|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: П'ят 10 лют, 2012 19:41
Андрей_В написав:.... и многие логически мыслящие люди ... ...хотя дело твое - можешь идти покупать хоть завтра
аж от сердца отлегло -сам Андрей разрешает! таки все пришло к тому, что очередные выборы "самые-самые"... Лучше подождать. потом подумать чуток и... вместе "логически мыслящими" подождать следующих выборов. И так до бесконечности. Логический ты наш. PS зато можно логически задним числом подогнать суровую реальность - это не ты не можешь купить квартиру -кому она на хрен нужна вообще! нет, это ты логически все осмыслил: надо еще подождать лет 10-15 
Востаннє редагувалось Tyler в П'ят 10 лют, 2012 19:45, всього редагувалось 1 раз.
-
Tyler
-
-
- Подякував: 54 раз.
- Подякували: 207 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 лют, 2012 19:44
kuynka написав: budivelnik написав:1 Я вже змучився товки одне і те саме 2 Про демографію Нація- старішає , тобто стандартно не 3 дітей на 2 батьків . а 2 дітей на 3 батьків , тому Ваш приклад - не працює 3 Якщо чиїсь батьки не змогли заробити за 3 покоління ( перше 1950 , друге - 1975 ,третє - 2000 ) , то чому Ви хочете щоб зараз вийшло прискорення в нащадків цих сімей в рази ? Висновок 1 Ціни в Києві відносяться до 5% найдорожчих цін в Україні . тому тільки той хто в стані витримувати конкуренцію з 10% найуспішніших зможе самостійно ( без допомоги родичів ) заробити на житло в столиці , або у випадку наявності хоч якогось житла в столиці , для покращення своїх житлових умов достатньо витримати конкуренцію з 30% найуспішніших киян 2 У всіх є якесь житло , тому якщо вони не в стані витримати конкуренцію з 10% найуспішніших Українців , для покращення своїх житлових умов на місці їх проживання , їм достатньо потрапити в 30% найуспішніших в данному населенному пункті 3 Якщо Ви не витримуєте конкуренцію з 30% найуспішніших Вашого населенного пункту , то у Вас є можливість: а - обміняти меншу кількість своїх м2 у Вас на більшу кількість на периферії б - переміститись на периферію , бо внаслідок міграції найуспішніших наверх - у Вас є шанси зайняти їх місце.
спасибо Вам, вы как раз подтвердили суждение людей с глубинки, которые завидуют киевлянам - это очень заметно я вам привожу пример того, что на предприятих и фирмах - много приезжих людей, и только единицы киевляне - но приезжие - будут долго пахать, чтобы иметь возможность заработать на квартиру в Киеве - ибо их первое поколение и второе все также их жили старом доме... и вот третьему - молодежи нужно все с нуля начинать... 
1 І в якій з моїх фраз Ви побачили зависть до киян ? 2 Я взагалі противник поділу людей по національному/гендерному /територіальномі і інших признаках 3 Якщо вникнути в мною написане , то я постійно притримуюсь думки Якщо в когось не має житла в певному населенному пункті , то спроби закріпитись в цьому населенному пункті , як правило , приведуть до того , що життя буде витраченне на це закріплення. Внуки від цього виграють , а от чи виграє той хто пробує закріпитись чи його діти ?
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 10 лют, 2012 19:45
Tyler написав:Реалии, кстати, таковы, что продаван ни в какие светлые будущия не верит и поэтому не продает дешевле
я всегда не мог понять растишек вроде хотят купить, но говорят, шо дешеветь не буит вот так потенциальный "пакупан" превращается в вечного пакупана (таких здесь вагон) если бы я знал, шо дешеветь не буит и был бы потенциальным покупаном, я бы просто пошел и купил без разглогольствований на форуме - смысл резину тянуть? - ведь дешеветь не буит
-
Андрей_В
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 475 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 лют, 2012 19:47
Андрей_В написав: я всегда не мог понять растишек вроде хотят купить, но говорят, шо дешеветь не буит Андрей_В - видишь, ты постепенно приходишь к осознанию несовершенства собственного мозга. Урок №1 - не пытаться всюду говорить только то, что тебе выгодно. Это бессмысленно и тупо. Урок №2 - цена -не единственный критерий.
Востаннє редагувалось Tyler в П'ят 10 лют, 2012 19:49, всього редагувалось 1 раз.
-
Tyler
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 лют, 2012 19:49
Задрали!!! Будут когда нибудь интересные картинки, графики, ссылки???
Трындеж гнилой уже надоел. Кому чего не понятно, смотрит в мою подпись!
-
turbina
-
-
-
-
-
-
Додано: П'ят 10 лют, 2012 19:49
Tyler написав:Логический ты наш.
ну вот теперь тебе ясно, шо такое логика, а шо такое бред и эмоции, подкрепленые подзаборной банальщиной аля "у нас республика, они пришли навсегда, проффесор=стабильность грн навеки", итп ахинея
-
Андрей_В
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 лют, 2012 19:50
Андрей_В написав: Tyler написав:Реалии, кстати, таковы, что продаван ни в какие светлые будущия не верит и поэтому не продает дешевле
я всегда не мог понять растишек вроде хотят купить, но говорят, шо дешеветь не буит вот так потенциальный "пакупан" превращается в вечного пакупана (таких здесь вагон) если бы я знал, шо дешеветь не буит и был бы потенциальным покупаном, я бы просто пошел и купил без разглогольствований на форуме - смысл резину тянуть? - ведь дешеветь не буит
Так суть в тому , що ті хто хочуть купити - вони крім повідомлень тут , ще й заробляють . Поки подорожчення йде темпами нижчими від їх заробітку , доти їм вигідно очікувати ( паралельно прокручуючи зароблене з метою отримання додаткового заробітку) Як тільки Вони побачать що їх можливості ( в сенсі покупки ) не покращуються , а погіршуються - відразу вийдуть на ринок. Проблема цього виходу полягає в тому , що це може бути дуже короткий в плані часу термін , який кардинально може зломати графіки віртуальних індексів.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: П'ят 10 лют, 2012 19:51
Андрей_В написав: ну вот теперь тебе ясно, шо такое логика, а шо такое бред и эмоции, подкрепленые подзаборной банальщиной аля "у нас республика, они пришли навсегда, проффесор=стабильность грн навеки", итп ахинея Андрей_В , ты настолько не врубаешься, что так и не понял, что это не "мое" мнение, а обоснование политики ПР в отношении курса гривны?? Чукча не читатель, чукча писатель.
Востаннє редагувалось Tyler в П'ят 10 лют, 2012 19:53, всього редагувалось 1 раз.
-
Tyler
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 лют, 2012 19:52
Tyler написав:видишь, ты постепенно приходишь к осознанию несовершенства собственного мозга.
ты абсолютно прав - неадекватные люди мне не понятны, потому как их моск с логикой не дружит, он дружит с теорией случайных чисел - т.е. как замкнет
-
Андрей_В
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 10 лют, 2012 19:56
Tyler написав:обоснование политики ПР в отношении курса гривны?? Чукча не читатель, чукча писатель.
ну даже чукча бы, взяв на заметку риск(хотя бы в 10-15%) изменения курса грн(и следующее за ним вероятное удешевеление бетона) принял бы решение повременить с покупкой несколько месяцев
-
Андрей_В
-
-
-
-
Профіль
-
-
|