Да чувак конкретно обделался: не может даже элементарные правильные даные привести - блуждает в трёх соснах.
Єдине спасає , я знаю цілий ліс а не пару сосон , а в декого вже зелені чоловічки в очах від іформації і голова обертом.
То як Захар 78% від ціни - власні кошти - приведенна тобою інформація НБУ 43% від ціни- власні кошти - приведенна мною інформація НБУ чи 20% - власні кошти - істерично обгрунтована тобою інформація ?
Так до тебе ще й не дійшло що тобі вигідніше 52 млрд а не 26 млрд ? Бідні твої вчителі.
Что за хе-рня львовский сЧитака ? Когда то кто то тиснул скаргы за искажения ника !!! Чё то разошлись пальчики ?
1 Так хе-рня і считака - також не відповідає правилам цих сторінок 2 Тим більше у не-товариша і підрахуй фігурує і обговоренння особистого статусу брюховицький - що : а) заборонено , б) не відповідає дійсності - до Брюхович я не маю жодного відношення і так далі ( наприклад учетка). 3 По третє я вже виправив неправильно написаний нік. А от як мій опонент зможе виправити все що невірно написав в мою сторону ? Мені треба було виправити 2 букви - йому переписати пару сотень повідомлень . А зараз користуючись можливстю викладаю перший скан і другий скан , а форумчани нехай побачать з одного вони джерела чи ні + нехай самі визначать кількість іпотечних кредитів в 2007 році і приймуть рішення хто правий Я кажу - 52 млрд грн Захар - 20 млрд грн мій перший прінт-скрін http://fotohost.org/images/a1130f2e-131kB.jpg і другий http://fotohost.org/images/a12b69db-232kB.jpg
Востаннє редагувалось budivelnik в Пон 19 бер, 2012 22:13, всього редагувалось 1 раз.
Евгений__С написав:форум такой смешной стал, ей Богу. детский сад. ты гавняжка нет ты гавняжка)))
Будивельник уже третьему поколению задвигает про рост 1-3% в месяц, периодически ссылаясь то на домик, то на мегаквартал, в зависимости от того какой период времени на носу. А вдруг кто поверит)и как мантру теребит фразу что надо работать а не бездельничать.
Убийца Эфира, вы устали? последнее время сплошную ахинею пишете... а ведь были же адекватным человеком.
адекватный 2.соответствующий обстоятельствам, такой, как надо; нормально реагирующий на что-либо так вот трезво оценивая ситуацию я вижу что до сентября нет никаких предпосылок к обвалу
в сентябре-октябре ожидаю девал примерно на 10%.... что по идее должно дать 15% проседание цен на вторичку и 10% проседание первички номинированой в гривне... в чём неадекватность?
не совсем согласен с цифрами,но в общем точку зрения разделяю. думаю девал будет 20%, а недвига не более тех-же 20%, но по срокам будет растянуто на пол-года не меньше
Да чувак конкретно обделался: не может даже элементарные правильные даные привести - блуждает в трёх соснах.
Єдине спасає , я знаю цілий ліс а не пару сосон , а в декого вже зелені чоловічки в очах від іформації і голова обертом.
То як Захар 78% від ціни - власні кошти - приведенна тобою інформація НБУ 43% від ціни- власні кошти - приведенна мною інформація НБУ чи 20% - власні кошти - істерично обгрунтована тобою інформація ?
Так до тебе ще й не дійшло що тобі вигідніше 52 млрд а не 26 млрд ? Бідні твої вчителі.
Пане "підрахуй" вы забыли что я вообще не расматриваю Ваш "горбыль" как аргумент потому как: Речь ведётся о Киеве, а проэцировать на него цифры из Ваших "горбылей" по Украине не корректно, потому как если Вы заблудились с простыми даными о объёме ипотечных кредитов, то верить остальным цифрам вообще взятым из "довідніка стеля" для показа некоего числа не имеет смысла в контексте дискуссии о наличии массы "технических" сделок на вторичке Киева в статистике минюста за 2010 год.
budivelnik написав:.... Так до тебе ще й не дійшло що тобі вигідніше 52 млрд а не 26 млрд ? Бідні твої вчителі.
Пане "підрахуй" вы забыли что я вообще не расматриваю Ваш "горбыль" как аргумент потому как: Речь ведётся о Киеве, а проэцировать на него цифры из Ваших "горбылей" по Украине не корректно, потому как если Вы заблудились с простыми даными о объёме ипотечных кредитов, то верить остальным цифрам вообще взятым из "довідніка стеля" для показа некоего числа не имеет смысла в контексте дискуссии о наличии массы "технических" сделок на вторичке Киева в статистике минюста за 2010 год.
Спілкуючись сленгом опонента Учетка Звіздун - сіла в калюжу і їй соромно в цьому признатись . 1 Почитате уважно всі мої повідомлення. В мене всюди словосполучення - іпотечні кредити , без розбивок для чого ці іпотечні кредити отримувались 2 Коли людині нічого відповісти ( або признатись що лаханулась - не в її правилах ) - вона відразу зїзжає оповіданням типу: Статистика по Україні , а в Києві - не так. Ви можете довести правдивість своїх слів ? Думаю що ні . То може краще помовчати ? 3 Як бачите , я добре володію математичним апаратом , добре орієнтуюсь по статистичним данним - тому заявити якусь дурницю яка відрізняється від реалій в 10 разів - Вам не вдасться, а проти 5-10% розбіжностей - я ніколи не виступав.
zahar_ написав:Речь ведётся о Киеве, а проэцировать на него цифры из Ваших "горбылей" по Украине не корректно, потому как если Вы заблудились с простыми даными о объёме ипотечных кредитов, то верить остальным цифрам вообще взятым из "довідніка стеля" для показа некоего числа не имеет смысла в контексте дискуссии о наличии массы "технических" сделок на вторичке Киева в статистике минюста за 2010 год.
А по цій частині , якщо Вам вже так кортить , пройдемся використовуючи : а - приведенну Вами цифру в 20 млрд грн іпотечних кредитів на купівлю нерухомості в 2007 році б - статистичну інформацію мінюсту про 330 000 угод купівлі продажу в 2007 році в - статистичну інформацію про середній розмір квартири /будинку з держкомстату ( 1089 млн м2 / 19,2 млн квартир/будинків = 56,7 м2) г - середню ціну м2 по Україні в 2007 році = 5000 грн/м2
З цих цифр визначимо розмір власних коштів , які населення України витратило на купівлю житла : 56,7 м2 х 5000 грн/м2 х 330 000 угод = 94,43 млрд грн 20 млрд від 94,43 млрд = 22% , таким чином власних коштів було 78% Якщо хочете , то нагадаю Вам , що в 2007 році відбулось як мінімум 30000 угод купівлі продажу в Києві , на сумму: 30 000 х 56,7 м2 х 10 000 грн = 17 млрд грн . Ви ж не будете з дурі стверджувати , що 90% кредитів України було видано в Києві ? Чи що середній розмір квартири яка продавалась в Києві - менший 56,7 м2 ( наголошую в новобудовах це 95-100 м2), чи що середня ціна була нижчою 10000 грн/м2 і так далі....
ПС Так як в моєї позиції як мінімум кратний запас міцності в порівнянні з Вашою , то я можу позволити собі вольності з цифровим рядом на Вашу користь . При цьому наголошую - я нічого не маю проти 5-10-20% приписок з Вашої сторони , але противник спроб змінити цифру в рази.
убийца эфира написав:позвонил тока что товарищ.... дал в декабре задаток за дом в Буче Лесной.. продаван долго делал документы а сегодня позвонил и сказал что хочет вернуть задаток
В 2004 году у меня в предварительном договоре купли-продажи было записано, что задаток возвращается в двойном размере. Сейчас уже не модно так делать? Или продаван готов отдать вдвойне?
да двойной размер есть... но продаван очень хитрый...
Евгений__С написав:форум такой смешной стал, ей Богу. детский сад. ты гавняжка нет ты гавняжка)))
Будивельник уже третьему поколению задвигает про рост 1-3% в месяц, периодически ссылаясь то на домик, то на мегаквартал, в зависимости от того какой период времени на носу. А вдруг кто поверит)и как мантру теребит фразу что надо работать а не бездельничать.
Убийца Эфира, вы устали? последнее время сплошную ахинею пишете... а ведь были же адекватным человеком.
адекватный 2.соответствующий обстоятельствам, такой, как надо; нормально реагирующий на что-либо так вот трезво оценивая ситуацию я вижу что до сентября нет никаких предпосылок к обвалу
в сентябре-октябре ожидаю девал примерно на 10%.... что по идее должно дать 15% проседание цен на вторичку и 10% проседание первички номинированой в гривне... в чём неадекватность?
не совсем согласен с цифрами,но в общем точку зрения разделяю. думаю девал будет 20%, а недвига не более тех-же 20%, но по срокам будет растянуто на пол-года не меньше
ну с первичкой всё понятно... по вторичке тоже можно на девале споймать срочные продажи....