|
|
Доллары и евроНа всякий случай! Вдруг все будет так плохо, что и одного доллара не сможете купить! Уже научены!
Тупо, жадібно і недалекоглядно - якби отримати на пару гривень більше, а там хай трава не росте. Це про вашу логіку. Якщо гривня впаде - я не стану отримувати більше. Тіж самі "х" доларів - мій прибуток не збільшиться. А люди які заробляють у гривні - стануть бідніші. Тобто виглядатиме, що мій прибуток виріс, а насправді - це у інших він знизився!! Наступне, я живу в Україні і: - у мене тут родичі і друзі, яких таке "покращення" зробить біднішими. - зубожіння середнього класу (до якого я себе відношу), призведе до зменшення товарів і послуг для середнього класу. Тобто я не дочекаюсь доступних авіаперевезень, відкриття нових спортзалів, автівок буде обмежений вибір, житло середнього класу не буде сенсу будувати, і товари що я купуватиму будуть або для бідних (неякісні і дешеві) або для дуже багатих (якісні але дорогі). Збільшення кількості бідних приведе до збільшення гопоти на вулицях, і крадіжок. Тобто я бачу суцільні недоліки. Покажіть де переваги? Те що я зможу обміняти долар на більшу кількість знеціненої гривні - сумнівна перевага, бо ціни виростуть!. Тобто? За кордоном їдять метелопрокат? Чи кінцевий покупець його так купує?? Чому "там" можна придбати наш прокат і зробивши з нього детальку чи прилад - продати. А "тут" так не можна? Зразу ж заводик збанкрутує??
"Свої" заводи?? Ну ну.. Тягнибок і конури не збудував - згоден. Але і Ахметов, що збудував крім стадінону? "Свої" заводи він "приватизував" у держави в буремні 90ті. Ви ще мені будь-ласка напишіть про середні зарплати в тих заводах. Бо в мене складається враження, що якщо випадково усіх робітників оголосять кріпаками без права зміни роботи - ви продовжете пісню про "святого", який пожиттєво забезпечив сірих і убогих роботою і ми повинні тільки дякувати.. + 100 - к вопросу о таможне: в моем бизнесе есть товар фура которого в инвойсе стоит порядка 200-250 тыс грн, сегодня импорт этого товара практически прекратился и запасы почти распроданы - хотя продукцию аналогичного качества в украине не производят - есть немного хуже при такой же цене. Так вот укро производитель столкнувшись с резко выросшим объемом заказов - уже объявил повышение цен на 10 % )))) в итоге потребитель будет платить дороже , а кто то разницу положит себе в карман Следующий этап - укрозавод(ы) будет повышать цену до тех пор пока импорт снова не станет выгодным как это было после 2008 года и в результате затем снижать объемы производства , но не прибыль - бред и замкнутый тупо круг )))
ну а я о чем: лохи и терпилы заплатят за всех !!!
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||