Лукашенко предостерег молодежь от "сыра в мышеловке"

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
  #<1234 ... 6>
Повідомлення Додано: Пон 12 гру, 2011 12:31

xpen_vam написав:Всё правильно и отлично сказано. В отличии от "лица исполняющего обязанности президента" в Украине он может свободно без бумажки общатся с молодыми людьми. Для тех кто говорит про зарплату в 100$, поедьте и посмотрите своими глазами, ах да, с роботы не отпустят.

Сказано добре, але недоброю людиною. Наш президент теж багато що вірно каже, але йому ніхто не вірить, бо все попередньо сказане брехнею виявилось. На тлі брехні і репресій з виборами в Білорусі, чи "суду" над Тимошенко і іншими опозиціонерами люба "правда" сприймається як "брехня".
Гондурас_мля

Повідомлення Додано: Пон 12 гру, 2011 12:51

xpen_vam написав:Всё правильно и отлично сказано. В отличии от "лица исполняющего обязанности президента" в Украине он может свободно без бумажки общатся с молодыми людьми. Для тех кто говорит про зарплату в 100$, поедьте и посмотрите своими глазами, ах да, с роботы не отпустят.

Я там бываю минимум раз в год, у меня там много родни. Средняя зарплата менее 200$.
Последний раз был в ноябре. Очень бедно живут люди, даже мы на порядок выше, но это временно, скоро будем догонять сябров.
ua-ua-ua

Подякував: 42 раз.
Подякували: 141 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 12 гру, 2011 13:07

Друзья. Читайте между строк. ВНИМАТЕЛЬНО. Когда говорят (в т.ч. и Лукашенко) "обвала валюты не будет, повышения цен не будет", что бывает? здесь написано тоже самое: "едте в цивилизованные страны, там вам все будет лучше чем в Беларуси. А здесь вы будете пахать на то, чтобы я и мое окружение жило лучше всех"
Alexander_iv2003

Подякував: 0 раз.
Подякували: 83 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 12 гру, 2011 13:56

Re: Лукашенко предостерег молодежь от "сыра в мышеловке"

ua-ua-ua написав:, даже мы на порядок выше,

Что ??? в 10 раз лучше белоруссов живем ???

http://fotohost.org/images/a190d9ff-20kB.jpg
tyreinua

Заблокований
Подякував: 40 раз.
Подякували: 278 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 12 гру, 2011 14:03

R2 Там уже ни чего Белорусского не осталось - все Бацька пораспродал. А теперь глаголет о вечных ценностях. Это просто верх цинизма.
A_W

Повідомлення Додано: Пон 12 гру, 2011 14:06

Re: Лукашенко предостерег молодежь от "сыра в мышеловке"

Белоруссия гам...о, Россия гам..но, Регионалы га..но... Одні ми свідомі гордо дивимось на захід!
Volfox

Подякував: 59 раз.
Подякували: 63 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 12 гру, 2011 14:43

Volfox написав:Белоруссия гам...о, Россия гам..но, Регионалы га..но... Одні ми свідомі гордо дивимось на захід!

Ну, якщо подивитись де і як проходить "волевиявлення" народу - то таки так, ваша правда. Ну не може бути держава нормальною, якщо вона побудована на брехні. З одного боку в Конституції говориться, що "Ми, нарід Російської Федерації (наприклад)...", а насправді вибори фальсифікуються, партії і кандидати до виборів не допускаються, опозиція владі сидить во в'язницях по сміховинних звинуваченням і незрозуміло хто і по якому праву диктує волю народу. Немає чесних виборів - немає легітимної держави
Гондурас_мля

Повідомлення Додано: Пон 12 гру, 2011 14:50

tyreinua написав:Что ??? в 10 раз лучше белоруссов живем ???

Ок. В два раза. Под "на порядок" имел ввиду не математический термин.
ua-ua-ua

Подякував: 42 раз.
Подякували: 141 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 12 гру, 2011 15:01

Воняет очень сильно совком, эти дешевые "истины" я слышал еще в советской школе.
bruce

Подякував: 0 раз.
Подякували: 16 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 12 гру, 2011 15:23

bruce написав:Воняет очень сильно совком, эти дешевые "истины" я слышал еще в советской школе.

Во, а я то думаю, где я раньше мог это слышать.
Mikolenko

Подякував: 3 раз.
Подякували: 7 раз.

Профіль

#<1234 ... 6>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор