Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2011

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Архіви розділу Все про Гроші
  #<1 ... 573574575576577 ... 831>
Повідомлення Додано: Нед 27 лис, 2011 13:02

budivelnik написав:Я вважаю , що Ваші очікування про обвал - сенсу не мають .

Вы можете и дальше "вважати". Ваше «вважаю» далеко от реальности, так как цены продаж на КРЖН в массе своей показывают обратное.

budivelnik написав: Ціна індексів - знижується , з цим я згоден , але ціни реальних угод - ростуть - і цього Ви зрозуміти на жаль не можете - так чия це проблема ?

"Наша пісня гарна нова - починаєм її знову"?

Вас уже тыкали носом – в массе своей цены продаж на вторичке КРЖН падают. А Вы зачем то снова начали трындеть что «ціни реальних угод – ростуть» ?
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 27 лис, 2011 13:32

zahar_ написав:

Вы можете и дальше "вважати". Ваше «вважаю» далеко от реальности, так как цены продаж на КРЖН в массе своей показывают обратное.

budivelnik написав: Ціна індексів - знижується , з цим я згоден , але ціни реальних угод - ростуть - і цього Ви зрозуміти на жаль не можете - так чия це проблема ?

Вас уже тыкали носом – в массе своей цены продаж на вторичке КРЖН падают. А Вы зачем то снова начали трындеть что «ціни реальних угод – ростуть» ?

1 Постарайтесь менше когось кудись тикати і не будете самі фекаліями обмазані.
2 Ціни впали в валюті за рахунок девальвації гривні і ті хто хотів продати - відразу опустили свої ціни на величину девальвації ( і таких було не більше 10% , але саме в них були найкращі ціни з найкращим співвідношенням ціна /якість) . Всі інші , це ж падіння розтягують на роки і опускаючи свої ціни просто наближають їх до рівня цін по яким проводяться угоди , але продати , поки їх ціна буде вища як мінімум на 5% ( а для ринку це 5000 доларів і вище )- вони не зможуть .
Тому , ще раз для студентів.Розглянемо групу з 10 осіб , з яких тільки 1 продасть.
Якщо 9 осіб опустили свою ціну на 5% кожен , а 1 особа продала бо її ціна була на 10% нижча від найближчого конкурента , то середня ціна в групі впаде на 5% , а ціна реальної угоди - зросте в той самий час на 5%, бо найдешевша пропозиція яка залишиться буде на 5% вища від вже проданої .Якщо маєте елементарні знання математики - можете перевірити описане мною.
Це хоч зрозуміло ?
А теоретизувати про обвал - можна , тільки толку від теорій мало, якщо вони не підтвердженні практикою.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 27 лис, 2011 13:42

Oven написав:Цена снижается.
Время всех рассудит, нужно просто набраться терпения и подождать. У меня время есть, а у вас?...

Ключевая фраза:у меня время есть!
Таким образом:
Условные обвалисты - это оптимисты-хомяки, которым квартира сейчас вообще не нужна... так, в будущем... обязательно "европейского" качества... возможно, для детей... Они действительно имеют возможность жевать попкорн и надеяться на светлое будущее патриста.
Условным пессимистам-растишкам квартира нужна сейчас, в силу жизненных обстоятельств, поэтому они с горечью констатируют, что обвал цен 2009 года прекратился и перешел в стадию снижения, слишком медленного для того, чтобы нужная им квартира стала доступной.
"Ынвесторов" в квартиры я, конечно, выношу за скобки, это особая категория.
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 27 лис, 2011 14:34

budivelnik написав:
  1715 написав:
  budivelnik написав:Овен , хочете трошки підніму Ваш загальноосвітній рівень в царині автомобілебудування.

Ой давайте не надо. Мы уже все увидели что это аж 1 тонна чистого, необработанного металла.
А еще увидели что "дома по вине строителей не падают".
Еще увидели "раз дом с трещинами стоит и в нем живут - значит так надо", ответственные люди - таки отвечают.

И т.д.

Мне жаль тех кто у вас покупают и без гарантии в 10 лет на объекты.
Но - придет время и это тоже исправится. 8)

На гілці залишилось всього 4 ярих обвалісти - Саша , 1715. Турбіна , Овен .
В 2009 - таких було на порядок більше - як не як а про щось це говорить .
Особливо цікаві їх стержневі повідомлення
Овен вважає що у всіх доходи повинні зрости разів в 40
1715 - спати не дає придумана ним же фішка , що будівельники не дають гарантій
Турбіна спить і бачить 330 при курсі 18
Саша - не зважаючи на задекларований вік показує емоції 15 річного підлітка і це якраз не страшно , страшно що і знання він показує як в цього підлітка.

"На гілці залишилось всього 4 ярих обвалісти - Саша , 1715. Турбіна , Овен .
В 2009 - таких було на порядок більше - як не як а про щось це говорить ."

4 проти 1.
Отже ціни впадуть ще в 4 разы. :mrgreen:

1400 по Доміку / 4 = 350 долл/м :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

350 - это магическая цифра. Как ни крути, а все равно на нее выйдешь :mrgreen:
turbina

Повідомлення Додано: Нед 27 лис, 2011 14:59

turbina а вы в своих прогнозах о 300$, инфляцию доллара учитываете или нет?
potter

Подякував: 315 раз.
Подякували: 156 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 27 лис, 2011 15:03

turbina
На гілці залишилось всього 4 ярих обвалісти - Саша , 1715. Турбіна , Овен .
В 2009 - таких було на порядок більше - як не як а про щось це говорить ."

4 проти 1.
Отже ціни впадуть ще в 4 разы. :mrgreen:

1400 по Доміку / 4 = 350 долл/м :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

350 - это магическая цифра. Как ни крути, а все равно на нее выйдешь :mrgreen:

Я навіть не здивований. Ви четверо звичайно купите по 350 , єдина проблема полягає в тому що кожен з Вас заплатить по 350 за метр квадратний , але всім чотирьом прийдеться цим одним метром користуватись. :D
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 27 лис, 2011 15:06

budivelnik написав:
  zahar_ написав:

.Розглянемо групу з 10 осіб , з яких тільки 1 продасть.
Якщо 9 осіб опустили свою ціну на 5% кожен , а 1 особа продала бо її ціна була на 10% нижча від найближчого конкурента , то середня ціна в групі впаде на 5% , а ціна реальної угоди - зросте в той самий час на 5%, бо найдешевша пропозиція яка залишиться буде на 5% вища від вже проданої .Якщо маєте елементарні знання математики - можете перевірити описане мною.
Це хоч зрозуміло ?
А теоретизувати про обвал - можна , тільки толку від теорій мало, якщо вони не підтвердженні практикою.

Предположим, Ваша домашняя заготовка из серии "занимательная математика" покажет какие-то числа. Но это будут числа, которые отобразят условия подсовываемой Вами задачи.

А разговор ведётся о падении ЦЕН ПРОДАЖ РЕАЛЬНЫХ сделок на КРЖН. И Вам в качестве аргумента приводились Цены Продаж РЕАЛЬНЫХ СДЕЛОК квартир из одного сегмента, из которых за 2 года некоторые ПРОСЕЛИ на 25%.

И если учесть что на рынке в большинстве своём продаются хрущики, у которых темпы падения цен продаж наибольшие, то ОБЩИЙ УРОВЕНЬ ЦЕН ПРОДАЖ на вторичке КРЖН за 2 года ОДНОЗНАЧНО НИЗСПАДАЮЩИЙ. А не идущий в рост и о чём Вы постоянно трындите, подсовывая в качестве аргументов различного рода манипуляции и подтасовки.
zahar_

Подякував: 157 раз.
Подякували: 692 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 27 лис, 2011 15:17

zahar_
Ціна індексів - знижується , з цим я згоден , але ціни реальних угод - ростуть - і цього Ви зрозуміти на жаль не можете - так чия це проблема ?

Предположим, Ваша домашняя заготовка из серии "занимательная математика" покажет какие-то числа. Но это будут числа, которые отобразят условия подсовываемой Вами задачи.

