Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2011

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 7172737475 ... 831>
Повідомлення Додано: Суб 10 вер, 2011 21:02

Андрей_В
Так я будую бункери і схрони , які в мене купують по 0,4-0,5 млн грн за штуку в кількості як мінімум 3 штук в рік , а ти й далі орендуй ці ж бункери в тих хто в мене купив ( або в таких самих які купили в подібних до мене в Києві , правда заплатили при цьому по 1-1,5 млн грн ), бо сам купити не можеш , тому й жовчю спливаєш .

Так що твій гнів - мені зрозумілий.
Хочеться і рибку зїсти і на .. сісти , але постійно чомусь перша половина виразу тобі не доступна.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 10 вер, 2011 21:35

Витамин написав:
  budivelnik написав:, є золоте правило
Критикуєш - пропонуй ,
наприклад в армії воно звучить дещо по іншому
Ініціатива грає ініціатора.

Тому якщо у когось є ініціатива чи критичні зауваження про правила ціноутворення в будівництві , то в нього є право , власним прикладом ці нові правила вводити і не має права пускаючи слину розповідати тим хто по цим правилам працює - що їх робота невірна .

Так як тут багато тугодумів , то спеціально для них перевожу
ВВажаєш ціну завищеною - не купуй і не скигли
ВВажаєш що можеш зробити краще - роби , а не викрикуй щоб хтось за тебе і за свій рахунок для тебе щось робив.

Мы ругаем правящий режим, но противопоставляем ему не конкретную модель развития, а некий идеализированный образ "справедливой власти",
на который проецируются взаимоисключающие желания и чаяния.

Это тупиковый путь.

Я считаю это правильно. Надо альтернативу предлагать, а не просто ругать систему.
VitosPhil

Повідомлення Додано: Суб 10 вер, 2011 22:44

budivelnik написав:А що Ваші гроші дорожчі від послуг за які Ви платите ?

Бред и ерунда. Деньги стоят за работу столько - сколько мы договорились и обоюдно договорились с бригадой. С расценками за работы - на бумаге !

Запамятайте раз і назавжди
Покупець не має жодних переваг перед продавцем так само як і продавець не має жодних переваг перед покупцем . Це рівноцінні партнери .

Это бизнес для стройбригад - а не партнерство. Их цель - заработать. Моя цель - получить объект/товар в обмен на мои деньги.
Я им плачу - они для меня делает.

Покупатель ВСЕГДА прав. Вот это его основная "перавага".
Тем более не забываем про 14 дней - гарантированного возврата денег, если товар не подошел. Это если думать несколько отвлеченно. Не забывайте.

Ви можете під час ремонту захотіти навіть золотий унітаз , але не зможете заставити це зробити по ціні керамічного .
Тому хоча й замовляє музику той хто платить , але й якість музики буде якраз еквівалентом оплати.

Господи, да я про работы говорю. А не про то что - какую технику я ставлю в жилище. Ну как же так - вы и не поняли на ровном месте.
1715

Подякував: 37 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 вер, 2011 23:04

1715
Не пробуйте виглядати молодшим ніж є . Далі вже тільки дитячий садок
Деньги стоят за работу столько - сколько мы договорились и обоюдно договорились с бригадой.

Зверніть увагу , навіть тут Ви використовуєте слово домовились , тобто Ви домовляєтесь , а не диктуєте умови .
Якщо Ваша сумма за роботу збігається з суммою яку хочуть отримати за цю ж роботу виконавці - Ви укладаєте угоду , де права сторін - рівні .
Ви берете зобовязання оплатити певною суммою певний обєм і якість робіт , бригада/особа/виконавець бере на себе зобовязання за певну сумму виконати певний обєм робіт з заранє визначенною якістю
Де і в чому виражається перевага покупця ?
2 Про 14 днів - насмішили .Угода купівлі продажу йде близько місяця ( деколи від задатку до закінчення - можуть пройти роки ) , тому Ви завжди можете відмовитись від купівлі житла і отримати назад гроші ( за виключенням суми задатку ) на протязі всього терміну , а у випадку доведення браку - ще й через суд вимагати додаткового відшкодування затраченного часу.
осподи, да я про работы говорю. А не про то что - какую технику я ставлю в жилище. Ну как же так - вы и не поняли на ровном месте.

Видно неозброєним оком що Ви далекі від реальної економіки і про неї читали в кращому випадку в дитячих казках.
Мені все одно матеріали/роботи , хоча я практично не знаю де при послугах не використовуються ті чи інші матеріали .
Перукар надаючи свій час і робочу силу використовує для надання своєї послуги:
стілець , електроенергію , машинку , бритву , ножниці , пудру , одеколон , рушник.
І за все це Ви йому виплачуєте в суммі без розбивки на складові, при чому вартість цієї послуги + витратні матеріали Ви узгоджуєте і якщо перукаря не влаштовує запропонована Вами сума , то Ви йдете до іншого .В разі якщо інший погоджується з Вашою пропозицією , то перший втратив , але коли не погоджується - то автоматично втрачаєте Ви .

Тому ще раз
Покупець і продавець це рівноцінні сторони при проведенні угоди , і кожна з цих сторін володіє правом вето на цю угоду.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Суб 10 вер, 2011 23:41

budivelnik написав:Зверніть увагу , навіть тут Ви використовуєте слово домовились , тобто Ви домовляєтесь , а не диктуєте умови .

Тогда почему же КГС и любые другие стройконторы - ДИКТУЮТ условия покупки ?
Т.е. - диктуют цену ?

Ай, чей-то опять не сходится. 8)

2 Про 14 днів - насмішили .Угода купівлі продажу йде близько місяця...

А прочитать до конца - слабо ? Я написал:
"Это если думать несколько отвлеченно. Не забывайте."

Т.е. в принципе в жизни есть такая штука - в течении некоего срока возврат товара, с возвратом 100% денег за него заплаченных.

Перукар надаючи свій час і робочу силу використовує ... вартість цієї послуги + витратні матеріали Ви узгоджуєте і якщо перукаря не влаштовує запропонована Вами сума , то Ви йдете до іншого .В разі якщо інший погоджується з Вашою пропозицією , то перший втратив , але коли не погоджується - то автоматично втрачаєте Ви .

Ага, не забываем - со мной остаются деньги. Которые не достались еще ни первому ни второму.
И на которые, в таком себе придуманном случае, может подстричь родная: мать/теща/девушка/брат/приятная соседка/ и т.д..

Тому ще раз
Покупець і продавець це рівноцінні сторони при проведенні угоди , і кожна з цих сторін володіє правом вето на цю угоду.

Еще раз: Покупатель - ВСЕГДА прав.
И даже не настаивайте на любой другой формулировке.
1715

Подякував: 37 раз.
Подякували: 14 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 10 вер, 2011 23:51

1715 написав:
Тогда почему же КГС и любые другие стройконторы - ДИКТУЮТ условия покупки ?
Т.е. - диктуют цену ?

а в магазин когда ходите тоже возмущаетесь - почему-это они диктуют цены и продают товар не по той цене что ВАМ хочется?

1715 написав:Еще раз: Покупатель - ВСЕГДА прав.
И даже не настаивайте на любой другой формулировке.

а ктож спорит-то с этим.
никто-ж не заставляет покупать то чего он не хочет.
Продавец в праве выставить цену на свой товар сколько он считает нужным, а покупатель хочет берет, не хочет - идет мимо. Или как вариант - торгуется. Но опять-же - ни продавец ни покупатель не обязаны друг другу ничем.
Xenon

Подякував: 76 раз.
Подякували: 324 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 11 вер, 2011 03:04

Xenon написав:
  пожиратель макаронов написав:10-20 лет - это чтобы "бесплатно" получить.
За деньги - кооператив - можно было и быстрее изобразить. И такая квартирка была доступной пересичному.

1. кооперативы появились в начале 80х
2. Их было не много и не МАССОВО! (там тоже были разнарядки и свои схемы получения)
(мои родители также 3шку построили кооперативную в 82м году - 64квадратов за 9700 рублей)
(деньги в те времна на книжках у многих были, НО квартиры купить кооперативные далеко не все могли)

В начале 70-х кооперативы уже были.
Тори

Подякував: 20 раз.
Подякували: 62 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 11 вер, 2011 03:54

budivelnik написав:1 До 1980 майстер на будівництві , бригадир - отримували 60-80 рублів , технік -інженер 80-100 рублів , старший інженер 100-120 , головний інженер 120-160 , директор управління 160-220 . Жінки як правило не отримували більше 80 .
2 Сімя як правило отримувала на двох - 200 і це вже було вище середнього рівня по Україні
3 Для того щоб стати в загальну чергу потрібно було мати менше 7,8 м2 на особу , в кооперативну - менше 13 м2 на особу ,
час перебування на черзі:
на загальній - 15-25 років
кооперативній - 5 -15 років
При зміні місця проживання - черга втрачалася , були черги на виробництвах які будували самостійно , але тоді потрібно було крім років 5 стояти в черзі + ще й роки з 2-3 пропрацювати на будівництві власного будинку.

Вы года не перепутали? А то мне дома всегда говорили, что у отца первая зарплата инженера была 250 рублей. А потом он в начале 80-х уехал на Север для семьи заработать, так там вообще 1200 рублей в месяц было. Знаю, что у всех пенсии были 120-132 рубля, ниже только в селе.
И на очереди в кооператив годами никто не стоял. Да, очередь была, но не 5-10 лет!
А 220 рублей стоили французские сапоги на натуральном меху, 180 - австрийские. Это конечно с переплатой, но если были бы Ваши зарплаты, то кто бы тогда их покупал?
Тори

Подякував: 20 раз.
Подякували: 62 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 11 вер, 2011 08:02

budivelnik написав:Як може наприклад якийсь з африканських звірів , який не збудував навіть собачої будки звинувачувати людину що вона будує на його думку в селі і цим вже винувата ?
Що може сказати валютний спекулянт , який в житті нічого важчого олівця не піднімав про енергетичні затрати працівника при заливанні бетону ?
Яке право має сопливий студент , який за своє життя не заробив і на хідничок перед дверима , розповідати про ціни на нерухомість ?

От в цьому Ви не праві. В Україні кожному доводиться бути прорабом, архітектором, юристом, валютним спекулянтом, бізнесменом, сантехніком, кадровою агенцією, ріелтером.
Бо користь від роботи ’проффесіоналів’ з цих спеціальностей часто сумнівна для замовника :twisted: :mrgreen: .
tobias

Подякував: 396 раз.
Подякували: 252 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 11 вер, 2011 10:09

tobias написав:
  budivelnik написав:Як може наприклад якийсь з африканських звірів , який не збудував навіть собачої будки звинувачувати людину що вона будує на його думку в селі і цим вже винувата ?
Що може сказати валютний спекулянт , який в житті нічого важчого олівця не піднімав про енергетичні затрати працівника при заливанні бетону ?
Яке право має сопливий студент , який за своє життя не заробив і на хідничок перед дверима , розповідати про ціни на нерухомість ?

От в цьому Ви не праві. В Україні кожному доводиться бути прорабом, архітектором, юристом, валютним спекулянтом, бізнесменом, сантехніком, кадровою агенцією, ріелтером.
Бо користь від роботи ’проффесіоналів’ з цих спеціальностей часто сумнівна для замовника :twisted: :mrgreen: .

Так само як і сумнівна користь від працівників професії яку Ви тут представляєте , але не озвучили .
1 Є професіонали , а є ті хто себе такими вважає . Перші потрібні - другі не потрібні не залежно від того як вони себе несуть
2 У всіх професіях без винятку є кращі і гірші фахівці , тому огульно звинувачувати будівельників в непрофесіоналізмі і при цьому жити в будинках які були побудовані до Вашого народження і прослужать ще років з 50 після Вашої смерті і при цьому випускати продукт який всі забудуть через день-місяць-рік , на мою думку якось не серьозно .
3 95-99% тут присутніх не можуть розділити продукт який виготовляють будівельники ( а це конструкція і інженерні мережі будинку ) і продукт який на 100% залежить від фінансових можливостей і смаку власника квартири ( колір стін , плитка і так далі ).
Те що роблять будівельники - стоїть сотні років , те що на свій смак і за свої гроші + самостійно вибираючи виконавців цих робіт - роблять власники квартир експлуатується 5-10 років .
Питання
А хто ж тоді зробив добре ? Той хто виготовив продукт з терміном експлуатації сотні років , чи той хто з метою урвати подорожче сидить на вухах у власника і розповідає казки про дихаючі матеріали і обсирає всіх хто працював до нього і при цьому те що він обсирав - буде працювати сотні років , а те що він зробив - дай бог щоб 10,?
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 7172737475 ... 831>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему