Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2011

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 392393394395396 ... 831>
Повідомлення Додано: Сер 02 лис, 2011 22:28

Tyler написав:
  Тори написав:
Привлекать депозиты и не выдавать кредиты? Что Вы! Такие действия плохо заканчиваются. Чем проценты по депозитам платить? Пирамиду строить? Для меня это один из показателей работы банка и в такой банк депозит я не понесу. Конечно, некоторым иностранным банкам мамки помогли, но у мамок тоже не всегда все хорошо.

Во-первых, люди прямо пишут, что кредитование приостановлено. О приостановке приема депозитов пока не говорят. Наоборот, некоторые банки повышают ставки )))
Банки зарабатывают не только на кредитовании юрлиц и физлиц, есть еще рынки ЦБ, облигаций и т.п.

Во-вторых, на второй волне западные мамки будут заняты своим спасением от потопа, им будет не до спасения дочек. А российские мамки еще неизвестно, что будут делать )))

А посмотреть результаты деятельности банков от работы с ЦБ слабо? Там слезы, а не доходы и как правило сплошные убытки. А резервов сколько по ним тоже нужно формировать! Или Вы думаете, что только по кредитам резервы формируют?
Проблема зарубежных банков сейчас не только в чисто экономической плоскости. Многие просто хотят отсюда побыстрее выйти.
Вот и подумайте, а стоит нести депозит туда, где кредиты не выдают, а по депозитам ставки повышают, чтобы за счет новых клиентов отдать депозит и процент старым?
Тори

Подякував: 20 раз.
Подякували: 62 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 02 лис, 2011 22:36

Продолжим из этого огромного списка...

Итак в 2009-м он продал 1к квартиру по 750.
Напомню предисторию
Падение цен на недвижимость остановится
Добавлено: Вс 09 авг, 2009 08:50
Квітень 2009 - Зявляється стійкий попит на житло ціною менше 30 000 доларів.
Переплановую 5-кімнатну квартиру на 1-кімнатну і 3-кімнатну
Червень 2009- продаю 1-кімнатну за 30 000 або по 750 $ за квадрат

Смотрите. Сообщение от августа 2009-го
Выступил прям как маркетинговый гений (шучу)...
Проявил инициативу - перепланировал 5к в 1+3!!!Заработал!

Смотрим в 2010-м
Когда начнется обвал нереалных цен на жилье в Киеве? (2010)
Добавлено: Сб 13 мар, 2010 23:43
1 Це вже не моє житло
2 Телефон який там фігурує - телефон АН Новий фомат , їхніми послугами я також користуюсь
3 Людина яка в мене купила це житло по 65 000 доларів і вклала в ремонт приблизно 10 000( освоював гроші я це була одна з умов продажу ) , зараз продає по 40 000 + 55 000 . Таким чином заплативши в листопаді 75 000 , людина вже в березні хоче отримати 95 000 - як на мене досить не погано. Прогнозую що на протязі двох місяців це в неї вийде .

Ну и что видим???
1) То он маркетинговый гений, который нашел выход и сам(!!!) докумекал перепланировать свой неликвид в 3 уровня(!)
2) оказывается все это сделал совершенно другой человек и что 1к за 30 тыс (по 750) он вообще не продавал.
Кто следит за темой - таких сообщений (о продаже им 40 кв.м еще в 2009-м) - с десяток!!!

Давайте - убедите меня в том, что все эти сообщения - правда :mrgreen:

Кстати придумать можно все что угодно - любую отмазку и я как руководитель это прекрасно понимаю.
Даю просто 1 ситуацию на размышления.
Таких нестыковок - видимо-невидимо!!!