А разговор ведётся о падении ЦЕН ПРОДАЖ РЕАЛЬНЫХ сделок на КРЖН. И Вам в качестве аргумента приводились Цены Продаж РЕАЛЬНЫХ СДЕЛОК квартир из одного сегмента, из которых за 2 года некоторые ПРОСЕЛИ на 25%.

И если учесть что на рынке в большинстве своём продаются хрущики, у которых темпы падения цен продаж наибольшие, то ОБЩИЙ УРОВЕНЬ ЦЕН ПРОДАЖ на вторичке КРЖН за 2 года ОДНОЗНАЧНО НИЗСПАДАЮЩИЙ. А не идущий в рост и о чём Вы постоянно трындите, подсовывая в качестве аргументов различного рода манипуляции и подтасовки.

1 Ви ( на відміну від мене ) не маєте доступу до продажних цін і орієнтуєтесь виключно на індекси в основі яких лежить величина пропозиції ( будь-то домік , авізо , мегаквартал , реалт , оператор_БД )
2 На сьогодні найбільші обєми продаж демонструє найдешевше житло на ринку - а саме новобудови .
3 Я допускаю , що в якихось реальних угодах ціна просіла на 30% на протязі останнього місяця , але при цьому я не допускаю що ця ціна становила величину яка нижча ніж 60% від ціни 2008 року.
budivelnik

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 27 лис, 2011 16:06

budivelnik написав:
Oven
Вы ни чем не можете объяснить рост недвиги Киева за 7 лет в 20 раз

1 А де Ви бачили ріст за 7 років в 20 разів ?
За 10 років в 7 разів - я бачив , але так само за цей самий період виросло і наприклад золото , в 15 разів виросла нафта .
То що нафта переоцінена і впаде в 4 рази зі 100 до 25 , золото в 2 рази зі 1700 до 850 . і нерухомість в 2 рази з 1800 до 900 - при незмінних доходах ?
2 Я не шукаю ворогів , я не звинувачую в брехні , я просто привожу свої думки на цих сторінках , а погоджуватись Вам з ними чи ні - Ваша справа , так само як моя справа прочитавши Ваші думки приймати рішення мають вони сенс чи ні .
Я вважаю , що Ваші очікування про обвал - сенсу не мають .
Я вважаю що Ваші марення про загальні проблеми при одночасній відсутності проблем у Вас - маразм.
3 Ціна індексів - знижується , з цим я згоден , але ціни реальних угод - ростуть - і цього Ви зрозуміти на жаль не можете - так чия це проблема ?

Во первых: 2000 год метр 200 долларов, 2008 метр 4000 долларов - 20 раз.
Во вторых: тут все приводят свои мысли, а вы навязываете свою. Пример - вы пытались навязать мысль о том, что недвижимость за последний год подорожала на 30%. Это и понятно, вы заинтересованное лицо.
Я учел ваше мнение, и остался при своем - цена вниз.
В отличие от вас, входящего в 1% успешных, я считаю, что проблемы будут у всех в том числе и у меня, по этому в меру своих сил к ним готовлюсь. А маразм, считать, себя успешным построив дом под Львовом.
Проблема у того, кто не может реализовать свой товар/услугу, если у меня проблем нет - делаем вывод, что проблемы у вас.
Oven

Повідомлення Додано: Нед 27 лис, 2011 16:41

Cricetus cricetus написав:это не новый дом в Берлине, скорее всего отреставрированная совдепия, в которой кроме наших эмигрантов никто жить не захочет.
вообще, не логично сравнивать германию и нас. сравнивайте с Минском, Москвой, Питером наконец. это нам намного ближе по многим параметрам.

Куда уж совдепии в Берлине до наших трущёб на Лесном. У нас это элитное жильё с соседями коренными киевлянами голубых кровей, которое должно быть только для 1 % науспишниших. Я уже молчу о состоянии квартир(антикварная сантехника, облупленные стены, зашарканый линолиум и прочие атрибуты "жилого состояния")
Востаннє редагувалось Артём123 в Нед 27 лис, 2011 16:46, всього редагувалось 1 раз.
Артём123

Подякував: 2 раз.
Подякували: 30 раз.

Профіль

#<1 ... 573574575576577 ... 831>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор