|
|
![]() 1 Спочатку Ви розповіли що купувати потрібно тільки коло Вас 2 Потім Ви розповіли що я будую непотріб 3 Далі Ви показали невігластво в тому як організована окружна навколо Львова 4 Після того Вас зацікавило як вплине 6 квартир на дитячий садочок 5 Так само Ви впевнені що найкраща школа тільки коло Вас ( при цьому забули розповісти де це ) 6 Тепер Ви розповідаєте про складність паркування 7 Пройшлись по класикам Що ще не подобається людині яка вважає немудрими всіх хто його не підтримує ? А може Вам як тому танцівнику щось заважає і це щось настільки спухло що тисне на мозок ? Наостанок Для всіх хто має тверді переконання що навкруги невігласи . Якщо одна людина щось зробила , а інша це щось купила - то обоє задоволені цією операцією , при чому продавець хотів би отримати більше , а покупець заплатити менше . Все . А думки всіх і кожного про цю операцію - це як інформація до відому. Як правило , ті хто подібні операції не зможуть проводити ще довго - пускають слини найбільше , ті хто вже дозрів - задають конкретні і коректні запитання . Навіть ті хто в мене був на обєкті( і нічого не купили ) - жодного разу тут не відізвались про мене погано.
![]() Re: Нерухомість у Львові (ситуація на ринку, ціни, проблеми.ОГО скільки за вихідні сторінок форуму наваляли! А бувало, і по тижню ні одного дописувача.
Екодім будує будинок на Бойківській(біля горіхового Гаю). Вікнами прямо на стоянку. Зате ЕКО, і ціна квадрата там висока. Так що хтось понти продає, а хтось дічсно будує. P/S/ Хто знає, як взнати ціну на будинок на сихові, той , що за Арсеном? ![]() ostrig
Мдааа, бачу, що найбільший інтерес на цій гілці викликає будинок за Арсеном ![]() І не треба ніяких тупих перепалок - інтерес потенційних покупців рулить ![]() На сайті "Вашгамазину" глухо. Може, є якісь реклямки від забудовника у друкованій версії? Не думаю, що будинок будують тільки для "своїх". І, враховуючи той факт, що біля "Сільпо" і на Вернадського більшість квартир в новобудах або розкупили, або познімали з продаж, виходить, що це єдиний реальний і комфортний варіант на Сихові... ![]() Re: Нерухомість у Львові (ситуація на ринку, ціни, проблеми.В мене брат трохи Церезітом займається, він в курсі, які забудовники які матеріали закупляють. Так от- найдешевші (читай-найгірші) фасадні суміші закупляв Карпатбуд. Правда, не знаю, чи ця компанія ще не збанкрутувала, не цікавився. А народ бачить -якщо будинок за неповний рік звели, значить, можна брати. На рівні фундаменту - ніхто не хоче, а коли стіни починають обшивати, тоді і проблем з покупцями немає. Це свідчить, що компанія має обігові кошти, а не спочатку попродає повітря, а потім починає чухатись.
Щодо мене - поки що грошей на 2-х к немаю, але приціняюсь. ![]() ostrig
Отож бо й воно. Колись жив у центрі-брр... Ворогу не побажаю. А психів... Шикарне сполучення, маршрутки ходять до 12-ї ночі (тонкий натяк на самізнаєтеякий район), поруч супермаркет, кінотіятр і Шувар (для особливо релігійно просунутих-ще й пару церков)-кращого варіанту просто не існує. Крапка. І ще. Це не стосується теми дискусії, але ІМХО, віддати дитину в сільську школу чи садок-моветон. Ще раз підкреслюю, що це моє ІМХО. Тому зелена природа і все таке мене не прельщає. Але є люди, яким це підходить. Що ж, прапор їм в руки і вперед до будівельника. На кожен товар є свій покупець... ![]() Nighthawk Та я сам на Сихові зараз живу - все під рукою- садочок, школа для дитини, продуктові ринки, кінотеатр, басейн, лісок (який-не-який). До центру - маршрутки одна за одною за 15 хв. А в сільських (деяких) школах на уроках інформатики біографію Біла гейтса вивчають, а саму інформатику викладає самий молодший вчитель, незалежно від фаху
![]() Висновок - Брюховичі є брюховичі, а кільцева - то дві великі різниці. Коли ввечері треба хліба вискочити купити, то два рази подумаєш, чи пішки по Рясне вночі захочеться пройтись, без ризику знайти неприємності. Хоча, судячи з активності "забудівельника" на київських гілках форуму, в мене є підозра, що це не одна особа, а кілька ріелторів, які тут безуспішно клієнтів шукають. ![]() Re: Нерухомість у Львові (ситуація на ринку, ціни, проблеми.Я не думаю, що це різні особи. Як на мене то на київській гілці дві крайнощі: буде по 300-800 баксів:) і певні користувачі повторюють це як мантру (я за, бо це також психологічно впливає на загальний тренд), або Будівельник з дописами, що буде дорожчати (чи буде недосяжним) і це логічно що він формує думку вигідну йому. А де можна отримати цифру реальних продажів на вторинному ринку у Львові бажано помісячну? А також скільки потенційних покупців є на двокімнатну квартиру у Франківському районі:) Може є якась спільна систематизована база всіх ріелторів з подібними даними, за допомогою якої вони організовують свою роботу? Але це напевно з розряду фантастики:) Тут в Франківському району і об"єктів мало і ажіотаж чомусь великий протягом тижня щось нормальне йде. Я так думаю попит підігрівають люди, що познімали депозити бо бояться обезцінення долара у світі, і мені цікаво вирахувти коли вони накупляться і знову на ринку буде тренд до низу і торг нормальний... Також на Перфецького будується новобудова, і цікаво чи це вплине на збільшення пропозиції на вторинному ринку, адже я собі думаю, що багато хто з цього району там купить квартиру і відповідно продаватиме свою квартиру тут... тому цікаво нових 40 проданих квартир в Франківському районі сильно вплинуть на зменшення попиту???
![]() Re: Нерухомість у Львові (ситуація на ринку, ціни, проблеми.Найбільша пропозиція по Франківському району - це В.Великого, Наукова, Пулюя. Хрущовки, панельки + вікна на автомагістралі. Ніякої бази ріелторів немає. Знайомий продавав квартиру, кільком ріелторам сказав свої умови, то потім йому одного потенційного покупця 2 різних ріелтора привели. Але сумарно - 2 пропозиції.
Альтернативою депозиту, особливо коли не вистачає 20-30% до купівлі, а кредит не дають, є банківський сейф. Я думаю, що опустись зараз ціна до 800 доларів за квадрат, і рух буде. Наприклад, 44кв. м. панелька Х 800 доларів=33000, це вже сприйнятна ціна. Зараз таке "добро" в Франківському районі коштує 44 000. Тому -25% - в самий раз би було.
|
|