 грн за м2 .Київ втрачає статус столиці , Нью-Васюки автоматично отримує.
2 Налякані кияни відразу скинуть ціну на своє майно , а власники київських фірм піднімуть зарплати на своїх підприємствах.

Таким чином будуть підтвердженні думки класиків марксизму/ленінізму , що народ може самостійно розпоряджатись своїм багатством- руками.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 27 сер, 2011 19:18

Replay написав:
budivelnik З цього місця - поконкретніше .
Хто роздає кредити
Хто отримує кредити
Навіщо ( якщо отримувач будівельна організація ) будівельна організація отримуючи живі гроші перетворює їх в бетон , а не сачкує з ними на Кіпр ( будь який інший офшор)

Мне вот, интересно! Вы действительно не понимаете происходящее? Или играетесь?

Итак, есть производительность труда, есть реальные доходы населения, есть уровень жизни...
Если без роста производительности труда, за счёт Кредитования(К примеру - Кредиты МВФ Украины для поддержания курса гривни!!!) увеличивать зароботные платы, автоматически будут создаваться ПУЗЫРИ на те товары, которые невозможно импортировать и происходить обратный отток за импортируемые товары.
Одна из схем, запущенных для Украины: Кредиты-Недвижимость(машины, стиралки)-Долги-Земля
Рост доходов населенияс 2003-го года, привёл к резкому увеличению спроса на импорт и росту цен на недвижимость(не учтённую соответственно в показателях инфляции), куда ушли как средства от продажи(прихватизации)заводов, так и КРЕДИТЫ, в 2008-м начат процесс перекачки корпоративных долгов в госдолг, который будем отдавать, начав распродажу земель(думаю, уже в сентябре депутаты примут решение...).

А Ви крім теорій - ще маєте й практичні знання ?
Теоретично - може Ви й праві.
Практично - спробуйте отримати сьогодні кредит в банку ( можете навіть в іноземному ) для провадження будівельної діяльності. Якщо зможете отримати під 10-15% річних - маякніть .
Правда таким теоретикам як Ви , скоріш за все впарять щось типу безвідсоткового кредиту з 5% щомісячної комісії, а Ви й раді будете.

Тому спеціально для теоретиків.

1 Будівельники як правило будують під замовлення
2 Тільки під час , коли можна було продати більше ніж можна було побудувати , деякі фінансові теоретики постворювали буд організації . На сьогодні ці спроби легко зрубати грошенят вже покарані.
Залишились на ринку не більше 50-70% підприємств від стану на 2008
3 Те що обєми впали - зайвий раз підтверджує що у Вас грошей не вистарчає , але коли у Вас не вистарчає , то ми скоротили обєми . Все. Ніхто - нікому - нічого - не винен .
Без роботи залишилось дуже багато людей , і не тільки в будівельній сфері , а й там де живуть за рахунок податків з цієї сфери .
То чому Ви тепер радієте ? Тому що я став працювати в 2 рази менше , автоматично сплатив податків в 5 разів менше - а державі нічим тепер вчителям платити .
Хочете щоб я взагалі перестав працювати і Ви з гордим виглядом пішли жити в землянку і будете цитувати Достоєвського проростаючій розсаді.

А державу будує населення України , в це населення входять і будівельники (1,5% від населення України), а тому у всіх бідах держави 1,5% біди - на совісті будівельників , а 98,5% біди - на совісті інших мешканців України.
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 27 сер, 2011 19:26, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 27 сер, 2011 19:24

убийца эфира
у нас и не останавливались строить. Строят по 3-4 дома в год.... а цены на каждый тока дороже выставляют... :( :( :(
it_zona

Повідомлення Додано: Суб 27 сер, 2011 19:24

budivelnik написав:
Реалист
Кстати, очень интересно было бы почитать мысли о будущем детей Будивельныка - что-то мне подсказывает они будут разительно отличаться....

Я надіюсь що будуть відрізнятись .
Просто мої діти бачили як створюється достаток , а старший вже приймає участь у створенні достатку , тому вони знають :
Без труда не вытянеш рыбку из пруда..... То есть по вашему у всех подростков цитаты которых были приведены родители бездельники???
З іншого боку , у випадку коли вони переоцінять свої сили і попруться в Київ , то зіткнувшись там з в рази потужнішою конкуренцією , а також не маючи достатніх фінансових заощаджень ( 40 м2 х 700 доларів = 28 000 , що явно не достатньо ні для особистого житла , ні для початку власного бізнесу) - вони також можуть почати скиглити про абсолютну несправедливість .

І тоді в мене запитання
Чому , там де в них є житло - вони конкуренто здатні , а там де не має - можуть зявитись передумови для скиглення ?
І чия в цьому буде помилка
Їх чи моя ? Безусловно ваша - как человека отстаивающего адекватность цен на всем украинском РН.:)

Так що
Той хто хоче прожувати більше ніж в стані відкусити - обовязково подавиться, що ми і спостерігаємо на сторінках цього форуму в повідомленнях вічно невдоволенних.

Ну вот, снова вы свели все к своему любимому постулату - кто не может купить недвигу - тот лузер. Печальны перспективы страны в которой более 90% лузеров....
Реалист

Подякував: 10 раз.
Подякували: 12 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 27 сер, 2011 19:34

Чому , там де в них є житло - вони конкуренто здатні , а там де не має - можуть зявитись передумови для скиглення ?
І чия в цьому буде помилка
Їх чи моя ?
Реалист
Безусловно ваша - как человека отстаивающего адекватность цен на всем украинском РН.

Коли ж до Вас дійде .
Є цінник , а є ціна реальної угоди .
Якщо угода відбулась - то всі ціни по яким відбувались ці угоди влаштували як покупця так і продавця.
Тому
Цінники - є різні адекватні і не дуже , ціни угод - завжди адекватні .
То есть по вашему у всех подростков цитаты которых были приведены родители бездельники???

А Ви не путайте
Виховання і працездатність .
Батьки могли тяжко працювати і не змогли пояснити своїм чадам що праця зробила з мавпи людину.А чада , насидівшись на горбу батьків , і надивившись фільмів про раз і в дамках , вирішили що в життя можна викриками чогось добитись .
Правда життя штука хитра , хто і як би не кричав , але або навчиться працювати ( хтось швидше -хтось пізніше ) , або відразу в тих 50% які чекають спадщину і то не для старту , а для легкого пропою.
Ну вот, снова вы свели все к своему любимому постулату - кто не может купить недвигу - тот лузер. Печальны перспективы страны в которой более 90% лузеров...
.
1 Наприклад сьогодні мої діти не будуть купувати нерухомість - так що вони лузери ?
2 Якби вони поперли в Київ ( без належної підготовки ) - то я перший назву їх неадекватами.
3 Я відстоюю думку що 90% не в стані купити найдорожчих 10% житла - але в цьому не бачу нічого дивного .
Чого Вас це дивує ?
Все одно в 99% населення є дах над головою . Якщо хтось хоче покращити свої умови - то це покращення повинно бути адекватне прикладеним зусиллям.
Я особисто вважаю що відмова від щоденної пачки Честера ( 365 днів х 10 грн )це адекватне зусилля яке поможе покращити свої житлові умови на 0,3-0,5 м2 в рік
А Ви як вважаєте ? :D
Востаннє редагувалось budivelnik в Суб 27 сер, 2011 19:42, всього редагувалось 1 раз.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 27 сер, 2011 19:35

budivelnik написав:З цього місця - поконкретніше .

поконкретней - у меня образование не педагогическое, не смогу объяснить доходчиво
Андрей_В

Подякував: 5 раз.
Подякували: 475 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 27 сер, 2011 19:40

budivelnik 1 Так як будувати в Києві в рази дорожчке ніж в Нью-васюках , то запропонувати всім в кого в Києві житла не має і в кого не має грошей на це житло пересилитись в Нью-Васюки де житло коштує від 0 до 3000 грн за м2 .Київ втрачає статус столиці , Нью-Васюки автоматично отримує.

Так Вы - не переживайте! Среди тех, у кого есть деньги, всё больше и больше тех, кто умеет считать.
Основа жизни Киева - ПОТРЕБЛЕНИЕ и УСЛУГИ!
Когда распродадим землю, отдадим трубу, отвеселимся на Евро-2012, который не окупится никогда, когда иссякнет поток денег в Украину - упадёт что? Потребление.
Угадайте, падение потребления приведёт к падению цен, в первую очередь где?
Вот вдумайтесь, если в киевских маркетах упадут обороты в два-три раза? Если потоки китайских товаров - сократятся в разы?
Replay

Заблокований
Подякував: 137 раз.
Подякували: 515 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 27 сер, 2011 19:46

Replay написав:
budivelnik 1 Так як будувати в Києві в рази дорожчке ніж в Нью-васюках , то запропонувати всім в кого в Києві житла не має і в кого не має грошей на це житло пересилитись в Нью-Васюки де житло коштує від 0 до 3000 грн за м2 .Київ втрачає статус столиці , Нью-Васюки автоматично отримує.

Так Вы - не переживайте! Среди тех, у кого есть деньги, всё больше и больше тех, кто умеет считать.
Основа жизни Киева - ПОТРЕБЛЕНИЕ и УСЛУГИ!
Когда распродадим землю, отдадим трубу, отвеселимся на Евро-2012, который не окупится никогда, когда иссякнет поток денег в Украину - упадёт что? Потребление.
Угадайте, падение потребления приведёт к падению цен, в первую очередь где?
Вот вдумайтесь, если в киевских маркетах упадут обороты в два-три раза? Если потоки китайских товаров - сократятся в разы?

Мої послуги - це перетворення землі в квадратні метри , тому я наприклад не дуже переживаю .
В Бундесі цих метрів в середньому 40 на особу , в Києві - приблизно 18 , будуємо 1 млн м2 в рік , населення близько 3 млн , залишилось будувати з такими темпами:
(40м2 - 18м2 )х 3 млн / 1 млн м2 в рік = 66 років .
Я не Мак-Лауд , на мій вік вистарчить .
А те що колись обєми споживання впадуть - не говорить про те що це буде завтра, адля пересічної людини те що відбудеться через 50 років - це вічність.
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 15011502150315041505 ... 1543>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему