Паралельна реальність

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші.
Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
Повідомлення Додано: Пон 09 січ, 2012 14:45

Паралельна реальність

Пропонуємо до обговорення:

Як головний податківець України працював конферансьє...

Дивися повний текст Паралельна реальність.
R2
Робот новин

Подякував: 0 раз.
Подякували: 153 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 січ, 2012 09:45

я про одесский инцидент ничего не слышал, хорошо замяли. От таких инцидентов зажигаются революции. Африка и ближний восток тому пример.
monstrrr

Подякував: 136 раз.
Подякували: 5 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 січ, 2012 09:51

вот интересно, налоговики они что думаю, что по 9 жизней (как кошки) имеют? Или чувство самосохранения напрочь отсутствует? Это высшее руководство имеет там охрану и прочее прибамбасы. А рядовые сотрудники когда идут на беспредел о чем думают? Или не под Богом все ходим? ни у кого нет семей, детей?
Дураки что ли?
bas

Подякував: 38 раз.
Подякували: 16 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 10 січ, 2012 11:01

Окремі люди вже встигли охрестити головного фігуранта справи «реальним прикладом для суспільства». Вони вважають його «справжнім запорожцем» та ледь не народним героєм. Випадок справді унікальний – громада публічно висловила свою підтримку вбивці. Певно, якщо б в Україні існував суд присяжних, Запорожцю призначили б якесь м’яке покарання. Але Віталію Запорожцю загрожує довічне ув’язнення за вбивство міліціонера «при виконанні». Жителі Семиполків, щоправда, не згодні з таким твердженням. Кажуть, що загиблий міліціонер Микола Симоненко був з друзями на підпитку, а до Віталія чіплявся через особисту неприязнь.
- Я не хочу, аби з мене тут героя робили – каже Віталій Запорожець – Я вбив людину. Це трагедія! Я прошу вибачення в дружини покійного, мені справді дуже шкода за те, що сталося. І зараз я хочу лише одного – об’єктивного суду.

http://www.ut.net.ua/Politics/38612
Поки що населення почало вбивати міліціонерів. У бізнесменів є що втрачати, тож на кримінал підуть в крайньому випадку, або якщо ставки будуть високими.
tobias

Подякував: 396 раз.
Подякували: 252 раз.

Профіль

Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор

Схожі теми