По сегодняшней версии
Тепер в цій же першій частині , починаючи з середини 2009 була проведена реконструкція однієї квартири в 125 м2 на дві
до этого говорил что в апреле сделал
одна в 82 м2 і 1 в 42 м2 .
42 м2 в кінці 2009 була перепродана за 750 = 30 000
82 м2 в 2010 були перепродана за 680 = 55 700
і знову 42 м2 була перепродана за 950 = 40 000

И по сейчас приведенной выше версии:
У него купили 125 метров за 65 тыс!
Покупатель свою переделал и продает за 40 тыс.!
Никакой продажи за 30 тыс - там и нет!!!

Как и то и другое и третье может ОДНОВРЕМЕННО быть правдой???

ПС
У меня такого на роман в 300 страниц наберется :D
Востаннє редагувалось jde в Сер 02 лис, 2011 22:49, всього редагувалось 1 раз.
jde

Подякував: 12 раз.
Подякували: 53 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 02 лис, 2011 22:45

Большое спасибо за поддрежку форумчанам!!!

Самое главное, что вытаскивание наружу брехни отдельных форумчан не свелось к искажению ими фактов и ухода в сторону...
А ведь вначале он пытался замолчать - авось не увидят.
Затем он пошел проторенной дорожкой - начал сыпать якобы моими прогнозами и цифрами неся при этом абсолютный бред!
Ну чтобы я начал мол это не мое, он нет твое и так далее уводя в сторону...

Но в этот раз у меня ссылочки, даты, полные цитаты :D

Да - работы проделано много - потратил прошедшие выходные только на "систематизацию брехни", теперь уже несколько вечеров выдаю наработанное - так что если кому нужна правда а не домыслы и фантазии - жмите кнопку поблагодарить - не жалейте!!!
:mrgreen:
Востаннє редагувалось jde в Сер 02 лис, 2011 22:50, всього редагувалось 1 раз.
jde

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 02 лис, 2011 22:49

jde
ПС
У меня такого на роман в 300 страниц наберется

Отже сказати просто :
Я впевнений в своїх висновках - тому приймаю пропозицію і згоден особисто приїхати у Львів ( або запросити будівельника в Київ ) і по результатам зустрічі або виплатити йому за його моральні збитки , або отримати від нього сумму в 10 000 грн - не можеш . Очко жим-жим ?

А що можеш ще крім романи писати ?

Прогнозую ( так само як і прогнозував колись поведінку Андрія_В)
1 Зараз jde , спробує заговорити тему ,
але внаслідок того , що після кожної його простині буде зявлятись мій коментар в кілька слів , який буде показувати , що людина писати може , а от відповідати за написане - боїться , то йому прийдетьсся зменшити свою активність( бо з кожним його повідомленням все більша кількість користувачів буде в курсі моєї пропозиції) і або повністю зникнути на кілька днів/тижнів , або під страхом смерті не коментувати мої повідомлення ( що аналогічно зникненню з цих сторінок )
Хоч хтось памятає хоч одну власну думку цього персонажа ?
Чи всі памятають його виключно критиком того що написав я ?
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 02 лис, 2011 22:55

budivelnik
Очередная попытка увести в сторону???
Попытаться представить ситуацию не так как она есть???

Вуа-ля и со ссылкой!!!
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?
Добавлено: Ср 02 ноя, 2011 20:19
Не слабо!
Я как раз готовлю видематериал обо всем этом.

В условиях пари будет указано, что в 2009-м году:
- вы продали квартиры не своим родственникам
- договра д.б. нотариально завереными, с номерами - я проверю их регистрацию
- вы продали в 2009-м 3х125 + 120 +140
- предоставляете сканы с оригиналов для проверки

Кстати. Предоставьте еще договора на 1к.

Цены озвучены тут на ветке - рассматриваем последнии цены, приведенные вчера-сегодня (1.11.2011 - 02.11.2011), а не выбираем из кучи разных за 3 года нужные...

Все - больше условий нет.
jde

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 02 лис, 2011 23:08

jde написав:budivelnik
Очередная попытка увести в сторону???
Попытаться представить ситуацию не так как она есть???

Вуа-ля и со ссылкой!!!
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве?
Добавлено: Ср 02 ноя, 2011 20:19
Не слабо!
Я как раз готовлю видематериал обо всем этом.

В условиях пари будет указано, что в 2009-м году:
- вы продали квартиры не своим родственникам
- договра д.б. нотариально завереными, с номерами - я проверю их регистрацию
- вы продали в 2009-м 3х125 + 120 +140
- предоставляете сканы с оригиналов для проверки

Кстати. Предоставьте еще договора на 1к.

Цены озвучены тут на ветке - рассматриваем последнии цены, приведенные вчера-сегодня (1.11.2011 - 02.11.2011), а не выбираем из кучи разных за 3 года нужные...

Все - больше условий нет.

Не зрозумів цього набору слів , тому уточнюю
Отже :
1 Я зобовязаний показати нотаріально посвідчені договори купівлі продажу не моїм родичам - я згоден
2 Я зобовязаний показати що продав в 2009 3 х 125 + 140 + 100 - згоден
3 Я зобовязаний показати що в 2010 була продана 1 кімнатна в 42 м2 і 3 кімнатна в 82 м2 - згоден.

Отже з Вашими умовами я погодився , а тепер Ваша черга так само відповісти чи згодні Ви з моїми
1 Тепер називайте конкретні ціни на кожну квартиру , а не ссилайтесь на ссилку.
2 Підтвердіть прийняття парі ( 10 000 грн тому хто довів свою правоту)+ оголошення вибачень на цих сторінках програвшого перед переможцем
3 Озвучте хто і де буде перевірити предявлені мною документи
4 Документи будуть перевірятись людиною і жодних копій , не буде + перевіряючий зобовязується не використовувати ніде отриману під час перевірки інформацію , за виключенням простої фрази на цих сторінках типу:
Переміг ....
Все
Ваш хід
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 02 лис, 2011 23:09

budivelnik написав:
  Oven написав:budivelnik
"Ще раз пояснюю
Покупець платить гроші. З цих грошей 50доларів отримує держава/нотаріус/рієлтори , остальні отримую я
Тому коли я описую свої доходи , то від суми виплаченної за житло відмінусовую кошти які до мене не доходять , тому :
якщо покупець оплатив 550 , то я отримав 500 і 50 отрималв не я."
С каждого метра $50 - получает держава/нотаріус/рієлтори???!!! Это как понимать? Лучше вообще тогда не отвечайте ничего....

Відповідаю втретє і востаннє .
В ціні продажу будь якого товару є сумма яку отримує продавець і сумма яку він виплачує у вигляді оплати за отримані послуги + податки які виникають під час продажу .
Таким чином , якщо сумма яку виплатив мені покупець становить 550 і по угоді всі витрати повязані з продажем включені в цю суму то з 550 я виплачу :
- 5 % прибуткового податку за себе ___________________________= 27,5
- 1% пенсійного збру ( які повинен виплатити покупець за себе)=5,5 доларів
- приблизно 1% послуги нотаріуса _____________________________=5,5 доларів
- приблизно 2% послуги рієлтора_______________________________=11 доларів
Всього_______________________________=49,5 долара з кожного м2 проданного за ціною в 550 доларів за м2.

Вже відповідав стосовно витрат на оформлення, наведу ще раз:
По перше "прибутковий" податок стосується тільки юридичних осіб, для фізичних осіб є податок з доходів. Звучить майже однаково, але за суттю це різні речі.

Комісійна винагорода ріелтора в 5% це дитячі сни. Якщо раніше така цифра мала місце, то зараз цілком реально домовитись і про 2%.

Пенсійний фонд дійсно 1%.

Держмитом (згідно декрету КМУ "Про держмито") операції з нерухомістю не обкладаються.

Послуги нотаріуса "нехай 1%" - про це мріють всі нотаріуси, але на відміну від маклера, нотаріус працює за фіксовану платню: за складання договору та його державну реєстрацію. І в середньому вартість послуг становить 150-200 у.о., а це значно менше ніж 1%, якщо в угоді вказана реальна ціна.
Так як я продаю частіше ніж один раз в рік то:

Повторюсь. Це не проблема покупця. 5% з операції з нерухомістю сплачує особа котра більше ніж 1 раз продавала/купляла нерухомість.
З ваших слів можна зрозуміти, що свій обовязок ви перекладаєте на покупця.

Не знаю як у вашому випадку, але в більшості випадків купівлі/продажу за це платить особа, котра проводить другу і наступну операції.
І при цьому ще й просить не вказувати реальну вартість угоди, адже тоді цих 5% мають зовсім інший грошовий еквівалент.
vasul_lviv

Повідомлення Додано: Сер 02 лис, 2011 23:17

budivelnik написав:3 Я зобовязаний показати що в 2010 була продана 1 кімнатна в 42 м2 і 3 кімнатна в 82 м2 - згоден.

Что??? Начинается прозрение и увиливание в сторону???
Падение цен на недвижимость остановится
Добавлено: Вс 09 авг, 2009 08:50
Квітень 2009 - Зявляється стійкий попит на житло ціною менше 30 000 доларів.
Переплановую 5-кімнатну квартиру на 1-кімнатну і 3-кімнатну
Червень 2009- продаю 1-кімнатну за 30 000 або по 750 $ за квадрат

С ссылкой, с датой?
Уже признаешь что соврал???
jde

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 02 лис, 2011 23:22

Таким чином , якщо сумма яку виплатив мені покупець становить 550 і по угоді всі витрати повязані з продажем включені в цю суму то з 550 я виплачу :
- 5 % прибуткового податку за себе ___________________________= 27,5
Всього_______________________________=49,5 долара з кожного м2 проданного за ціною в 550 доларів за м2.

Є запитання , є табличка.
Тепер робимо уточнення згідно зауважень і в новій табличці виправляємо іншим кольором щоб було наочно видно .
Отже:
По перше "прибутковий" податок стосується тільки юридичних осіб, для фізичних осіб є податок з доходів. Звучить майже однаково, але за суттю це різні речі.

прибутковий на податок з доходів
Комісійна винагорода ріелтора в 5% це дитячі сни. Якщо раніше така цифра мала місце, то зараз цілком реально домовитись і про 2%.

Пенсійний фонд дійсно 1%.

Так в мене в табличці і було 2% комісійна рієлторам і 1 % пенсійний

- 5 % податок з доходів ___________________________= 27,5
Всього_______________________________=49,5 долара з кожного м2 проданного за ціною в 550 доларів за м2

Таким чином , єдине що прийшлось поміняти після Ваших виправлень це назву і жодної цифри міняти не прийшлось .
Щодо того як і куди я повине що вкладати в ціну продажу - це моя проблема , а покупця цікавить тільки ціна покупки і йому наплювати як я її формую , головне щоб вона його влаштовувала.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 02 лис, 2011 23:31

jde
Трусливий і сопливий , а також брехливий трьохбуквенний.
Довожу до твого відома , що я не зобовязаний перед тобою відчитуватись , і показувати спідню білизну . Тому й запропонував тобі просте рішення твоєї шизофренії і суть її полягала в слідуючому :
Ти отримуєш документи по продажу 5 квартир в 2009 , + отримуєш документи про продаж 2 квартир в 2010.
Це тебе влаштовує чи ні ? Таким чином загальна кількість документально підтверджених продажів в 2009-2010 роках за однією адресою становить 7 операцій

Всі твої інші викрутаси ніяк інше як істерика - я назвати не можу.
Спочатку сформуй для себе і виклади для інших чітку картину того як ти уявляєш що коли і скільки я продав . а то в тебе все масло маслянисте.

А від парі я не відмовляюсь - збирай гроші.
budivelnik

Профіль

1
1
  #<1 ... 392393394395396 ... 831>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему