jde написав:Занятия тупого брехла на этой ветке - тупая брехня. Это ж по-определению! Цель - загон в бетон и искаженными цифрами показать как это круто - сидеть в бетоне!
Загнати можна або убогого , або жебрака . Люди які виходять на ринок житла ні до першої ні до другої категорії не відносяться. При цьому Починати повідомлення з прямої образи може тільки трьохбуквенний. Тому Хтось може пояснити Як я когось заганяв ?
Отсюда и рождались перлы о том что сейчас стоит в валюте дороже чем в 2007-м. Или то что цена в валюте практически не падала а как выяснилось что в 2008-м оно продавало по 900, при этом продавало в 5-ти комнатной в 125 кв.м. в 3 уровня. Без чернового ремонта и отопления.
1 Звідки взялась цифра в 900 ? Я завжди писав 850 . 2 Будинок зданий в експлуатацію в 20 жовтня 2008 року. 3 В 2009 ці квартири були продані по середній ціні в 600 . Трьохбуквенний пробує розповісти про середню ціну в 500 . 4 Таким чином вартість такоїж квартири на сьогодні , по трьохбуквенному приблизно 350-400 . Якщо знайде по такій ціні на відстані в 12 км від оперного в зданому будинку - зобовязуюсь викупити все .
а теперь продает в 2к 62 кв.м., с черновыми ремонтом и отоплением. За 700
Да тут если пересчитать на равные условия -то падение будет в 2 раза в валюте - как минимум
Це якщо порівнювати шило і мило . А нехай спробує пояснити чому : 2009 - 500 + 2,5 роки падіння = ? ( нехай назве ціну) і 2009 ? ( назви ціну ) + 2,5 роки падіння = 700 Нехай назве ціну 125 м2 квартири сьогодні і ціну 62 м2 в березені 2009
Боюсь до цього амебоподібного попугая( копі/пасте ) навіть не дійде про що його попросили.
budivelnik написав:Тому для бідних і нездолених - є вождь jde Для грамотних і з грошима - є експерт будівельник.
Уважаемые, перестаньте кормить троля. Накой на этой ветке демагогия - "я Дартаньян, остальные пиdарасы" в стиле "я сам все заработал, а мои дети по клубам не ходят, вот и им и будет спадщина, а вы такие все..." ?
Ведь прослеживаются скрытые обиды и гиперкомпенсация их в ввиде выпадов "у меня получается.. 1% найуспишнишых.. а ну распиши сколько ты заработал"..
А все дело в том что под ником строитель скрывается не презентативный представитель стройотрасли, который адекватно может довести позицию реалных застройщиков, тех застройщиков с которыми возможно вы когда то будете иметь дело на первичке, в офисе к примеру, а самый обычный человек, не такой уж молодой, ничем не лучший и не хужий любого из нас. Но уж точно не заслуживающий такого внимания
Starishko 1 Я не женусь за увагою 2 Я проти того щоб у всіх була можливість будь-кого безнаказано обізвати 3 Саме моє позиціонування на стороні меньшості показує що я не шукаю легких доріг в житті і не раджу таких пошуків іншим 4 Так я не такий як всі будівельники і точно не відношусь ні до середньостатистичного українця , ні до середньостатистичного мільйонера а - в мене не має довгоногої секретарки і просторого офісу б - в мене не має дорогого ( як на мене від 35 000 і вище ) автомобіля в - я практично не пю і з другого класу не палю г - в мене четверо дітей д - мої доходи позволяють мені зараховувати себе в нехай в 10% найбагатших 5 На превеликий жаль для більшості , на протязі того кавальчика життя що я збираюсь присвятити будівництву , зі мною зіткнеться не більше 50 сімей ( роки зо три-пять я ще планую попрацювати ) , тому іншим прийдеться купувати в стандартних офісах , правда по стандартній ціні ( яка десь на 20-40% більша ніж моя ( в абсолютних цифрах на мій погляд переплата буде становити близько 1 млн доларів) - плата за презентативність )
Продам трех комнатную квартиру в м. Львов (Львов, Город) по вул.Рясне-Руська, общей площадью 3 м.кв. Дополнительные данные: 3-кім.кв. Рясне-Руска особнячого типа (строев. на 5 квартир) 3-ох уровневая 125/58/16, 0-цикл, дом построен, свидетельство в октябре. Цена 900у.о./кв.м услуги для покупателя бесплатные Тел. Ира 8-067-34-115-38 АН «ГРАНД-ЗАХІД»
1 Як завжди звинувачення базується на різниці меншій ніж 10% ( 900-850)/850=6% 2 Я завжди працював з агенством Новий формат 3 Те що якийсь агент вирішив додатково заробити 50 доларів і від себе виставив на 50 доларів більше - не говорить що мене можна звинувачувати в брехні .
4 Таким чином вартість такоїж квартири на сьогодні , по трьохбуквенному приблизно 350-400 .
Понятия не имею как считает тупое брехло, но если в 2009-м оно действительно продало 3-х уровневую без ремонта и отопления за 500, то на сейчас стоимость точно такой же - 450.
Амебоподібний попугай тепер давай відповідь: 1 Ти чирікав про падіння в 2010 на 8-12% і в 2011 на 6-8 % ? Якщо чирікав , то поясни як : 500 - (падіння в 2009) - (8-12%( падіння в 2010)) - (6-8%(падіння в 2011)) в тебе вийшло тільки 450 ? , в мене чомусь виходить менше 400 . З математикою туго ? До речі озвуч вже в кінці кінців впала ціна на якусь величину з березня 2009 до січня 2010 чи ні ? А то кукурікаєш/чирікаєш , а цифру назвати не можеш . Ще не придумав ?
Востаннє редагувалось budivelnik в Нед 06 лис, 2011 21:43, всього редагувалось 1 раз.
По Вашему этот закон не работает: http://zakon .rada.gov .ua/cgi- bin/ laws/m ... eg=2258 -17 Статья 15
не путайте фин мониторинг и налоговое законодательство. вы писали про налоговую. еще раз - покупатель не обязан отчитывпться в налоговой о происхожлении денег на покупку, как физ. лицо. нет у налоговой таких прав. фин мониторинг - это не налоговоя. там другие задачи. и мониторится помимо недвиги еще куча всего. ну и пусть мониторят. если вы не покупаете и тут же продаете по пять квартир в год, гоняете деньги по разным подозрительным счетам, получаете крупные переводы непонятно от кого и смахиваете на международного афериста-террориста - вряд ли их заинтересуете.
jde написав:А куда деваться если даже по мнению SV снижаются?
та не, СВ как-раз начал дуть в другую сторону
За последний год спрос на первичном рынке жилья вырос более чем втрое. По данным SV Development, в сентябре 2011-го киевляне купили 733 квартиры в недостроенных домах. Год назад в первый месяц осени количество сделок на первичном рынке столицы составило 228. ... http://news.finance.ua/ru/~/2/0/all/2011/11/06/257872
Xenon Ну так год назад и сданных домов было в разы меньше. А "купили", или получили наконец-то документы на свою квартиру - это тоже две большие разницы.