Обговорення матеріалів з фінансово-економічних та політичних тем. Новини економіки, наукові статті з економіки, ціни на золото, податковий кодекс, кредит МВФ та інші. Для обговорення Новин, Статей та Оглядів, розміщених на FINANCE.UA
вот интересно, налоговики они что думаю, что по 9 жизней (как кошки) имеют? Или чувство самосохранения напрочь отсутствует? Это высшее руководство имеет там охрану и прочее прибамбасы. А рядовые сотрудники когда идут на беспредел о чем думают? Или не под Богом все ходим? ни у кого нет семей, детей? Дураки что ли?
Окремі люди вже встигли охрестити головного фігуранта справи «реальним прикладом для суспільства». Вони вважають його «справжнім запорожцем» та ледь не народним героєм. Випадок справді унікальний – громада публічно висловила свою підтримку вбивці. Певно, якщо б в Україні існував суд присяжних, Запорожцю призначили б якесь м’яке покарання. Але Віталію Запорожцю загрожує довічне ув’язнення за вбивство міліціонера «при виконанні». Жителі Семиполків, щоправда, не згодні з таким твердженням. Кажуть, що загиблий міліціонер Микола Симоненко був з друзями на підпитку, а до Віталія чіплявся через особисту неприязнь. - Я не хочу, аби з мене тут героя робили – каже Віталій Запорожець – Я вбив людину. Це трагедія! Я прошу вибачення в дружини покійного, мені справді дуже шкода за те, що сталося. І зараз я хочу лише одного – об’єктивного суду.
Поки що населення почало вбивати міліціонерів. У бізнесменів є що втрачати, тож на кримінал підуть в крайньому випадку, або якщо ставки будуть високими.