|
Когда начнется обвал нереальных цен на жилье в Киеве? 2012 |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Архіви розділу Все про Гроші
Додано: Вів 20 бер, 2012 19:39
budivelnik написав: Oven написав: Xenon написав:эко всех задело предложение пойти и самим реально изменить ситуацию, а не сидеть и ныть как кругом все плохо ну конечно, давить по кнопкам и сидя на кухне за куском сала и рюмкой водки рассказывать "как нужно рулить страной" и какие кругом сволочи - это ведь проще все ждут что за них кто-то пойдет и изменит ситуацию к лучшему,- повысит ЗП, снизит цены на недвигу, уберет коррупцию и тп. и заживем как в Нью-Васюках
Зачем валять дурака и раздавать бесполезные советы? Уже давно строят сами - покупают землю с троят сами себе дома, и по пятьсот - аж бегом получается.
Прикол заключається в тому , що : Будують растішки( наприклад я - бо я впевнений що зароблю , тому й будую) , поради роздають - обвалісти ( при чому , потрібно бути несповна розуму , щоб виготовляти продукт , який по їх переконаннях приречений на падіння в рази ).
Обвалисты строят больше вас в разы. Они не хотят доверять свои деньги мошенникам, не хотят переплачивать в три раза, не хотят ждать обещанного годами, они за $50 000 строят дом, профессионалы предлагают такую же по метражу коробку за $100 000. Они не раздают советы, они делятся опытом как не стать жертвой аферистов от строительства, как получить желаемое, а не остаться на улице без средств. Строить на продажу - это предпринимательство, это для тех кто хочет заработать, большинство зарабатывает себе на жизнь не на стройке, им нужно просто жить, а не бороться годами с застройщиками. Вот собственного говоря и все.....
-
Oven
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 20 бер, 2012 19:39
budivelnik написав: zahar_ написав: budivelnik написав:ПС Я реально вкладаю , а Ви теоретично переконані. Якраз в цьому і вся різниця. Просто Ваша теорія , відрізняється від моєї практики.
А причём тут Ваша брюховецкая стройка - к разговору о шаромыжности киевских застройщиков-сиськососателей подмявших при помощи властей рынок эконом-класса и держащих на нём неадекватные цены?
Моє Рясне-Руське будівництво , має на два-десять порядків більший вплив на ринок нерухомості Києва , ніж Ваші теоретичні оповідання почерпнуті з газетних статей. Я займаю ринкову нішу в розмірі 0,003% новобудов України А який відсоток займають Ваші повідомлення в м2 новобудов України ?
Вы себе льстите -Ваше "Рясне-Руське будівництво " никакого влияния на рынок новостроек эконом класса Киева НЕ ИМЕЕТ.
-
zahar_
-
-
- Подякував: 157 раз.
- Подякували: 692 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 бер, 2012 19:45
zahar_ написав: budivelnik написав:Моє Рясне-Руське будівництво , має на два-десять порядків більший вплив на ринок нерухомості Києва , ніж Ваші теоретичні оповідання почерпнуті з газетних статей. Я займаю ринкову нішу в розмірі 0,003% новобудов України А який відсоток займають Ваші повідомлення в м2 новобудов України ?
Вы себе льстите -Ваше "Рясне-Руське будівництво " никакого влияния на рынок новостроек эконом класса Киева НЕ ИМЕЕТ.
В такому випадку , в мене навіть фантазії не вистарчить, щоб придумати на що впливають Ваші повідомлення.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 20 бер, 2012 19:50
Oven написав: budivelnik написав:Прикол заключається в тому , що : Будують растішки( наприклад я - бо я впевнений що зароблю , тому й будую) , поради роздають - обвалісти ( при чому , потрібно бути несповна розуму , щоб виготовляти продукт , який по їх переконаннях приречений на падіння в рази ). Обвалисты строят больше вас в разы. Они не хотят доверять свои деньги мошенникам, не хотят переплачивать в три раза, не хотят ждать обещанного годами, они за $50 000 строят дом, профессионалы предлагают такую же по метражу коробку за $100 000. Они не раздают советы, они делятся опытом как не стать жертвой аферистов от строительства, как получить желаемое, а не остаться на улице без средств. Строить на продажу - это предпринимательство, это для тех кто хочет заработать, большинство зарабатывает себе на жизнь не на стройке, им нужно просто жить, а не бороться годами с застройщиками. Вот собственного говоря и все..... Ті хто будують - називаються будівельники.Ті хто розповідають про обвал - обвалісти.Якщо обваліст впевнений в своїй правоті - то навіть вміючи будувати , будувати він не буде ( а навіщо , завтра все одно буде дешевше) Якщо людина реально будує - то вона впевнена що працює не даром , і за свою роботу з часом отримає дивіденти в вигляді житла , а не головний біль з запитанням навіщо я пару років мучився. Таким чином , будуюча людина - обвалістом не може бути по визначенню.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 20 бер, 2012 19:56
Сейчас по ICTV сюжет про кинутых инвесторов на Теремковской. Какая-то стройка в которой заказчик Голосеевская администрация. Долго времени что-то стройка не начинается.
-
Kolop
-
-
- Подякував: 144 раз.
- Подякували: 18 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 бер, 2012 19:59
budivelnik написав: Oven написав: budivelnik написав:Якщо обваліст впевнений в своїй правоті - то навіть вміючи будувати , будувати він не буде ( а навіщо , завтра все одно буде дешевше) Якщо людина реально будує - то вона впевнена що працює не даром , і за свою роботу з часом отримає дивіденти в вигляді житла , а не головний біль з запитанням навіщо я пару років мучився. Таким чином , будуюча людина - обвалістом не може бути по визначенню.
Може ! Я будую собі будинок в Києві (навіть не передмістя, як у вас), але я вважаю що Київські ціни на нерухомість ще завищені мінімум рази в 2 в доларах, вважаю що вони мають ще впасти і впадуть. А мені дівіденти не потрібні, оскільки я будую житло СОБІ, як і немає жодного інтересу, щоб "на папері" воно коштувало дорого 
-
Vitalych
-
-
-
-
-
-
Додано: Вів 20 бер, 2012 20:08
budivelnik написав:Будують растішки( наприклад я - бо я впевнений що зароблю , тому й будую) , поради роздають - обвалісти ( при чому , потрібно бути несповна розуму , щоб виготовляти продукт , який по їх переконаннях приречений на падіння в рази ).
да перестань ты самомассажирование - загородное частное строительство на продажу полумертвое, тебе ли не знать
-
beton
-
-
- Заблокований
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 246 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 бер, 2012 20:10
beton написав: budivelnik написав:Будують растішки( наприклад я - бо я впевнений що зароблю , тому й будую) , поради роздають - обвалісти ( при чому , потрібно бути несповна розуму , щоб виготовляти продукт , який по їх переконаннях приречений на падіння в рази ).
да перестань ты самомассажирование - загородное частное строительство на продажу полумертвое, тебе ли не знать
и нужно подчеркнуть под Киевом....что-то продваны пытаются продать а что уже говорить в других областях... там просто обморочное состояние дел 
-
kievlyanka
-
-
- Подякував: 675 раз.
- Подякували: 824 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 бер, 2012 20:13
Oven написав:Обвалисты строят больше вас в разы. Они не хотят доверять свои деньги мошенникам, не хотят переплачивать в три раза, не хотят ждать обещанного годами, они за $50 000 строят дом, профессионалы предлагают такую же по метражу коробку за $100 000.
Розкажіть, як у Києві побудувати будиночок за 50000? Я думав цієї суми вистачить хіба на ділянку. 
-
slonic32
-
-
- Подякував: 46 раз.
- Подякували: 37 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 20 бер, 2012 20:13
Vitalych написав: budivelnik написав:Якщо обваліст впевнений в своїй правоті - то навіть вміючи будувати , будувати він не буде ( а навіщо , завтра все одно буде дешевше) Якщо людина реально будує - то вона впевнена що працює не даром , і за свою роботу з часом отримає дивіденти в вигляді житла , а не головний біль з запитанням навіщо я пару років мучився. Таким чином , будуюча людина - обвалістом не може бути по визначенню.
Може ! Я будую собі будинок в Києві (навіть не передмістя, як у вас), але я вважаю що Київські ціни на нерухомість ще завищені мінімум рази в 2 в доларах, вважаю що вони мають ще впасти і впадуть. А мені дівіденти не потрібні, оскільки я будую житло СОБІ, як і немає жодного інтересу, щоб "на папері" воно коштувало дорого 
1 Якщо можна - то викладіть середню вартість м2 , яка у Вас виходить , розбиту хоча б на кілька пунктів а - матеріали б - робота в - земля г - комунікації 2 Після закінчення Вашого будівництва - за яку ціну Ви б продали своє творіння не задумуючись ? 3 Чи є ціна теоретичного продажу в рази меншою від сьогоднішніх цін на ринку. Як тільки відповісте самі собі на ці запитання , так відразу і отримаєте відповіді які цікавлять кожного ідейного обваліста , а саме: а - розмір собівартості б - розмір адекватної націнки в - реальна ціна м2. 
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1