|
Отдам свой дом в Карпатах в хорошие руки) |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Нед 13 тра, 2012 17:27
Ти і за моє господарство розписуєшся чи тільки про стан справ в своєму розповідаєш . Якщо тільки в своєму - то воно й не дивно , народна мудрість каже За дурною головою не має ногам спокою . З головою в тебе якраз і проблеми . от ноги з руками й зайняті. А те що в 10-30% бізнесменів виникають проблеми при веденню бізнесу - так це і є суттю бізнесу , який можна виразити коротко а - виживають не всі б - заробляють не всі в - виживають і заробляють тільки найкращі.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 13 тра, 2012 17:53
budivelnik написав:Ти і за моє господарство розписуєшся чи тільки про стан справ в своєму розповідаєш . Якщо тільки в своєму - то воно й не дивно , народна мудрість каже За дурною головою не має ногам спокою И я про это , с дури настроили хоромы , а теперь стоят статуей ! . З головою в тебе якраз і проблеми . от ноги з руками й зайняті. А те що в 10-30% бізнесменів виникають проблеми при веденню бізнесу - так це і є суттю бізнесу , який можна виразити коротко а - виживають не всі б - заробляють не всі в - виживають і заробляють тільки найкращі.
За твое , за твое ты же у нас горой за строителей 40-50 % может и больше с проблемами ?
-
obval
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 13 тра, 2012 19:44
budivelnik написав:В будівельників - з проблемами не більше 5% ( стандартне значення для виробничої галузі.
Було 10-30% вже 5 % стандартное заявление " ЧЛЕНиста budivelnik " ! Як було так и залишилось .... 
-
obval
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 13 тра, 2012 20:35
obval написав:А по сути разница то в чём , "дача не дача" деньги то вгроханы !?
Я не возражаю - может у кого-то и вгроханы, может кто-то влетел и погряз, я только за себя отвечаю . Вы мне свою точку зрения высказали, я вам ответил лично за себя , а не вообще за кого-то. Я,кстати, не противник ваш и не сторонник, на данном промежутке времени мне все равно - обвал в недвиге или подьём, я ничего не пока покупаю и пока ничего не продаю.
-
вадик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 421 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 13 тра, 2012 20:58
вадик написав: obval написав:А по сути разница то в чём , "дача не дача" деньги то вгроханы !?
Я не возражаю - может у кого-то и вгроханы, может кто-то влетел и погряз, я только за себя отвечаю . Вы мне свою точку зрения высказали, я вам ответил лично за себя , а не вообще за кого-то. Я,кстати, не противник ваш и не сторонник, на данном промежутке времени мне все равно - обвал в недвиге или подьём, я ничего не пока покупаю и пока ничего не продаю.
Хорошо , что вы правильно понимаете вышесказанное .
-
obval
-
-
-
-
-
-
Додано: Нед 13 тра, 2012 21:34
obval написав: budivelnik написав:В будівельників - з проблемами не більше 5% ( стандартне значення для виробничої галузі.
Було 10-30% вже 5 % стандартное заявление " ЧЛЕНиста budivelnik " ! Як було так и залишилось .... 
Брехло ти сопливе , або забудькувате тріпло - вибирай сам що тобі більше подобається. От оригінал фрази з якого ти 10-30% витягнув: Єдине що радує , таких не більше ніж 1-10% від успішно завершивших будівництво і при цьому я радив би памятати що в бізнесі( а не в будівництві) до трьох років не доживає до 30% почавших працювати . 5 Виходячи з п4 ясно , що в будівництво йдуть розумніші/відповідальніші ніж в інші бізнеси , бо відсоток невдач там в рази менший ніж загалом по державі ( правда пояснення цьому просте , щоб починати будувати потрібна мати від 0,5 до 50 млн грн , а значить ті хто починають будувати вже пройшли відбір життям)
То як збрехав соплями захлинувшись , чи здурив розумом обригавшись ? ПС А на рахунок члениста то : 1 Про члени я не розповідаю 2 Про майбутню попу в економіці ти і тобі подібні вже клавіатури до дирок стерли . То чого образився на попіста ?
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 13 тра, 2012 23:23
В будівельників - з проблемами не більше 5% ( стандартне значення для виробничої галузі. Ты сам в это веришь , после падения в 2008 - ом Про члены не розповидаешь , а вот ЧЛЕНистом являешься Если хочешь могу ЧЛЕНист заменить на ТУПист . При явных проблемах в Европе , США , Китай вон падает , всё держится только на словесных интервенциях , так ты точно скорее ТУПист .. По моему у тебя с башкой того ю
-
obval
-
-
-
-
-
-
Додано: Пон 14 тра, 2012 07:41
obval написав:В будівельників - з проблемами не більше 5% ( стандартне значення для виробничої галузі. Ты сам в это веришь , после падения в 2008 - ом
1 Ти можеш заміняти що хочеш на шо хочеш. 2 З 2008 року , пройшло вже 4 роки і ті хто не мріє про попу як єдино можливий варіант вирішення проблем , ті з цеї попи вибрались і давно знаходяться в більш комфортних місцях . Ті хто чомусь вирішив що якщо при нормальній економічній ситуації в них попа , то при загальній попі - в них буде краще ( а-ля ти ) ті в цій попі ( і навіть в більш глибшій ) до сьогодні і перебувають . І саме це і є поясненням твоєї впевненості що навкруги все зле. Так що 5% - це нормальне значення ( особливо якщо врахувати , що на сьогодні будівельники вже вийшли на докризові обєми виробництва ) , а в Києві навіть перевищили пікові значення 2007-2008 - на 10% . А ти й далі можеш сидіти в країні своїх мрій.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 14 тра, 2012 10:24
вадик написав: Трутень написав:В залоге только часть выставленного на продажу. Так что банку будет только хуже от забрать.. где-то так будет  :
Трудно поверить,что банку будет хуже. Наверное таки вам будет,к сожалению. И часть это как ? Первый этаж ваш, 2-й - банка ? 
Большая часть участка (10 сот) и второй недостроенный дом имеют другого владельца. Продажа только заложенного дома (без мебели и бытовой техники  ) вряд-ли возможна в принципе (желающих уж точно не будет).
-
Трутень
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 14 тра, 2012 20:07
Трутень написав:Большая часть участка (10 сот) и второй недостроенный дом имеют другого владельца. Продажа только заложенного дома (без мебели и бытовой техники  ) вряд-ли возможна в принципе (желающих уж точно не будет).
Тот, другой владелец, ваш родственник ? Не на проходимца же оформлять своё майно ? И эта вторая часть тоже в залоге, просто не на ваше имя ?
-
вадик
-
-
- Заблокований
- Подякував: 110 раз.
- Подякували: 421 раз.
-
-
Профіль
-
-